ok JONA ; te jesh mire ;Postuar mė parė nga jonidapasho
ok JONA ; te jesh mire ;Postuar mė parė nga jonidapasho
Si u ngryset sot juuuuu!!!))
Jonida po edhe nga Fieri brenda pale, me siguri, me kuptoni qe tani e ca vjet banoj ne athine. A edhe me qe the per xhaxhi Lucianon na bie ca si larg, me mire deri aty ne rockwave fastival.
ante dhe naten e miiire!
Heeeeeej alvani se harrova!!!
Ofroet nga Hellas On Line lidhje interneti falas, (e provuar)
user name: any
code: time
phone number: 8012000200
ante ja patriotakia!@!
![]()
x-boy eshte e vertet kjo? hmmmm cool do ju them te gjithve qe njof me pc ne greqi.....se mos me turperosh re?..
sa per fieraket well rikse mia matia verdall se do gjesh plot Fierak ketu pervec meje (dukemi qe larg ne, se sjemi si gjith forumistat e tjer..jemi te vecant lol j/k )![]()
x-boy brenda the ?? Se mos je nga Roskoveci ose Semani ? Une kam ndenjur tek kong.permetit perball me barinine.
Pershendetje te gjitheve
gia sou Clauss. une jam Monar-am, anetar i ri. banoj ne athine. qe kur gjeta forumin e Albasoul jam kenaqur. Rrofte patridha, SHQIPERIA.
Live your life as the last day, because one of them will really BE . . .
undefinedJona, sa per koncertin e PAVAROTIT, qe eshte il grandissimo tenore dei secoli, me ka mbetur pike ne zemer. Vetem qe s'po me del truri nga merzia qe nuk shkoj dot dhe te imagjinosh qe gjysme ore bej te shkoj ne teater, ndersa banjo ne plazhin e Oropose ne Athine kam bere tre, jam futur ne det gjithe kohen. Oh, me ne fund vere. . . te shkuara te semurit nga Kreta.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga monar-am : 01-06-2004 mė 08:12 Arsyeja: gabime ortografike
Zoti Clauss, po shoh qe jeni ne linje, pse s'po na flisni pak?!
sygxwra me Sokrati. bardhon. nuk i pashe shkrimet dhe urimet e tua.
mireserdhe loipon, kalofsh sa me mire ketu.
ne rast se jam ketu dhe ste shikoj prap gabimisht, ti them qe tani: miremengjes, miredita , mirembrema dhe naten e mire!.
me ne fund u hap dhe keteja koha, o burra sta beach bars, na aplwsoume tis talaipwrimenes kormares mas! lol. shendet, gjithe te mirat. peace
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
si u ngyset reeee!
mesova dje se kur lidhesh ne internet nga:
Hellas On Line (lidhje interneti e lire, e provuar)
user name: any
code: time
phone number: 8012000200
e pagon me cdo minute ne rrjet njekohesisht si per "OTE-ne" dhe per "HELLAS on line" me impuls me vete extra, dmth pagon "hellas on line" ndermjet "OTE-se".
Pra me FAAAAAAAlni se me duket se ju vura ne entuziasem "kot".
Ante tsaja!@!
Krijoni Kontakt