Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 65
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326

Marokeni vret fëmijët e tij, ndëshkoi gruan se hoqi shaminë

ROME-Një tragjedi e vërtetë ka goditur një familje marokene që jetonte në Umbertide, provincë e Perugia, Itali. Viktimat e një historie tronditëse ku zakonet fetare ishin shkelur, janë fëmijët Ahmed, 8 vjeç dhe motra e tij, Jiahane, 12 vjeç, ndërsa autori babai Mustafa Hajjaji, 44 vjeç.

Policia konfirmoi se babai i therri me thikë fëmijët e tij dhe më pas tentoi të vrasë veten në shenjë hakmarrjeje ndaj gruas që e ndau sepse ai nuk ambientohej më mënyrën e jetesës që ajo e tij bënte në Itali.

Gjithçka dyshohet se ka ndodhur të martën më mbrëmje, ndërsa skena u zhvillua në shtëpinë ku fëmijët jetonin me nënën e tyre. Në dyshemenë e banjos, karabinierët gjetën trupat e fëmijëve pa jetë, ndërsa ishin prerë thellë në fyt.
    Babai ndërkaq kishte tentuar të vriste veten duke prerë damarët, por u gjet në kohë dhe u dërgua në reanimacion në spitalin e Castellos.
    Para se te kryente krimin, marokeni fillimisht mori ne telefon gruan e cila punonte në një restorant dhe e njoftoi se do i jepte fund. Ish-gruaja vendosi që të njoftojë policinë e cila shkoi në banesën ku jetonte 44-vjeçari, por atje nuk gjeti njeri. Më pas ata vijuan kontrollin në banesën e gruas dhe fëmijëve ku dhe zbuluan ngjarjen tepër të rëndë.

Duket se gjithçka e ka zanafillën 1 muaj më parë.

Ish- e shoqja e 44-vjeçarit, kishte denoncuar burrin e saj në polici sepse ai e keqtrajtonte. Gruaja 34-vjeç kishte rrëfyer në polici se i shoqi e kishte kërcënuar se do ta vriste me thikë. Sipas gruas, i shoqi e kishte kërcënuar sepse ajo kishte hequr shaminë e kokës.
    “Është një tragjedi tepër e rëndë që ka tronditur thelë provincën. Gjetën vdekjen 2 krijesa të pafajshme dhe nga njeriu që duhet ti mbronte nga e keqja, babai i tyre”, tha polici që ndiqte hetimet.

Në shtëpinë e tragjedisë u gjetën shkrime me shkronja arabe të shkruara me gjak, të cilat priten të deshifrohen nga policia.

(d.b/Corriere/BalkanWeb)

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Ok e cka ka lidhje kjo tem me Tolerancen fetare, mos e ki ngatrru ke dasht me bo te shtypi i dites ?!!
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Ok e cka ka lidhje kjo tem me Tolerancen fetare, mos e ki ngatrru ke dasht me bo te shtypi i dites ?!!
    je maroken ti?

cfare lidhje ka me ty?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    tregon "tolerancen" fetare te muslimanve marokin.
    s'duam qe ky lloj mentalilteti murtaje te perhapet dhe ne shqiperi.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185
    Citim Postuar më parë nga shofer Lexo Postimin
    tregon "tolerancen" fetare te muslimanve marokin.
    s'duam qe ky lloj mentalilteti murtaje te perhapet dhe ne shqiperi.
    Po filluam e hapem tema sa here qe nje femiut i ngulet nga prifti, beso qe vetem per Irlanden do te hapeshin mbi 40 mije tema ! E lere me per çdo shtet !!

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Po filluam e hapem tema sa here qe nje femiut i ngulet nga prifti, beso qe vetem per Irlanden do te hapeshin mbi 40 mije tema ! E lere me per çdo shtet !!
    te hapen biles edhe mire,te shofe e ndegjoje cdo kush,se me cfare njerzish kemi te bejm e kush na rri rrotull...

njerez psikopata te indroktinuar me lloje ideologjishe fetare e politike

shifni kte psikopatin qe i thote vehtes shqipetare,qe eshte bashkuar me nje grup pakistanezesh e arabesh,shikoni se cfare ben hipnoza fanatike fetare

Egzon Avdyli,perfaqesues i nje grupi radikal "islam"...ma mire me thane perfaqesuesi i nje grupi mutashhhhh cetnik psikopat ekstremitash fetar islam.

24 vjec,i denuar ne 2007 per dhune,ne 2008 per vjedhje,ne 2009 per dhune e kercenim e pervetsim,ne 2009 prap akuzohet per grabitje,por lirohet ne gjyqin e apelit.

Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

keta zhylsa,o te tredhen sterilizohen o te mbushen vagonat-autobuset-aeroplanet,e te shporren nga europa,e te vejn te jetojne ne parajsen e tyre shkretetire....sa me pare qe te jet e mundur.

nuk eshte nevoja te hysh ne mekat me zotin e ti vrasesh e ti shuash sic beri hitleri me cifute...keta do vrasin vet njeri tjetrin pa frige,vetem jepu dinamit e tritol.
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    RIP per viktimat! Sa per ket barbarin burg te perjetshem edhe e ka teper.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    keta zhylsa,o te tredhen sterilizohen o te mbushen vagonat-autobuset-aeroplanet,e te shporren nga europa,e te vejn te jetojne ne parajsen e tyre shkretetire....sa me pare qe te jet e mundur.

nuk eshte nevoja te hysh ne mekat me zotin e ti vrasesh e ti shuash sic beri hitleri me cifute...keta do vrasin vet njeri tjetrin pa frige,vetem jepu dinamit e tritol.
    THoshte gjyshja ime, ndjese past, po qeshemi s'keq. Keto, edhe pse te tmerrshme, jane evidente.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Sugjeroj qe ky nen-forum te quhet nen- forumi i marokenve dhe i afganve.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •