Close
Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 212
    my prince arrived Maska e joanna
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300
    them t'ju pershendes edhe une per 2004 ateren :P
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

goldenman Maska e goldenman
    Anėtarėsuar
    10-10-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    10
    geya sas petrioti mu!
    Hallall plako se na mori malli!

edi
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    e thashe , ne greqi
    Postime
    6
    hej pershendetje dhe nga mua . quhem edi dhe jetoj ne zakynthos . anetari qe quhet maratonomak me solli ketu . edhe une edhe ai se dime mire pjuterin po ia dolem mbane dhe u futa dhe une . prta pershendetje dhe nje dimer te lehte dhe te gezuusar .

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    mirese erdhe edi,

pershendetje nga selaniku
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    zakynthos, hmmmm alamet ishulli. e kam ne sy per vitin tjeter se tani mbaruan pushimet,

jonida cte re kemi andej nga selaniku?

ktej filloj vapa prape do vete te vazhdoj plazhin e nja nje jave.......

pershendetje

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""roeli""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

narta vendi me i bukur
    Anėtarėsuar
    30-04-2004
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    31
    Rolo te shkuara.
    Jona ate qe thash me larte e lexova ne gazeten agelioforos dhe e degjova ne lajmet e NET.
    Tani doli dielli perseri vella ta lem dimrin te fler dhe nje cik mire eshte
    Edi mire se na erdhe.

mire qe nuk jam e vetem une nga narta ketu se do ndihesha keq,po te mite nuk shkruajn me i pren carcafet.

makia
    SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES....................

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    " SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES "

pse ka edhe lule kripe? here e pare qe po e digjoje

po nga ana tjeter po te jene edhe vajzat si kripa lere mos e pyet do semuremi te gjith meshkujt nga veshkat,,,,,,:P

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""roeli"""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Sa per perfaqesuesit tane ? Lere mos e pyet , Fytyren e zotit Mici e shikojme me shpesh se sa reklama e ACE Gentile neper dritare. I vetmi person serioz shqiptar qe kam pare neper ekrane ishte vetem nje here para disa muajsh zoti Gazmend Kapllani ne nje bisede me X"nikolaoy, dhe disa te tjere.

Postuar nga Jonida..................

Emmmmmmmmmmm nuk e di cfare te them.........

Ate biseden e z.Gazmend Kapllanit me Nikos Haxhinikolau e kam ndjekur dhe une,dhe nuk aspak dakort me ty Jonida.

Ne rradhe te pare nuk pashe asnje reagim nga ai person per gjendjen e acaruar ato dite ndaj shqiptareve.....

Eshte e vertete qe foli pak..........por ama Po foli shume "trendy'.......une personalisht nuk nxora asnje "konkluzion" nga cfare foli ai i nderuar zoteri....per me shume mu duk sikur fliste nenkryetari i partise demokratike...........vetem akuza ndaj cfare tha kryeministri i shqiperise.........dmth per Respekt,Mirenjohje etj.......

Dakort Ndoshta z.Nano e perdori ndeshjen si nje mjet per "fitim votash"....por ama ne thelb se cfare tha ishim mese te verteta.......dhe reale......

Nga z.Gazmend Kapllani nuk degjova per problemet e emigranteve,per digjenerimin e emigranteve te thjeshte e punetore shqiptare nga "aristokratet" greke......

Ne fakt eshte e cuditshme se nga dita ne dite ky digjenerim sa vjen e rritet...dhe cfare bejne shqiptaret ne greqi?

ASGJE

Ja keshtu dhe kjo histori........si shume e shume histori te tjera.......me vjen keq qe festa e shqipatreve ne greqi nuk kishte nje "happy end"......por aman se cila histori me shqiptare ne greqi ka pasur nje fund te tille.........

Nejse................

Me erdhi shume keq kur pjesemarrja e shqiptareve ne mitingjet paqesore ishte shume e dobet........por kjo na tregoi dhe nje here qe ne jemi vetem per LLOGJE......jemi vetem per llogje si puna e atij Tahir Micit qe llap llap dhe asgje........si puna e atij Gazmend Kapllanit qe me fliste tere "tangellik"....kur bijte e nenave rriheshin nga policia greke ne Omonia.........kur bij nenash vdisnin vetem pse dolen me nje cope basme ne rruge(flamur).....

E pra sa per mikpritjen e grekeve apo se na "mbajten me buke" ate gje tja thojne ndonje shurra_i qe nuk di............por te dali nje emigrant shqiptar i ndershem e familjar e te thote se cili e mbajti me buke..............e mbajten krahet e tij dhe jo "mikpritja" greke.....

Shqiptaret ne greqi e kane fituar buken e gojes me gjak e me djerse dhe jo me lemosha greke.............

Gjithsesi nuk po e vazhdoj me tej...........se do te me thoni "nacionalist" i semure ose ku ta di une cfare.............

Ate qe doja te thosha si fund eshte qe.............Ne jemi komb komplet i paorganizuar............

Ne jemi katandisur nje popull qarramanesh.......neper "dritaret"e Mediave greke..........dhe kur eshte muhabeti per dicka konkrete si ishte mitingu antiracist i athines..........shqiptaret i fusnin ndonje shishe birre neper "kafe-bordello" te athines........

Jemi nga ata emigrante ne greqi qe nuk jemi aspak te bashkuar......(kjo ndosh ne cdo shtet te botes ku ka te pakten me shume se 2 shqiptare).........dhe kush e kush ti beje "gropen" tjetrit........dhe kjo grindje sjell qe te mos kemi nje ze te fuqishem ne shoqerine civile greke dhe dhe ne organet kopetente shteterore greke........dhe si pasoje te jemi trajtuar akoma e kesaj dite si "qener"

Pastaj pak a shume e dime qe greket "to paizon kai Parthenes kai Katines"dhe ne vazhdojme ti bijme fyellit po ne te njejten vrime...............

Gjithsesi problemi per tu analizuar do shume seriozitet dhe duhen lene menjane "sentimente" patriotike.........ose egoisme nga te dyja anet........nqs ne te vertete duan dhe greket dhe shqiptaret te jetojne paqesisht ne kete "kazan" qe quhet Ballkan......

Urimet dhe pershendetjet e mia te sinqerta gjithe forumistave te greqise te cilet "mbijetojne" ne nje shoqeri greke te ashtuquajtur "demokratike"

Ja kalofshi mire

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488

pergjigje per Miki_ro

miki_ro mirmengjesi,

Jam pjeserisht dakort me ty ne ato qe thua dhe me sakte paragrafi :

Gjithsesi problemi per tu analizuar do shume seriozitet dhe duhen lene menjane "sentimente" patriotike.........ose egoisme nga te dyja anet........nqs ne te vertete duan dhe greket dhe shqiptaret te jetojne paqesisht ne kete "kazan" qe quhet Ballkan......

me shpreh plotesisht.

Zoti Kapllani nuk ishte ftuar ne ate bisede qe te analizonte problemet e shfrytezimit qe i nenshtrohemi neve emigrantet ne Greqi. Ai mbajti nje qendrim "modern" dhe mbi te gjitha "paqesor" ne ate bisede pa e ngritur as edhe nje here tonin e zerit te tij. Vetem ky fakt mua me pelqeu packa se nuk i ndjek me fanatizem lajmet. Megjithate une mendoj se edicioneve te lajmeve do tu duhet me shume nje "lloj alvanozi" si zoti MIci se sa nje "lloj alvanozi" zoti Kapllani pasi i pari nuk e kupton qe duke u cjerre e duke gerthitur, e vetmja gje qe arrin, eshte te cahen aparatet e AGB nga % e teleshikuesve.

Organizimi ?????? Cili organizim ? Mua me duket se vetem neve te Greqise jemi keshtu (sikur na ka humbur kllocka). Nga Italia dhe Boston me thone te tjera gjera. Nejse ,, ne kete periudhe u njoha me LSHB Lidhja Shqiptare ne Bote. Se afermi do organizohet dhe nje kongres i kesaj organizate ne Athine. Po te doni hidhini nje sy faqes www.lshb.ch

Gjithe te mirat dhe shendet
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar mė parė nga jonidapasho
    miki_ro mirmengjesi,

Jam pjeserisht dakort me ty ne ato qe thua dhe me sakte paragrafi :

me shpreh plotesisht.

Zoti Kapllani nuk ishte ftuar ne ate bisede qe te analizonte problemet e shfrytezimit qe i nenshtrohemi neve emigrantet ne Greqi. Ai mbajti nje qendrim "modern" dhe mbi te gjitha "paqesor" ne ate bisede pa e ngritur as edhe nje here tonin e zerit te tij. Vetem ky fakt mua me pelqeu packa se nuk i ndjek me fanatizem lajmet. Megjithate une mendoj se edicioneve te lajmeve do tu duhet me shume nje "lloj alvanozi" si zoti MIci se sa nje "lloj alvanozi" zoti Kapllani pasi i pari nuk e kupton qe duke u cjerre e duke gerthitur, e vetmja gje qe arrin, eshte te cahen aparatet e AGB nga % e teleshikuesve.

Organizimi ?????? Cili organizim ? Mua me duket se vetem neve te Greqise jemi keshtu (sikur na ka humbur kllocka). Nga Italia dhe Boston me thone te tjera gjera. Nejse ,, ne kete periudhe u njoha me LSHB Lidhja Shqiptare ne Bote. Se afermi do organizohet dhe nje kongres i kesaj organizate ne Athine. Po te doni hidhini nje sy faqes www.lshb.ch

Gjithe te mirat dhe shendet

Sa per z. Kapllani personalisht nuk e njoh thjesht e kam pare 2-3 here ne TV....
    Ne pergjithesi duket njeri i formuar/.........
    Besoj se dhe ai e ka jetuar si te gjithe realitetin grek kshu qe nuk eshte ne kasen e te privilegjuareve...
    Diku ne nje site grek lexova qe ne nje moment autoritet greke i kishin refuzuar rinovinimin e kartes se blerte dhe kjo kishte shkaktuar reagimin e sindikates greke te gazetareve....

Sa per demostraten e Athines po theksoj se ate dite (e enjte) kisha provim, lashe provimin per te qene ne demostrate dhe te mendosh qe tani jam ne prag te diplome....kurse shqiptaret pinin birra neper kafenete greke sic tha dikush me siper....

Personalisht gjate qendrimit tim ne Greqi mund te them se jam nder te "privilegjuarit" pasi nuk kam pas probleme me karta, strehim etj kshu qe fare mire edhe mund te mos merresha fare me organizimin e shqiptareve etj...Sdi cte them ndoshta shqiptareve u pelqen keshtu, pastaj dihet mire ''το κόμπλεξ'' qe kane shqiptaret ne Greqi, kane turp te thone qe jane shqiptare..Personalisht edhe pse shoqerine kryesisht e kam greke se kam aspak problem qe jam shqiptar...

Shqiptaret jane vertet te paorganizuar ne Greqi pasi realiteti grek per shqiptarin eshte i perngjashem me ate ne Shqiperi kshu qe shqiptaret e Greqise jane nje hallke e zinxhirit te Shqiperise kshu qe mosorganizimi i shoqerise shqiptare ne Shqiperi vazhdon dhe ne Greqi....

Faqja 18 prej 22 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Muslimanėt e Greqisė nga forca dominante nė pakice tė dobėt
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  5. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •