Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

Si ka mundesi?

takova nje shoqen time para disa ditesh dhe me tregoi dicka qe me beri pershtypje ; ajo eshte shqiptare dhe shkon me nje djale po shqiptar por kohet e fundit kish njohuir nje djale tjerer i cili e donte shume kete vajzen ; edhe shoqja ime e donte shume ; shoqja ime i tha ketij te dytit qe kam te dashur dhe nuk mund te le ate dhe te lidhem me ty por ky i tha qe nuk kishte rendesi per ate i dashuri i saj ; i tha qe ti mund ta mbash ate duke me pasur dhe mua ; pra 2 te dashur ; kjo vajza eshte shume e ndjeshme dhe lendohet shpejt dhe nuk do asnje qe te lendoje por me kete te dytin u nxitua pak dhe jane afruar shjume saqe e ka te veshtie te ndahet ; por dhe me ate te paRIN nuk do te ndahet se e do shume ; pytja e saj dhe e imja eshte ; a eshte e vertete dashuria e djalit te dyte duke shikuar realitetin ? cfare duhet te beje vajza ? si do reagoje i dashuri numer 1 ? dua te theksoj se vajza eshte e ritur por pak e parahur me kesi gjerash ;

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ky i dyti po tallet me te, te ishte ndryshe nuk do thonte jo jooo s'ka gje qe ke te dashur tjeter, na mba te dyve. Vetem po qe budallaqe qe te shkoj me kete tjetrin.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    e de, si ka mundesi??? kjo pyetje me vertitet dhe mua
    gjithashtu dua te di per shenjat e pikesimit dhe ligjet drejtshkrimore, si ka mundesi qe nuk zbatohen me? si ka mundesi si?
    shkrimet artikulative perse jane zhdukur perse dua te di perse ose si ka mundesi me sakt.
    marathonomaku te kerkoj ndjese qe devijova nga pyetja 'si ka mundesi' por ja qe paska dhe mundesi...eh mundesia pune me zarar
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    I thuaj shoqes qe te bej sa me shum qef kur nuk ka respekt per veten e vet.
    Me vjen te qesh nga njerez te till qe nuk kan llogjik e te shikojn po drejtojn pyetje qe vetem ato mund ti japin pergjigje.
    Qe esht e ndjeshme dhe lendohet shpejt kete se kuptoj un...??? Ndoshta ti e ke per naten dhe ne krevat,per kete ma mbush mendjen po qe ajo te jet tip i ndjeshem ne dashuri kete dhe bufit t'ja thuash do te mar per budall.
    Qe mos te behem un "kritikuesi" i dikujt qe nuk e njof dhe nuk e di si e ka hallin po te them dicka.
    Qe dikush te jet i/e dashuruar ne radh te par duhet te besoj veten e vet se po qe se nje njeri nuk ka besim ne veten e vet per hapat qe hedh ne jet nuk ka sesi te ket besim te dikush qe e quan te dashur.
    Ose eshte dhe kjo:
    Ai i dashuri i saj (i pari) nuk esht i mir ne shtrat ose nuk ja ka afruar fare dhe shoqja jote do dhe pak ate ngrohtesin e "nates"...dhe keshtu qe asaj i duket se esht e dashuruar me dy njerez kur njeri e do prej verteti dhe i dyti per ne krevat...me te vertet esht e zonja...di ti mbaj dy kunguj ne nje sqetull
    Nejse se un nuk pretendoi te jem i saket ne pergjigje po ama ne te tilla gjera ben gabim te futesh dhe ti si shok se si dihet se si del kur jep nje mendim.
    Prandaj mos e mer si kapital mendimin tim,po si nje mendim te dikujt qe nuk e di situaten ne te cilen ndodhet personi. Dhe pse me duket qesharaka qe nje njeri mund te ndjej dashuri per dy persona ne te njejten koh....por gjithcka ndodh ne kete bot!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Ehhhhhhhh Halle halle kjo dynja

Jasht Teme!
    LINDI EDHE "ANDREA"

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Sic tha Eliona duket shum paster qe ai i 2ti po tallet/kalon kohen me ate pasi nuk mendoj qe shum meshkuj do pergjigjen ne ate menyre si eshte pergjigjur ajo.NQFS kjo vajza qenka aq ndjehese/sensetive (whatever u wanna call her) ajo nuk kishte pse ta linte lidhjen te shkonte deri ne ate pike.Po ashtu nqfse ajo ka ndonje pike respketi per te 1rin ajo sdo ja benti atija ashtu.Por sic tha Bledi ajo ne radhe te pare nuk paska per veten.
    Ja edhe pak ajo do ngeli pa asnjerin,pasi me 2 nuk mendoj se shkon shum gjate,ku ajo do vritet.
    Ajo duhet te vendosi se cilin don, 1 menery qe ajo mund ta beje kete zgjedhje eshte duke ju kerkuar te 2ve 1 kohe te shkurter pushimi edhe ndjenjat e saja do e drejtojne tek njeri prej atyre.
    mluq pluq bunny
    How can she fall, if there is no one there to catch her

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga BlEdIi
    I thuaj shoqes qe te bej sa me shum qef kur nuk ka respekt per veten e vet.
    Me vjen te qesh nga njerez te till qe nuk kan llogjik e te shikojn po drejtojn pyetje qe vetem ato mund ti japin pergjigje.
    Qe esht e ndjeshme dhe lendohet shpejt kete se kuptoj un...??? Ndoshta ti e ke per naten dhe ne krevat,per kete ma mbush mendjen po qe ajo te jet tip i ndjeshem ne dashuri kete dhe bufit t'ja thuash do te mar per budall.
    Qe mos te behem un "kritikuesi" i dikujt qe nuk e njof dhe nuk e di si e ka hallin po te them dicka.
    Qe dikush te jet i/e dashuruar ne radh te par duhet te besoj veten e vet se po qe se nje njeri nuk ka besim ne veten e vet per hapat qe hedh ne jet nuk ka sesi te ket besim te dikush qe e quan te dashur.
    Ose eshte dhe kjo:
    Ai i dashuri i saj (i pari) nuk esht i mir ne shtrat ose nuk ja ka afruar fare dhe shoqja jote do dhe pak ate ngrohtesin e "nates"...dhe keshtu qe asaj i duket se esht e dashuruar me dy njerez kur njeri e do prej verteti dhe i dyti per ne krevat...me te vertet esht e zonja...di ti mbaj dy kunguj ne nje sqetull
    Nejse se un nuk pretendoi te jem i saket ne pergjigje po ama ne te tilla gjera ben gabim te futesh dhe ti si shok se si dihet se si del kur jep nje mendim.
    Prandaj mos e mer si kapital mendimin tim,po si nje mendim te dikujt qe nuk e di situaten ne te cilen ndodhet personi. Dhe pse me duket qesharaka qe nje njeri mund te ndjej dashuri per dy persona ne te njejten koh....por gjithcka ndodh ne kete bot!
    Un bie dakort me parafolsin duke mos dashur te shtoj me per hipokrizine qe na rrethon.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak
    takova nje shoqen time para disa ditesh dhe me tregoi dicka qe me beri pershtypje ; ajo eshte shqiptare dhe shkon me nje djale po shqiptar por kohet e fundit kish njohuir nje djale tjerer i cili e donte shume kete vajzen ; edhe shoqja ime e donte shume ; shoqja ime i tha ketij te dytit qe kam te dashur dhe nuk mund te le ate dhe te lidhem me ty por ky i tha qe nuk kishte rendesi per ate i dashuri i saj ; i tha qe ti mund ta mbash ate duke me pasur dhe mua ; pra 2 te dashur ; kjo vajza eshte shume e ndjeshme dhe lendohet shpejt dhe nuk do asnje qe te lendoje por me kete te dytin u nxitua pak dhe jane afruar shjume saqe e ka te veshtie te ndahet ; por dhe me ate te paRIN nuk do te ndahet se e do shume ; pytja e saj dhe e imja eshte ; a eshte e vertete dashuria e djalit te dyte duke shikuar realitetin ? cfare duhet te beje vajza ? si do reagoje i dashuri numer 1 ? dua te theksoj se vajza eshte e ritur por pak e parahur me kesi gjerash ;
    OOOoooooooooooooooo,kjo istori nuk do kete fund te bukur per mendimin tim.
    Ti maratonomak thoi kesaj shoqes qe i dyti nuk e do me te vertete po e do per dashnore thjesht. Se po ta deshte me te vertete do t'i theshte ta linte te parin e te rinnte vetem me te dytin.Me kete qe ben ai me le te mendoj se do vetem e vetem te kaloje oren e tij.
    Sa per te parin me vjen keq se do t'i jene rritur briret kaqe shume sa nuk do nxere poshte portave.
    Thoi te lere te dytin per mendimin tim se mundet i dyti te kete dhe te dashur tjeter.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    ATERE FLM TE GJITHEVE PER MENDMET TUJA ; me cudite fakti se sa interesoheni per kesi temash dhe u kushtoni kaq rendesi ; halle halle kjo dynja apo jo ? epo nuk do rime ne ti zgjidhim duke dhene mendime ; KJO CUPA QE THONI JU ME KA CARE KOKEN FARE ; ESHTE KAQ BUDALLAQE SAQE NUK DI SE SI DO PERFUNDOJE ; kjo eshte nje kolege pune e imja ; para shjume kohesh e kisha une te dashur por u ndame atere se une u laRGOVA QE ATY ; TANI QE U TAKUAM PRAPE ERDHI DHE ME TREGOI PROBLEMIN E SAJ DHE BISEDUAM ; KANE KALUAR CA DITE DHE AJO FLET SHUME ME MUA PER HALLIN QE KA ; UNE I NJOH TE DY ATA DJEMTE TE 1 DHE TE 2 ; QE TE DY TRAPA PO AI I PARI ME **** ; TANI KJO VAJZA NGA KESHILLAT E MIA DHE FJALET E MIRA QE I THEM NE LOIDHJE ME HALLIN E SAJ PO I PELQEN TE RIJE ME MUA PERSERI ; PO UNE NUK E DUA ATE SE ESHTE BUDALLAQE ; PAK JO SHU7ME ; I YTHASHE PRA QE TE LINTE NJERIN E TE MIRTE TJTRIN ; PO AJO ISHTE E PAVENDOSUR SI BUDALLAQE QE ESHTE ; DHE QE THONI JU NJE MBREMJE DOLEM PER KAFE BASHKE DUKE e keshilluar prape dhe ashtu padashur ne ndikimin e pijes atmosferes ajo erdhi te shtepia ime gjoja per te pare ca shkrime te miat dhe atje te shtepia qendruam deri ne mengjes dhe kur u ngrita u tremba kur pashe ate ne krevat me mua ; u cova soi i shkalluaR DHE I THASHE QE TE IKTE MENJHERE ; me vone e takova dhe i thashe qe te mblidhte menjen te mos shkonte sa me njerin e me tjerin por te zgjidhte nje djale te mire dhe te martohej te mblidhte menjen ; po ajo jo dhe jo ; dua te ri me ty ca kohe thoshte qe te kem mundesine te zgjedh me te mirin ; taNI UNE KAM FRIKE SE MOS ME THOTE QE TE MARTOHEM ME ATE N POR PO MA THA DO TA RAH FARE SE ESHTE BUDALLAQE DHE BREDH SHUME ; NEJSE ATA DY QUNAT E DINE QE AJO PO ROI ME MUA DHE E FORTA QE KJO ; I 1 ERDHI DHE ME THA [ JO ME INAT POR I BUTE ] ; LERE SAJMIREN SE UNE E DUA ATE DHE DUA TE MARTOHET ME MUA ; UNE I THASHE QE NUK E DUA MIREN DHE MERE TI POR VEC TREGOHU PAK ME SHUME BURRE DHE VEC ATERE MUND TE BEHET GRUJA JOTE ; I 2 ERDHI DHE ME THA ; O KASTRIOT KUR TE MBAROSH PUNE ME MIREN MA JEP DHE MUA DHE MA NCIR GJEKUNDI TIA BEJ DHE UNE ; TE DY KETA QUNA KANE TE META DHE TE DY ME NJOHIN MIRE SE KUSH JAM DHE CFARE JAM NE GJNDJE TE BEJ ; E MORA SAJMIREN SOT DHE I TREGOVA SE CA ME THANE TE DY ATA ; dhe e dini ca me tha ; nuk po e caj koken per asnje nga ata ; por dua te jem e dashura jote ; jo gruja por te pakten e dashura jote me tha ; ia futa te qeshurit dhe pastaj e shikoja ne sy dhe sdija ca ti thosha ; ca ti them pra ? ESHTE KAQ BUDALLAQE DHE BREDH SHUME ME DJEMTE ; NUK E DUA As per te dashur ;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    e de, si ka mundesi??? kjo pyetje me vertitet dhe mua
    gjithashtu dua te di per shenjat e pikesimit dhe ligjet drejtshkrimore, si ka mundesi qe nuk zbatohen me? si ka mundesi si?
    shkrimet artikulative perse jane zhdukur perse dua te di perse ose si ka mundesi me sakt.
    marathonomaku te kerkoj ndjese qe devijova nga pyetja 'si ka mundesi' por ja qe paska dhe mundesi...eh mundesia pune me zarar
    verejta jote qendron dhe ke te drejte ; po ta dish qe une justifikohem pasi nuk kam mesuar aq sa duhet ne shkolle qe te mund tu permbahem rregullave drejtshkrimore ; sidoqofte e marr paraSYSH VERJTJEN TUAJ DHE DO MAR MASA TE MOS NDODHE NE TE ARDHMEN ; OK ;

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A ka mundėsi ta fsheh kėtė IP?
    Nga astriku nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-02-2009, 21:43
  2. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  3. Si vjen bashkimi kombėtar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •