Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 97 prej 97
    Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar më parë nga Korcarja_Capkene
    Ok u guys.Flm per opinionet dhe keshillat qe me keni dhene.Gjerat kane ndryshuar.Une nuk e merrja me ne tele ate djalin edhe pse ai u thosh shokeve qe ta merrja.U shkeputa nga ai per ca kohe.Ketu ku jam une kete jave u zhvillua festivali grek dhe u mblodhem gjithe shqiptaret dhe greket, nejse une ketij nuk ja varja fare as qe ja hidhja syte.Ai me vinte nga pas me nje shokun e tij dhe i thesh atij SHIKO NUK PO ME FLET E DASHURA.As kercente asgje.Me e forta qe se atje ishte ex ky me shikonte dhe e shikoja ky tjetri tani me dilte perpara.I iku truri.Sic e thashe e me pare nuk jam ndonje e shemtuar perkundrazi i got all the guys after me.Por only he is the special one that I love edhe pse nuk eshte dhe aq i bukur.Nejse. tani ky e pa qe une nuk po ja varja fare dhe erdhi kercevi me mua vetem une dhe ai ne mes te te gjithve gra e burra shqiptare ne pane thnx God he didnt care se sa here s deshite shifeshim ne publik.Keta shoket e tij lane nam therrisnin emrin tim dhe te atij.Kot nuk i thone nje llafi wut goes around comes around.Tani ai e di fare mire si ndihesha une kur ai kerceu me ato vajzat,sepse e njejta gje ndodhi dhe me te.Do thoni ju pse nuk e lashe budallaqe je do thoni apo nuk te pelqen njeri o ai o re dhe vdiqe jo jo Per te pelqyer mua me pelqen nje uster i tere, por nuk i pelqj une ata cause they r all players.TA LIJA UNE ATE QE SHUME E LEHTE I JUST WANTED TO MAKE HIM SUFFER THE WAY He made me.Ai e pa vete me syte e vet sa cuna me vardiseshin kurse atij haaaa s ja varte njeri.anyway se e zgjata shume mos me ndoni se jam mendjemadhe dhe me fal per shprehjen shes me nder por...e, perkunrazi I m being just realistic.Dhe nje gje kur thashe ne shkrimin e pare se do vrisja ate dhe veten bashke nuk e kisha me tere mend, isha vetem shume e inatosur dhe e steruar ne ate kohe.Kisha harruar vleren e vetes per arsye se ne jeten time asnje njeri nuk me kishte ulur ne ate nivel, por nejse.Ai po te doje le te beje vickla me mua se e di fare mire cfare do ndodhi.I always made him feel special but i stoped doin that since what happened, and now he is the one who is comin after me.Ciao guys se e zgjata shume and thanx per pergjigjet tuaja.

Asgje s`po marr vesh se cfare ke shkruar ketu.Tani ne fillim na dole sikur ky ishte dashuria jote e pare tani po na del qe ke pas nji EX. Amon re goca se ti s`dike ca shkruke ne me duket se qenkemi lodh kot me ju vajze e mbare. Mire te tha parafolsja e cafre qeka ajo gjo speciale qe paska kercy ai me ty? Tu ka dukur ty po njeriu te thjeshte si ka bere pershtypje.Nejse se u bo kjo teme lapa-zhrapa.

une te uroj fat ene me shume mend per moshen qe ke .Leri keto budalliqe po shiko realitetin dhe behu me realiste.

Respekte White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Paj zotin se na merzite ti me keto shkrime kalamojsh. Mahe men kur te na hapi na i tem tjeter kjo pas nje jave, e titulluar me ndonje titull telenovele psh "Dashuria qe u pre ne mes" apo "Lumturia e humbur"...pupupupu c'na ka gjet.

P.S: Goca me fal e, por me dukesh shume kalama edhe gjithe keta njerez ketu qe mundohen te japin men ty, perfshi ketu edhe veten time, me duken qesharake. Nejse..
    Shume i sinqerte edhe ti aman
    Be yourself and you will always be in fashion.

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    U now kjo tema u zgjat si shume keni rene qe te gjithe ne merak,nejse flm per cfare shruajtet,por do ju lutesha mos lodheshit me duke shkruajtur,i thone nje llafi pyet shtate a tete dhe bej si di vete, keshu qe une e di vete cfare do bej flm

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Shume i sinqerte edhe ti aman

lol. Mire e ke ti ne fakt, jam pak....

Po kjo goca qeka "Trendeline moj trendeline" ...........
    HOLLAND...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Postime
    153
    Korcarja_Capkene,, mbyte veten ,,,mbase edhe quni do e mbys veten

Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Angry

Citim Postuar më parë nga Korcarja_Capkene
    U now kjo tema u zgjat si shume keni rene qe te gjithe ne merak,nejse flm per cfare shruajtet,por do ju lutesha mos lodheshit me duke shkruajtur,i thone nje llafi pyet shtate a tete dhe bej si di vete, keshu qe une e di vete cfare do bej flm

Urraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Hajde ikim se na dha leje korcarka .Uhhhhhh moj vajze po ti qenke o nene o nene dhe ne te shkrete me ke jemi lodhur. Cohuni ikim nga kjo teme se po me vjen per te vjell sidomos me pergjigjen shume te thjeshte dhe plot kuptim qe na ka kthyer

Hajde shnettttttttttttttttt ti mi se na lodhe koken

Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

kjo tema u zgjat si shume keni rene qe te gjithe ne merak,

uhhhhhhhhhh ja meraku na hengri per ty,po budallenj ne qe jen lodh me ty mi goce

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Tema të Ngjashme

1. Masakra e Tivarit-1945
    Nga Sabriu në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-04-2013, 17:15
  2. Darvinizmi
    Nga Sokoli në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 293
    Postimi i Fundit: 03-07-2008, 09:20
  3. Deri kur do të vazhdojnë talljet me fenë islame?
    Nga Omari në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 00:40
  4. Bibla dhe TERRORIZMI...
    Nga i fundit në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 17:21
  5. Florida, gjykata anulon ligjin që mbante gjallë 40-vjeçaren
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •