PERSHENDETJETE GJITHEVE ; JU OROJ NJE BEHAR plot para e jo shume pune se lodhena ; edhe mos haroni ato pushimet qe kaq shume na rehatojne ;
PERSHENDETJETE GJITHEVE ; JU OROJ NJE BEHAR plot para e jo shume pune se lodhena ; edhe mos haroni ato pushimet qe kaq shume na rehatojne ;
Jonida nga fieri jam, s'kam lidhje me zonat qe permende, jam nga lagja 8-shkurti. (nejse)
Sa kohe keni qe s'keni vajtur ne Fier?
Kam qe vjet pavajtur dhe nuk e di se kur do te vi rasti perseri.
Ju kur ishit ne Shqiperi (ne qytetet tuaja)?
Shendet.
Si thoni te leme takim ne nje dhome chat-i dhe t'ia marrim kenges????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????
Mirmengjes,
Ne fier isha vjet ne behar per here te fundit. Me ka marre malli shume per qytetin tim. Sidomos per te ngrene nje pica tek Bar Rinia. Kismet ne Gusht do shkoj serish.
Ej a ka njohuri ndonjeri ne lidhje me keto letrat e lejeqendrimit?
Me ato lejet e reja qe i ngjisin mbi pashaporte, a mund te udhetoj dikush ne Europe?
Pershendetje Kryeplaku Qe Ke Te Drejte Te Udhetosh Neper Europe Kjo Eshte E Sigurte Sepse Para Dy Muajsh Isha Une Ne Disa Shtete Si Germani Itali France Dhe Austri Te Uroj Te Kalosh Sa Me Mire Tungggggg........
Pershendetje grekofoneve dhe grekofileve te ketij forumi!
po kryeplak,
Dhe une shkova ne Gjermani me kete vule. Nuk ta kontrollon askush kur del nga aeroporti apo kur hyn ne shtet evropian. Vetem kur u ktheva serish ketu ne Greqi ma kontrolluan nja 10 min. pasi une kalova qellimisht nga hyrja per antaret qe nuk jane ne E.U.
Tani qe na mbaroi dhe jemi me keto veveosi si do ja bejme. Me thane qe deri ne fund te Qershorit lejohet te shkosh ne Shqiperi me veveosi. Nuk e kuptoj pse vetem ne Qershor ? Di dikush nga Ju ?
Krutani+Jonida,
faleminderit per lajmet e mira qe me dhate. Tani vetem leket me pengojne te udhetoj, po shpresoj qe do zgjidhet dhe ky problem dhe pastaj them te vizitoj Romen, Firencen e ndonje qytet spanjoll.
flm!
Krijoni Kontakt