Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    ah kjo bot e ēuditshme.

Un them qe nuk besoj qe te kete njeri qe te ndaj dike qe do me nje tjeter dhe

nuk ka njeri qe dashuron dike dhe nuk ndahet nga nje tjeter per te qene me ate qe do.

qe te dy e krruajn vete

peace
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak
    verejta jote qendron dhe ke te drejte ; po ta dish qe une justifikohem pasi nuk kam mesuar aq sa duhet ne shkolle qe te mund tu permbahem rregullave drejtshkrimore ; sidoqofte e marr paraSYSH VERJTJEN TUAJ DHE DO MAR MASA TE MOS NDODHE NE TE ARDHMEN ; OK ;
    Ke kohe per permisim pasi askush nuk ka lindur i ditur.
    Te rekomandoj qe te lesh pikpresjen per ata qe kan mesuar ne shkolle dhe te perdoresh vetem piken pra (.)
    Si thua e mer dot parasysh kete keshille?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KaLTerSi : 30-05-2004 mė 16:41
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Sinqerisht me pelqejne shkrimet e maratonomak por nganjehre me rrokulliset masa kur shoh gjitj ato pika e presje,e pikepresje etj.
    Maratonomak thuaj shoqes te bej qejf e mos ta ēaj koken.
    Ajo don te bej qejf e ti i thua martohu e mblidh mendjen.
    Nji gjo se kapisha mire una..pardon
    Ti duhet te jesh Kastrioti e shoqja jote Sajmira besoj..
    gjithe te mirat
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga leci
    Sinqerisht me pelqejne shkrimet e maratonomak por nganjehre me rrokulliset masa kur shoh gjitj ato pika e presje,e pikepresje etj.
    Maratonomak thuaj shoqes te bej qejf e mos ta ēaj koken.
    Ajo don te bej qejf e ti i thua martohu e mblidh mendjen.
    Nji gjo se kapisha mire una..pardon
    Ti duhet te jesh Kastrioti e shoqja jote Sajmira besoj..
    gjithe te mirat
    PO MO E ; UNE jam kastrioti dhe ajo qupa eshte sajmira po nuk eshte sajmira ajo qupa e bukur shume dhe mire qe i kam perkushtusar gjithe ato shkrime ketu ne romance ; eshte tjter ajo dhe quhet FLORIDA ; kjo sajmira jeton ketu ku jetoj une kurse ida jeton larg meje ; sa per rregullat drejtshkrimore mos me bej verejteje se nuk kam me kohe te mesoj tashme ; nejse shenet e suksese ;

Shejtane Maska e Greta E
    Anėtarėsuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52
    O lali une mendoj se ajo nuk dashuron asnje nga djemte,sepse po te DASHURONTE nuk do te shkonte me tjetrin .Nese je ne gjendje, qe te dashurosh dike te lutem mos me thuaj, qe ke nje te dashur te dyte. plz

Shejtane Maska e Greta E
    Anėtarėsuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52
    Oh edhe dicka
    Ai djali numer 1 do ja fusi me grushte djalit numer 2

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Greta E
    O lali une mendoj se ajo nuk dashuron asnje nga djemte,sepse po te DASHURONTE nuk do te shkonte me tjetrin .Nese je ne gjendje, qe te dashurosh dike te lutem mos me thuaj, qe ke nje te dashur te dyte. plz
    nuk thashe gje ketu une qe kam te dashur te dyte sajmiren ; thjesht se ajo do te jete e dashura ime ;

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nese kjo historia eshte e vertete,kjo goca s'dashuron asnjerin.Genjen veten me:i dua te dy.
    Mesa shihet eshte nje njeri shume i pavendosur dhe qe ne te kaluaren e saje dielli nuk i ka ndricuar ne anen e saje dhe tani qe ju dhane "dy mundesi" po i "shfrytezon" te dyja ne maksimum qe te mbushe boshllekun qe i kane dhene frustracionet.
    Kjo goca poashtu s'di cfare do nga jeta dhe as qe di cfare do thote te dashurosh dike teresisht,s'di cfare eshte tallja e "mikut" te saje te dyte,dhe poashtu nuk ka te qarte termin tradheti.
    Maratonomak,ke shume nga keto shoqet?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Nese kjo historia eshte e vertete,kjo goca s'dashuron asnjerin.Genjen veten me:i dua te dy.
    Mesa shihet eshte nje njeri shume i pavendosur dhe qe ne te kaluaren e saje dielli nuk i ka ndricuar ne anen e saje dhe tani qe ju dhane "dy mundesi" po i "shfrytezon" te dyja ne maksimum qe te mbushe boshllekun qe i kane dhene frustracionet.
    Kjo goca poashtu s'di cfare do nga jeta dhe as qe di cfare do thote te dashurosh dike teresisht,s'di cfare eshte tallja e "mikut" te saje te dyte,dhe poashtu nuk ka te qarte termin tradheti.
    Maratonomak,ke shume nga keto shoqet?
    po kam shume shoqe ; kjo eshte nje shoqe qe e kam njohur ketu para disa vitesh dhe punonim baske ; une u largova per mjaft kohe dhe tani qe u ktheva ajo do te ri me mua ; po mire tani me duket se i ka thirur menjes dhe ka shku ne shqiperi ; do kthehet perseri po jo te mua ; eshte qupe e vogel ; vec 20 vjec eshte dhe nuk i ve faj qe ka bere kete corbe ; e keshillova te heqi na menja qe te jete me mua dhe te mari djalin e pare per burre dhe te mbledhi mejnejn ; une nuk e dua ate ;

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ah,funny story :P
    Ne moshen 20 vjec,sidomos tek femra,karakteri eshte i formuar pak a shume dhe marrezirat e adoleshences nuk i perkasin me kesaj periudhe.Por natyrisht s'duhet te harrojme dhe adoleshencen e zgjatur ne ca raste.(ose adoleshence te perjeteshme)
    E paske keshilluar mire : te martohet qe 20 vjec Gezohem qe s'kam miq te tille :P
    S'ka rendesi nese martohet me te parin apo te 20-tin,rendesi ka ta dashuroje vertete e jo te genjeje veten si mesiper.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A ka mundėsi ta fsheh kėtė IP?
    Nga astriku nė forumin Rrjeti kompjuterik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-02-2009, 21:43
  2. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  3. Si vjen bashkimi kombėtar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •