Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Ah,funny story :P
    Ne moshen 20 vjec,sidomos tek femra,karakteri eshte i formuar pak a shume dhe marrezirat e adoleshences nuk i perkasin me kesaj periudhe.Por natyrisht s'duhet te harrojme dhe adoleshencen e zgjatur ne ca raste.(ose adoleshence te perjeteshme)
    E paske keshilluar mire : te martohet qe 20 vjec Gezohem qe s'kam miq te tille :P
    S'ka rendesi nese martohet me te parin apo te 20-tin,rendesi ka ta dashuroje vertete e jo te genjeje veten si mesiper.
    eshte vertetuar qe adoleshenxa sgjzt edhe deri ne 25 vjec ; a mendon se nuk dsuhet te kesh miq te tille ? sic me ka mua ajo ? ok ;ska problem per mua ; por duhet te dish dicka . si mik i mire kjo keshille eshte me e pershtatshme per kete vajze ; ; ti thua te dashuroje , ok ; po e keqja eshte se dashuron dike qe nuk e dashuron ose nuk e ka idene fare nga dashuria dhe e shikon ate dashurine vec si simpati terheqje seksuale e ku di une ; pra eshte duke genjyer veten ' dhe une si mik i mire i them qe te qartesohet per ndjenjat e saj dhe te marri nje vendim te drejte duke u martuar me ate djale qe e meriton ;

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

ncncncncnccc

[QUOTE dua te theksoj se vajza eshte e ritur por pak e parahur me kesi gjerash ; [/QUOTE]

moj po kete vajzen e njeh mire ti apo jo?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga CUFO : 03-06-2004 mė 05:07 Arsyeja: gabim
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga CUFO
    [QUOTE dua te theksoj se vajza eshte e ritur por pak e parahur me kesi gjerash ;
    moj po kete vajzen e njeh mire ti apo jo? [/QUOTE]
    po mo e njoh mire fare ; e njoh aq sa me nevojitet ta njoh ; kur kam thene kete gje e kam thene me kuptoimin qe nuk e ka idene nga dashuria ndjeshmeria dhe nuk i shikon keto si dicka serioze ; eshte me shume e dhene pas materiales dhe kerkon te nje lidhje vec permbusje seksuale dhhe jo me teper psh shpirterore ; e qarte tani ;

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. A ka mundėsi ta fsheh kėtė IP?
    Nga astriku nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-02-2009, 21:43
  2. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  3. Si vjen bashkimi kombėtar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •