Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 212
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    Pershendetje Te Gjitheve Shqipove Dhe Shqipeve Te Greqise Dhe Kudo,

Mund Te Them Me Siguri Dhe Kjo Me Habit Qe Jemi Bere Si Batica Dhe Zbatica. O Do Futemi Te Gjithe E Do Bejme Boom Ose Me Jave Nuk Futet Asnjeri Ketu Ne Forum Dhe Klima Eshte Stabel.

Per Ata Qe Nuk Me Njofin: Une Shkoj Rregullisht Ne Shqiperi Te Pakten 2 Here Ne Vit Dhe I Ndjek Nga Afer Zhvillimet Qe Behen.

Tema Biletat-lojrat Olimpike

Te Interesuarit Le Te Pyesin Ne Alpha Bank Por Me Sa Kam Degjuar Une Kane Mbaruar Biletat Per Ceremonine E Hapjes Megjithese Per Te Blere Nje Prej Tyre Duhet Te Punosh Nja Nje Muaj.(varet Dhe Nga Profesioni Qe Ke)

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    kur te arrish ne shqiperi dhe te rrish pak kohe na thuaj se si eshte gjendja,sepse pas 11 vjetesh qe kam ne Greqi nuk e di se si do te me duket dhe se si do te ambjetohem ne nje menyre tjeter jetese.ti studjoje ne Greqi apo punonje;

E DASHUR DANIELA,

NE TE DYJA DUHET TE KEMI ARDHUR AFERSISHT NE TE NJEJTEN KOHE KETU NE GREQI PASI DHE UNE JAM NE VITIN E 11 TE JETESES KETU. VETEM SE DUHET TE KEMI DIFERENCE TE MADHE MOSHE.
    UNE KETU NE SELANIK JETOVA, STUDIOVA, U GEZOVA, QAVA, QESHA, U RRITA DHE TANI PUNOJ.
    NJOHA KETU NARTEN, MORONE, ARDITEN, ARIN, SYLYNE, (NEPERMJET FORUMIT) TE CILET JANE NJEREZ FANTASTIK DHE ESHTE NDER PER MUA QE ME KONSIDEROJNE SHOQEN E TYRE PACKA SE SHIHEMI RRALLE.

PERSA I PERKET AMBJENTIMIT NEVE SHQIPTARET KEMI MASTER NE KETE FUSHE. AMBJENTOHEMI KUDO DHE NE CILEN DO PERIUDHE. NDAJ MOS E KI PROBLEM.

DJE KALOVA NJE PASDITE FANTASTIKE. ME KISHIN DERGUAR NJE CD NGA SHQIPERIA ME POTPURI PERMETARE KRYESISHT ME KLARINA. I DEGJOVA 1, 2, 3 DHE 33 HERE DERISA U NGOPA. KENDOVA PASTAJ CA KENGE QE MI KA MESUAR IM GJYSH ( I CILI ESHTE PERMETAR) DHE KUJTOVA MOMENTE NGA FEMIJERIA NDERSA HIPNIM NEPER KUMBLLA DHE MANA NDERSA NENA NA NDIQTE ME GOTEN E QUMESHTIT (QE NA VINTE ERE LOPE). ATO KOHERA NUK I NDROJ ME ASGJE NE BOTE.

UNE DO SHKOJ NE SHQIPERI NE DATEN 6 -22 GUSHT. PER SKEDULEN DO T'JU INFORMOJ ME VONE.

GJITHE TE MIRAT PER TE GJITHE
    JONA

Microfone Snipers Maska e mc-igli
    Anėtarėsuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65
    une o shoke e shoqe do nisem per ne korce nga data 28 ..ndersa ne daten 4 do jem ne tirane per ndeshjen SHQIPERI - GREQI .. ))

shpresoj te fitojme nja 2 - 0
    ehehehe

kam qef tu fusim 7 gola ,po meqe ra fjala kujt ju bo qefi per greqine qe mori kupen e europes dhe kush u bo <helm>, se une per vete gjate gjithe kampjonatit mezi prisja te humbnin greket ,mu desh qe te shtiresha ne pune sikur mu be zemra mal per fitoren ,<<bravo sta pedhja bravo,e lega, to aksizane, to pirame to kipelo>>, edhe vete u habita se si arrita te jem kaq i qete ne mashtrim , nuk e kam zakon, por car t'bej , duhet me i bo hyzmetin punes.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Microfone Snipers Maska e mc-igli
    Anėtarėsuar
    14-04-2004
    Vendndodhja
    larisa (greece)
    Postime
    65
    ska pse te vjen inat me fitoren e grekut vlla... bravo ju qofte se u treguan te mencur dhe e moren kupen..

vec se ne lojen me kombetaren tone duhet te fitojme ne dhe do fitojme !!!!!

narta vendi me i bukur
    Anėtarėsuar
    30-04-2004
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    31
    miredita me sa shoh ka plasur muabeti kendej.
    jonida dhe une jam e lumtur qe te njojta.ato cd mos i prish se i duam dhe kendej nga lagja ti degjojm
    moroja beht gati per te ikur me sa shoh do ta gjej ne vlore kur te vete une.planet u ndruan.

daniela ti ke 11 vjet ketu e dashur por cti besh ca si puna ime i mbushem 13 hym per te 14.dhe prap se prap koken e kemi ne shqiperi nuk lam sebep pa vajtur dhe kur na mbushet mendja ikim dhe pa sebep.

igli kuptohet qe ne shtator do jemi ne tiran muabeti behet te shplodhemi pak para se te fillojm te bertasim.
    maratonomak mos kerko vella te diel mbazdite njerez ne forum i ke ne plazh te gjithe.
    ika se kam per te lexuar ja kalofshi mire te gjithe.
    SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES....................

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    ncncnncnccn cdo here qe vizitoj kete teme gjej gjera interesante per te lexuar,

jonida
    do ikesh ne shqiperi ti rrush?hallall lum si ti,
    une kete behar do jem me pune tek stadiumi olimpik edhe ne te njejten kohe jam fotograf si vullentar ne nja dy ndeshje te olimpiades...
    ma ha mendja ti arrij qe te dyja ndryshe do detyrohem te le njeren.....

sa per ikjen ne shqiperi edhe une qe po mbush 11 vjet skam lene sebep pa vajtur sic thote edhe shoqe nartaa me lart, ndiej kenaqesi kur gjendem ne Shqiperi e le te jete si te doje situata atje..... mua me pelqen!

si mendoni per ndonje takim keto dite per ndonje kafe?

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""roeli""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

Di nje gje qe s'di asgje Maska e monar-am
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    25
    Gia rolua! Me pelqeke se qenke shume patriot, pastaj per fieraket kam respekt te vecante. Me vjen zili qe je vullnetar ne Olimpiade. Edeh une isha regjistruar si perkthyese, por m'u desh ta anulloj pasi hapem edhe nje dyqan tjetewr ne Kallithea dhe nuk me del koha, do te me pelqente aq shume, pasi qe e vogel jam dashuruar pas mitologjise greke. Ishte rasti i vetem per mua te beja edhe une dicka per ate qe dua aq shume, por c't'i besh fatit. Te uroj krahe te lehta ne pune dhe sukses si fotograf olimpiade. Mirulexofshim se shpejti!
    Live your life as the last day, because one of them will really BE . . .

Di nje gje qe s'di asgje Maska e monar-am
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    25
    miki ro, po deshe informacione per biletat e olimpiades futu ne site-in e www.athens2004.gr. shpresoj te gjuesh pergjigjet qe do. ciao!
    Live your life as the last day, because one of them will really BE . . .

narta vendi me i bukur
    Anėtarėsuar
    30-04-2004
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    31
    gjesi te gjitheve.
    rolua duam foto ne pastaj
    jona ku je o flori nuk ishe ne pune te premte (kopanaxhu mu esi)
    ja kalofshi mire te gjithe
    SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES....................

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Muslimanėt e Greqisė nga forca dominante nė pakice tė dobėt
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  5. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •