Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Qe ka nga koha e Gjonit te Damaskut (675-749 es) Islami perceptohej si nje herezi e Krishtere. Ne librin e tij De Haeresbius, Gjoni deklaronte se Kur'an-i nuk ishte shkrim i shpallur por i shpikur nga Profeti Muhammad, dhe se per te bere kete Muhammad-i ishte ndihmuar nga nje murg i Krishtere qe quhej Bahira i cili i mundesoi atij perdorimin e materialeve te Dhjates te Vjeter dhe te Re.

Per me teper shkoni tek nyja me siper.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    hahaha mos u tregoni kaq naive megjithese ju kur nuk besoni Zotin NJE dhe e beni ate tre sigurisht do keni dhe pohime dhe trillime te tilla .Po shtrembrimet biblike kush ia mesoi Profetit Muhamed prifti Behira .Dmth e pranokeni murgun behira pse se pranoni ate qe ka thene murgu pra.

Pastaj, prifti Behira i nderoi ata me mikpritjen e tij. Ai i tha Ebu Talibit që ta kthente Muhamedin dhe të mos shkonte me të në Sham, sepse kishte frikë mos i ndodhte gjë nga jehudinjtë dhe romakët
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 07-06-2004 më 18:04
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    SHERBETORI, LAJMETARI DHE I ZGJEDHURI IM

Nje permbushje me e qarte e profecise se Muhammedit gjendet ne
    Isaja 42: ..1.Ky eshte sherbetori im, te cilln unlmbroj, i zgjedhuri im qe zemren ma
    gezon. Shpirti im do te qendroje mbi te e ai dote sjelle drejtesine mes kombeve."

Ne vargun 19 ai quhet edhe" i derguari im". Padyshim qe te tere profetet kane qene sherbetoret, lajmetaret dhe te zgjedhurit e Allahut. E megjithate. asnje Profet nuk eshte quajtur me tituj te vecante si ate te Muhametit (PQMT) ne arabisht "Abduhu ve Resuluh dmth" rob dhe i derguari i Tij i zgjedhur." Lutja e nje njeriu, i cili pranon Islamin, eshte I tille "Une deshmoj se nuk ka asnje Zot tjeter pervec Allahut i cili eshte i pashoq dhe une deshmoj se Muhammedi eshte rob dhe I derguari i Tij." Kjo formule perseritet 5 here ne dite nga xhamite si nje thirrje per fillimin e Ritit fetar, 5 here te tjera perpara fillimit Ie çdo lutjeje, nente here ne dite ne Teshahhud gjate kryerjes se lutjeve obligatore si dhe shtate here te tjera, po qe se muslimani kryen lutje shtese qe i jane keshilluar. Titulli me i zakonte qe perdorte per Profetin Muhammed (POMT) eshte Resulullah d.m.th. lajmetar i Allahut.
    Isaja 42-2."Ai nuk do te vajtoje. nuk do te therrase e as zeri nuk do ti degjohet
    udheve."
    Kjo pershkruan dinjitetin e Profetit Muhammed (POMT).
    3."...ai do te sjelle drejtesine."
    4."Ai nuk do te nguroje apo dekurajohet ne qellimin e tij per te vendosur
    drejtesine mbi toke. Shpresa e idhujve do te mbeshtetet na ligjin e tij."
    Keto fjala duhen krahasuar me portretin e Jezusit i cili nuk doli fitimtar mbi armiqte e tij dhe u zhgenjyer nga refuzimi i Izraeliteve."

5. "Une, Perendia, te kam rradhitur nder te drejtet; ti do te kesh gjithmone prane doren time. Ti do te mbetesh e do Ie sherbesh si nje marreveshje qe une po bej me njerzimin, si nje drite e shkelqyer per tere Kombet."
    "ti do te mbetesh"
    d.m.th., pas teje nuk do te vije asnje Profet tjatar. Ne njt) kohe mjaft te shkurter Islami u pranua nga nje numer i madh njerezish te pafe.
    6. "t'u hapesh syte te verberve, te çlirosh te roberuarit nga biruca a te nxjerresh nga shpellat ata qe jane mesuar te jetojne ne erresire." "Syte e verbuar" "jeta ne erresire" keto fjale nenkuptojne jeten pagane." "Te çlirosh te verberuarit nga biruca" tregon zhdukjen e skilaverise, per te paren here ne historine e njerezimit.
    . 7. "Une jam Perendia; ky eshte emri iml Lavdia ime nuk do t'i jepet asnje tjetri dhe as levdatat e mia nuk do t'u dhurohen idhujve". Profeti Muhammed (POMT) eshte unik ndermjat te tere Profeteve, pasi qe ai eshte "Vula e te tere profeteve" dhe mesimet e tij krahasuar me Kristiani----zmin apo Judaizmin kane mbetur te pandryshuara sot e kesaj dite.
    8. "Kendojini Perendise nje kenge te re, levdojeni ate nga tere cepat e botes..." Kjo do te jete nje kenge e re, pasi nuk do te kendohet as ne Hebraisht a as ne gjuhen Armaike por ne arabisht. 5 here ne dite kendohet prej minareva te miliona xhamive ne te gjithe boten levdimi i Zotit dhe Lajmetarit te Tij Muhammed (PQMT").
    9."I’a ngrene zerin qytetet dha hapsirat e shkretetires, te gezojne fshatrat ku jeton Kedari
    Te kendojna nga gezimi tere populli i Seles
    Te bucasin thirrjet e tyre nga majat e maleve."

çdo vit haxhinjte e ardhur ne Meke kendojne nga majat e malit Arafat keto
    fjale".Ja ku erdha una ne sherbimin Tend 0, Allah. Ja ku erdha. Ja ku erdha. Ti je i pashoq. Ja ku erdha Yti eshte lavdimi, bekimi dhe sovraniteti. Ti je i pashoq."
    Kapitulli 42 i Isajes nuk mund ti referohet kurre nje Profeti Izraelit pasi Kedari eshte biri i dyte i Ismailit.
    Shih Gjeneza 25:13.
    10."T"'i japin lavdi Perendise dhe te perhapin neper ishuj levdimin e Tij.

Dhe me te vertete Islami u perhap ne shume ishuj te vegjel deri ne Indonezi dhe ne Detin e Karaibeve.
    11."...ai do te dale fitimtar mbi armiqte e tij" Me ardhjen e Muhamedit a.s (PQMT) ne nja kohe te shkurter u vendos mbi Toke Mbreteria e Zotit.
    Kapitulli i 42 i Isajas perputhet plotesisht mo karakterin e Profetit Muhammed (POMT).
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Rrusha:

mos citoni Biblen te provoni Biblen
    Mos citoni Kuranin te provoni Kuranin
    Mos citoni njeren te provoni tjeteren
    Mos shkruani shkrime me te gjata se 10 rrjeshta se nuk i lexo njeri

Shume nga ne as nuk besojne hic ne kete pune. Prandaj nqs deshironi te keni ndonje ndikim tek ne mbani parasysh keshillat e mesiperme.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    o fiku rreke dmth mo shkruajme fare hahahaha.Ok do ta kemi ne konsiderate keshillen tende.Pse jo je fik rrek e meriton.

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Plako, nqs 'fik' eshte shkurt per 'munafik' (dmth hipokrit) une vete kategorizohem si "KAFIR" dmth 'mos-besues'. Kujdes me kategorite, se vetem 3 keni o te keqen.
    (Kafir, munafik, dhe musliman). Nuk eshte ndonje madem i modh te gjesh ku futem une.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    zvicer
    Postime
    27
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Plako, nqs 'fik' eshte shkurt per 'munafik' (dmth hipokrit) une vete kategorizohem si "KAFIR" dmth 'mos-besues'. Kujdes me kategorite, se vetem 3 keni o te keqen.
    (Kafir, munafik, dhe musliman). Nuk eshte ndonje madem i modh te gjesh ku futem une.
    Cka po lyp athere ketu,cka i rasisish hunt gjithka,kishe qe edhe une di dicka.shko ne faqet komuniste e bon muhabet me ata tute.

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga Ademir
    shko ne faqet komuniste e bon muhabet me ata tute.
    Qafira nuk jane vetem komunistat o lum Muslimani. Te lutem here tjeter shkruaj ne Shqipen standarde se sinqerisht, nuk te kuptoj dot.

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Ç’thonë mendimtarët botërorë mbi personalitetin e Muhammedit a.s.

Në veprën “Muhamedanizmi”, G. W. Leinter thotë:
    “Muhammedi asnjëherë nuka ka pohuar për veti se është i pagabueshëm. Me një rast ai e mori shpalljen e cila e qortonte rreptë pse i’a kishte kthyer shpinën një të verbëri për të biseduar me një person autoritativ dhe të pasur.Muhammedi e kumtoi këtë shpallje që me siguri nuk do ta bënte kurrë sikur të kishte qenë mashtrues, siq konsiderojnë disa injorantë nga rradhët e krishterëve”.

Thomas Carlyle, njëri nga mendimtarët më të mëdhenj të shekullit të kaluar, në librin e vet “Trimat dhe adhurimi i trimave”, nën titullin “Trimi si profet” për shpalljen e Muhammedit a.s. shprehet me entuziazëm:
    “Fjalët e njeriut të tillë janë thirrje e drejtpërdrejtë nga vetë zemra e natyrës. Njerëzit e dëgjojnë dhe doemos do ta dëgjojnë atë zë edhe në mos paçin dëgjuar asnjë tjetër…”

La Martine, historian françez, në librin e tij “Historia e Turqëve” thotë:
    “Filozof, orator, profet, ligjdhënës, luftëtar, ngadhënjimtar ideash, rilindës i sërishëm i fesë së logjikës dhe të Zotit pa idhuj dhe freska; themelues i njëzet mbretërive të botës dhe një mbretërie shpirtërore - ai është Muhammedi…”

Po ashtu “astronomi dhe historiani amerikan Michael Hart në librin e tij “Njëqind më të mëdhenjtë”, pasi që studijoi njerëzit prej Ademit e deri më sot, zgjodhi njëqind më autoritativët dhe njerëzit më me ndikim në histori. Ai e vë Muhammedin a.s. në rend të parë (nën numrin një)”.

Mund të përmendim edhe shumë të tjerë të cilët thanë se i Dërguari a.s. është personalitet më i madh në histori dhe më i suksesshmi prej personaliteteve të tjerë, siç është Bernard Sho, ku ai për të Dërguarin e All-llahut xh.sh. thotë:
    “ا’do herë, fenë e Muhammedit lartë e kam vlerësuar për shkak të vitalitetit (gjallërisë) së saj. Ajo është një fe e cila, siç më duket mua, posedon aftësi adaptuese në fazat e ndryshme të jetës, dhe si e tillë ajo mund të aplikohet (vazhdojë) në të gjitha periudhat e jetës. Unë e kam studijuar atë njeri (Muhammedin), dhe sipas mendimit tim, edhe pse nuk jam ndonjë Anti Krisht, ate duhet ta quajmë Shpëtues i njerëzimit. Besoj me plot bindëshmëri se, sikur të ekzistojë një njeri sikurse ai, do të kishte arritur të formojë një pushtet në botën moderne, dhe ai do të kishte arritur të zgjedhë problemet në mënyrën e cila do të sjellë paqë të nevojshme dhe fat. Unë kam thënë se në ardhmëri, feja e Muhammedit mund të bëhet plotësisht e pranuar në Europën e ardhshme, ashtu siç tanimë ka filluar të pranohet sot”.
    Po ashtu citojmë edhe disa thënie të tij:
    “Sikur të ishte gjallë sot Muhammedi i biri i Abdull-llahut dhe të ishte në mesin tonë, ai do t’i zgjidhte problemet e jetës për një kohë të shkurtë...
    “Në kohën e sotshme shumë njerëz të mi nga Europa pranojnë fenë e Muhammedit, dhe mund të themi se kthimi i Europës kah Islami tanimë ka filluar”.

Në veprën “Bonaparte et l’Islam”, (f. 5-25), Cherfils citon thënien e Napoleon Bonapartës, i cili thotë:
    “Mojsiu (Musai a.s.), ekzistimin e Zotit ia shpalli popullit të tij, Isai (a.s.) ia shpalli perandorisë romake, kurse Muhammedi (a.s.) tërë botës. Arabia ishte një vend pagan, atëherë kur Muhammedi (a.s.) gjashtë shekuj pas Isait, e njoftoi botën me Një Zot, i cili ishte (Zot) i: Ibrahimit, Ismailit, Musait dhe i Isait. Arijanët dhe sektet tjera (krishtere) me polemikat e tyre mbi trininë, të birin dhe shpirtin e shenjtë, e brengosën botën. Në anën tjetër, Muhammedi (a.s.) shpallë se Zoti është vetëm Një, nuk ka babë, fëmijë, kurse trinia është idhujtari. Besoj se nuk është larg koha, kur do të më mundësohet t’i tuboj të gjithë njerëzit e mençur dhe të arsimuar të mbarë botës dhe të vendos një administratë të vetme sipas themeleve të principeve të Kur’anit, të cilat janë të vetmet të drejta (adekuate) dhe vetëm ato (principe) njerëzimit mund t’i sjellin fat dhe harmoni”.

Po citojmë edhe disa thënie të disa filozofëve dhe poetëve të njohur botërorë:
    “Ju edhe vet e vëreni, se asaj shkence asgjë nuk i mungon, kurse ne me sistemet tona aspak më tutje nuk kemi shkuar, dhe në përgjithësi askush nuk është i aftë që më tutje të arrijë”.
    (Goethe)

“Nëse merret parasysh madhësia e qëllimit, sasia e vogël e mjeteve dhe grandioziteti i razultatit, sikurse tre masa të gjenialitetit njerëzor, atëherë kush do ta merrte guximin që me Muhammedin ta krahasojë një njeri të famshëm të historisë moderne”.
    (Lamartin)

“Kanë ekzistuar edhe njerëz të tjerë të cilët rrëfyen monoteizmin, kurse as’kush nuk ishte i barabartë me fenë e pastër dhe solide të tij në Një Zot”.
    (Thomas Carlyle)

“S’ka kurrëfarë dyshimi në atë që i dërguari Muhammed është një nga reformatorët më të mëdhenj të njerëzimit. Atij i takon fama më e madhe, sepse ai e udhëzoi njerëzimin kah drita e vërtetë, drejtësia dhe paqja, sepse e pengoi gjakëderdhjen e pafajshme tek njerëzit dhe në atë mënyrë hapi rrugën drejt përparimit dhe civilizimit. Këtë vepër madhështore as’kush nuk ka mundur ta sendërtojë përveç një njeriu i cili posedoi fuqi mbinatyrale, njeri që meriton çdo respekt, mahnitje dhe vëmendje”.
    (Lav Nikolajeviq Tolstoj)

Orientalisti i njohur botërorë Montgomerry Watt në librin e tij “Muhammed prorok i drzavnik” thotë:
    “Deri në shekullin XX botëkuptimet për Islamin dhe muslimanët, të cilët kanë qenë në qarkullim ndër ushtritë e krishtera, kanë qenë aq të çoroditura sa që kanë ndikuar keq në moral. Mirëpo motivet praktike, bashkë me zellin shkencorë, kanë nxitur studimin dhe përhapjen e njohurive të sakta për Muhammedin dhe religjionin e tij. Nga ajo kohë është arritur shumë,sidomos gjatë dy shekujve të fundit, megjithëse tërë fuqia e paragjykimeve të vjetra edhe më tej po bartet. Mirëpo në botën bashkëkohore në të cilën lidhjet ndërmjet të krishterëve dhe muslimanëve,janë më të ngushta se kurëdoherë, është domosdoshmëri që të dy palët të angazhohemi për të arritur deri te një gjykim objektiv për karakterin e Muhammedit…”
    “O Muhammed, më vjen shumë keq që nuk kam qenë bashkëkohanik i yt”.

(Oto von Bizmark)
    Prandaj edhe në enciklopedinë Britanike nën titullin “Kur’an”, ekziston edhe ky pasus:
    “Muhammedi është i dërguar më i suksesshëm nga të gjithë të dërguarit dhe nga të gjithë personalitetet”.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altin55 : 19-06-2004 më 09:50

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Evropianët dëshmojnë mbi Profetin a.s.

O Muhammed (a.s.m.), për arsye se nuk kam pasur fatin te përjetoj shekullin tënd, jam shumë i mjeruar!
    Princ Bismark

Kështu është shprehur Princ Bismarku, një burrë shteti i njohur evropian dhe ndër të tjera thotë:
    “Megjithëse gjerësisht i kam hetuar të gjitha librat që thuhen se janë hyjnorë dhe qiellorë, për arsye se janë përballuar me fallsifikime, tek asnjëri nuk kam mundur të gjej përpikmërinë që kam kërkuar. Në fund mora vendimin se këto libra jo një popull, por as lumturinë e një familjeje nuk mund ta garantojnë. Kurse Kur’ani i muhammedive ishte larg prej këtyre. Sepse unë e hetova Kur’anin gjithësisht dhe në secilën fjalë u përballova me dobi dhe të vërteta të mëdha, megjithëse armiqtë e muhammedive thonë se Muhammedi (a.s.m.) vetë e ka shkruar. Por mendja e pastër ato thënie nuk i pranon kurrë, sepse asnjë logjikë superiore nuk mund të japë këtë prodhim. Ky mendim kundërshtohet me të vërtetën dhe diturinë reale, sepse në qoftë se dikush mbyll sytë ndaj të vërtetave të pamohueshme, ka bërë një gabim të madh. Unë pohoj se Muhammedi (a.s.m.) është një fuqi e posaçme. Sepse diçka e tillë nuk është e mundur në botën e qënieve. Le të paraqitet një fuqi tjetër si ky.
    O Muhammed (a.s.m.), për arsye se nuk kam pasur fatin të përjetoj shekullin tënd, jam shumë i mjeruar. Ti që je mësuesi dhe shpallësi i Kur’anit Famëlartë, ai nuk është prodhimi i yt, por është një libër hyjnor. Ta mohosh këtë fakt, është një marrëzi dhe i ngjan mohimit të të gjitha shkencave. Kështu, Ty njerëzimi njëherë të ka parë, nuk është e mundur më të të shohë. Unë duke shpallur nderime, dashuri të sinqertë dhe të përsosura, të përkulem ty.”
    Princ BISMARKU

Pastërtia dhe shprehjet e larta të Kur’anit ndaj All-llahut të Madhëruar.
    Ky është filozofi i dyzetegjashtë që është regjistruar në Çezmen e Dritës, pjesë e Risale-i Nurit.
    Mister John Davenport, në librin e tij që titullohet “Hazreti Muhammed (a.s.m.) dhe Kur’ani”, thotë këto fjalë:
    Në veçantitë e panumërta të Kur’anit, dy gjëra janë jashtëzakonisht të rëndisishme:
    1- Me lartësinë e ekuilibrimit të ajeteve, në momentin kur shpreh emrin e All-llahut të Madhëruar, Kur’ani Famëlartë e lartëson All-llahun xh.sh., duke mos i veshur ndonjë të metë njerëzore.
    2- Kur’ani, nga fillimi deri në fund është i pastër nga fjalët e pamoralshme dhe nga ato të thjeshta e të paedukuara. Në të nuk mund të gjesh fjali, apo përrallëza të palogjikshme, përveç gojtarisë së paarritur.
    Këto mangësi janë të bollshme në librat e amshuar të të krishterëve.
    JOHN DAVENPORT

Kur’ani është i mbushur me seriozitet dhe sinqeritet.
    Po qe se vetëm një herë e lexon me kujdes (Kur’anin), do të vëresh se si sqarohen cilësitë e veçanta të tij. Bukuritë e Kur’anit janë përmbi të gjitha veprat letrare të tjera. Kryesorja e cilësive të veçanta të saj, është mbrojtja e origjinalitetit të tij. Unë në këtë mendim jam i bindur se Kur’ani prej fillimit e deri në fund është plot e përplot me të vërteta të sinqerta. Kurse Hazreti Muhammedi (a.s.m.) me ftesën e tij, ka ftuar të gjithë botën tek feja e vërtetë.
    CARLYLE

Islame e refuzon besimin në trinitet dhe besimet tek gjërat materiale.
    Më i madhi autor nga autorët e famshëm të anglezëve EDWARD GIBBON, në librin “Vetvrasja dhe rrëzimi iParandorisë Romake”, thotë kështu:
    Vendet nga lumi Ganj deri tek oqeani Atlantik, Kur’anin Famëlartë e kanë pranuar si kushtetutë dhe ligj të jetës. Sepse në pikëpamjen e Kur’anit nuk kanë dallim një udhëheqës ngadhënjimtar me një të varfër të mjerë. Kur’ani ka vendosur një sistem të tillë jetësor, që në rruzullin tokësor nuk mund t’ia gjesh shokun. Themelet e besimit Islam refuzojnë bindjen në trinitet dhe veshjen Zotit trup material. Dhe gjithashtu udhëzojnë të mos adhurosh tjetër gjë përveç
    All-llahut xh.sh.. Këto mendime mistike përpiqen të përhapin mendimet e trinitetit dhe për Mesihun (Isain a.s.), thonë se është bir i Zotit. Kurrë! Por këto mendime vetëm nga mendjet e të krishterëve fanatikë mund të pranohen, kurse Kur’ani i famshëm është i pastër prej këtyre bindjeve të ngatërruara dhe të dyshimta. Kur’ani është më i madhi argument për ekzistencën e All-llahut xh.sh.. Kush beson në një Zot dhe zotëron një logjikë të shëndoshë filozofike, pa menduar fare e pranon pikëpamjen e fesë Islame. Sepse feja Islame është më lart se sa mendimet e zbuluara të sotme.
    EDWARD GIBBON

Më së miri feja Islame i ka treguar të drejtat mes All-llahut dhe njerëzve.
    Ajo është një përmbledhje e moraleve më të bukura që dalin nga Kur’ani dhe sqarimet e Hz. Muhammedit (a.s.m.). Nevojat e vendeve të ndryshme përballohen duke sqaruar themelet e Kur’anit. Është e pamundur të mohohet se kush ka dashur t’i afrohet All-llahut, më së miri me Të e ka lidhur Kur’ani. Haku i Krijuesit me ato të krijesave të Tij, më së miri sqarohet në Fenë Islame. Këtë fakt jo vetëm muslimanët, por edhe të krishterët dhe musevitë (izraelitët) e pohojnë.
    MARMADUKE PICKTAHALL

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muhamedi a.s. sipas këndvështrimit të krishterë
    Nga presHeva-Lee në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  2. Mësime të përgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •