Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 97
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga Aragorn I
    Korcare, eshte nje shprehje: 'History doesn't just happen, men and women make it.'

Tregohu e forte, e duro. Personalisht e pranoj qe situata si kjo e jotja jane mjaft te shpeshta. Sado absurde mund te jete ideja qe ti vazhdon te dalesh me te, nuk mund te komentojme se c'fare duhet te besh, dhe me larte eshte artikuluar mjaft bukur nga te tjere qe eshte e lehte te komentosh kur nuk je vete ne mes.

'Koha eshte doktori me i mire' nuk eshte vetem nje shprehje popullore por fakt. Kjo eshte edhe kehsilla ime, behu e forte, dhe mendo se tek e fundit, e mire ose e keqe, eksperienca eshte eksperience. Sdq, mos u trego pasive. Vertete qe kto gjera ne jete kane tendenca te regullohen me kohen, por kerkojne edhe iniciativen tende.

P.s. Leila, i ke qejf balonat (hot air baloons)?
    Don't shoot the messenger.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Kjo hapsja temes qeka budallaqe fare hajde rrumpalla qe kam lexuar ketu kaq shum skam lexu naiher
    !!!

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Citim Postuar më parë nga bebushe
    Kjo hapsja temes qeka budallaqe fare hajde rrumpalla qe kam lexuar ketu kaq shum skam lexu naiher
    Hahaha me mallengjeve por shyqyr qe te kemi ty te zgjuar.Nje fjali ke shkruajtur dhe e katranosur nuk e kuptoj cfare gjuhe flet.whats rumpalla supposed to mean, can u be more specific.loool

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300

Bebushe

Pak me teper moderim ne fjalor s'do te bente keq.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Harbutet nuk kane brire.... nga keto gjera dallohen

vallaj ashu osht ne budallenjt njifen nga fakti qe jan shuem sensitiva OSE GAY
    hapni syte re se shifni qe ajo ja fut si kodra pas brekut nje histerike qe do me vra veten gjoja ngaqe nuk e q* dashnori tipike histerike e semure nga trute
    !!!

instinkt i vetembrojtjes!
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Korcare,

Lexova disa nga shkrimet e temes tende. Ti i ke lexuar te gjitha me siguri. Besoj qe e ke nxjerre konkluzionin e duhur. Ti zemra, nuk duhet te rrish asnje minute me ate djalin. Cfare paska ai valle kaq speciale qe te ka bere ty ta dashurosh? Ai qenka i nivelit mesatar ose nen mesatar ne te gjitha gjerat ( nuk di si mund te jete ne paraqitje, por kjo nuk eshte gjeja me kryesore). E di qe eshte shume e veshtire te heqesh dore, por nuk eshte kurre e pamundur. Ti je e re dhe je vajze e shkathet. Djem te mire do takosh plot ne jete dhe ky do jete mesim per ty qe te zgjedhesh me pas njeriun e duhur. Nuk ke asnje zgjidhje tjeter vec se te ndahesh me ate, tani menjehere. Nuk eshte se po te urdheroj, kjo eshte thjesht nje keshille qe po ta jap meqe ti ke shkruar problemin tend ketu. Por mendo pak, si mund te jete jeta jote ne vazhdim me nje njeri si ai. Largohu sa me pare sa nuk eshte akoma vone. Pas ca kohesh, kur te jesh sheruar nga kjo semundja qe te ka zene me kete djalin, do i gjesh tek nje tjeter te gjitha cilesirat qe ka ky dhe mos me shume. Ti nuk ke asnje lloj te ardhme me ate njeri, per me teper ai nuk te dashuron ty dhe kjo eshte e sigurt. Nese e dashuron nje njeri, nuk e ben kurre qe te vuaje si te ben ai ty, por do qe ta shikosh gjithmone te kenaqur. Sido qe te jesh ti, ai nuk te meriton ty. Mos mendo qe ti besh keq atij apo vetes. Asgje e mire nuk do vije nga kjo. Do kesh nje kenaqesi te castit por do ndjehesh keq me vone. Thjesht harroje dhe injoroje sikur te mos kete ekzistuar kurre ne kete bote.
    Mos u perpiq ta mbash ate. Ti nuk mund te mbjellesh dashuri ne shpirtrat shterpe. Jo te gjithe njerezit kane aftesine te dashurojne, madje nuk jane shume ata qe e kane kete privilegj.
    Mos u merzit dhe mos u ndje keq qe dashurove njeriun e gabuar. Kjo i ndodh pothuajse te gjitheve te pakten njehere ne jeten e tyre. Ti ke dashuruar dhe kjo ti ngre ty vlerat lart si njeri. Ti je e fituar, sepse e ke provuar. I humburi eshte ai. Ai nuk di se cfare eshte te dashurosh dhe ndoshta nuk do e dije kurre ne jeten e tij.
    Largohu, fillo qe tani, fillo dhe harroje. Eshte vertet e shume e veshtire, por me beso, eshte e mundur. Mos iu pergjigj ne telefon, mos e tako, mendo qe ai kurre nuk te ka dashur dhe nuk te ka merituar, mendo qe ai asnjehere nuk ka merituar ate qe ti ke ne shpirt per ate.
    Cdo dite qe do kaloje do ndjehesh me e lehte. Ti mund ta besh!!!
    Te uroj shume fat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lule Portokalli : 03-06-2004 më 13:01
    Ji Vetvetja!

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Ok u guys.Flm per opinionet dhe keshillat qe me keni dhene.Gjerat kane ndryshuar.Une nuk e merrja me ne tele ate djalin edhe pse ai u thosh shokeve qe ta merrja.U shkeputa nga ai per ca kohe.Ketu ku jam une kete jave u zhvillua festivali grek dhe u mblodhem gjithe shqiptaret dhe greket, nejse une ketij nuk ja varja fare as qe ja hidhja syte.Ai me vinte nga pas me nje shokun e tij dhe i thesh atij SHIKO NUK PO ME FLET E DASHURA.As kercente asgje.Me e forta qe se atje ishte ex ky me shikonte dhe e shikoja ky tjetri tani me dilte perpara.I iku truri.Sic e thashe e me pare nuk jam ndonje e shemtuar perkundrazi i got all the guys after me.Por only he is the special one that I love edhe pse nuk eshte dhe aq i bukur.Nejse. tani ky e pa qe une nuk po ja varja fare dhe erdhi kercevi me mua vetem une dhe ai ne mes te te gjithve gra e burra shqiptare ne pane thnx God he didnt care se sa here s deshite shifeshim ne publik.Keta shoket e tij lane nam therrisnin emrin tim dhe te atij.Kot nuk i thone nje llafi wut goes around comes around.Tani ai e di fare mire si ndihesha une kur ai kerceu me ato vajzat,sepse e njejta gje ndodhi dhe me te.Do thoni ju pse nuk e lashe budallaqe je do thoni apo nuk te pelqen njeri o ai o re dhe vdiqe jo jo Per te pelqyer mua me pelqen nje uster i tere, por nuk i pelqj une ata cause they r all players.TA LIJA UNE ATE QE SHUME E LEHTE I JUST WANTED TO MAKE HIM SUFFER THE WAY He made me.Ai e pa vete me syte e vet sa cuna me vardiseshin kurse atij haaaa s ja varte njeri.anyway se e zgjata shume mos me ndoni se jam mendjemadhe dhe me fal per shprehjen shes me nder por...e, perkunrazi I m being just realistic.Dhe nje gje kur thashe ne shkrimin e pare se do vrisja ate dhe veten bashke nuk e kisha me tere mend, isha vetem shume e inatosur dhe e steruar ne ate kohe.Kisha harruar vleren e vetes per arsye se ne jeten time asnje njeri nuk me kishte ulur ne ate nivel, por nejse.Ai po te doje le te beje vickla me mua se e di fare mire cfare do ndodhi.I always made him feel special but i stoped doin that since what happened, and now he is the one who is comin after me.Ciao guys se e zgjata shume and thanx per pergjigjet tuaja.

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Paj zotin se na merzite ti me keto shkrime kalamojsh. Mahe men kur te na hapi na i tem tjeter kjo pas nje jave, e titulluar me ndonje titull telenovele psh "Dashuria qe u pre ne mes" apo "Lumturia e humbur"...pupupupu c'na ka gjet.

P.S: Goca me fal e, por me dukesh shume kalama edhe gjithe keta njerez ketu qe mundohen te japin men ty, perfshi ketu edhe veten time, me duken qesharake. Nejse..
    HOLLAND...

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Korcarja_Capkene
    Ok u guys.Flm per opinionet dhe keshillat qe me keni dhene.Gjerat kane ndryshuar.Une nuk e merrja me ne tele ate djalin edhe pse ai u thosh shokeve qe ta merrja.U shkeputa nga ai per ca kohe.Ketu ku jam une kete jave u zhvillua festivali grek dhe u mblodhem gjithe shqiptaret dhe greket, nejse une ketij nuk ja varja fare as qe ja hidhja syte.Ai me vinte nga pas me nje shokun e tij dhe i thesh atij SHIKO NUK PO ME FLET E DASHURA.As kercente asgje.Me e forta qe se atje ishte ex ky me shikonte dhe e shikoja ky tjetri tani me dilte perpara.I iku truri.Sic e thashe e me pare nuk jam ndonje e shemtuar perkundrazi i got all the guys after me.Por only he is the special one that I love edhe pse nuk eshte dhe aq i bukur.Nejse. tani ky e pa qe une nuk po ja varja fare dhe erdhi kercevi me mua vetem une dhe ai ne mes te te gjithve gra e burra shqiptare ne pane thnx God he didnt care se sa here s deshite shifeshim ne publik.Keta shoket e tij lane nam therrisnin emrin tim dhe te atij.Kot nuk i thone nje llafi wut goes around comes around.Tani ai e di fare mire si ndihesha une kur ai kerceu me ato vajzat,sepse e njejta gje ndodhi dhe me te.Do thoni ju pse nuk e lashe budallaqe je do thoni apo nuk te pelqen njeri o ai o re dhe vdiqe jo jo Per te pelqyer mua me pelqen nje uster i tere, por nuk i pelqj une ata cause they r all players.TA LIJA UNE ATE QE SHUME E LEHTE I JUST WANTED TO MAKE HIM SUFFER THE WAY He made me.Ai e pa vete me syte e vet sa cuna me vardiseshin kurse atij haaaa s ja varte njeri.anyway se e zgjata shume mos me ndoni se jam mendjemadhe dhe me fal per shprehjen shes me nder por...e, perkunrazi I m being just realistic.Dhe nje gje kur thashe ne shkrimin e pare se do vrisja ate dhe veten bashke nuk e kisha me tere mend, isha vetem shume e inatosur dhe e steruar ne ate kohe.Kisha harruar vleren e vetes per arsye se ne jeten time asnje njeri nuk me kishte ulur ne ate nivel, por nejse.Ai po te doje le te beje vickla me mua se e di fare mire cfare do ndodhi.I always made him feel special but i stoped doin that since what happened, and now he is the one who is comin after me.Ciao guys se e zgjata shume and thanx per pergjigjet tuaja.
    Tani te me falesh qe po i rikthehem temes por desha te te them dhe ca gjera:
    Cfare ka aq speciale ne faktin qe ai kerceu me ty ne pranine e gjithe komunitetit shqiptar te qytetit ku jetoni?E quan si nje lloje premtimi per nje te ardhme me te?Mua me duket me shume nje ekzibicion i tije ne pranine e te tjereve,thjeshte per te treguar konkuistat e tija.
    Ai dashurine e tije nuk ka nevoje ta tregoje ne publik por ne cdo moment qe je me te.
    Sa tu afruar ti direkt e fale? Aman mi goce,po si mund te vazhdosh me te duke ditur qe a shkon lart e poshte duke kerkuar nr. cel.?Nese e ka bere njehere mund ta beje dhe te dyten e te treten,fundja je ti aty qe e pret dhe qe je gati te kompromentohesh per te pa pike problemi.

S'eshte problemi qe ti mund te kesh cdo cun qe te duash sepse mesa the mesiper gjithe si puna e tije qenkan,por duhet te kesh nje njeri prane qe te vlereson per ate qe je e jo te te trajtoje si nje objekt.

Nejse,te uroj fat per me tutje.

Pershendetje
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Masakra e Tivarit-1945
    Nga Sabriu në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-04-2013, 17:15
  2. Darvinizmi
    Nga Sokoli në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 293
    Postimi i Fundit: 03-07-2008, 09:20
  3. Deri kur do të vazhdojnë talljet me fenë islame?
    Nga Omari në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 00:40
  4. Bibla dhe TERRORIZMI...
    Nga i fundit në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 17:21
  5. Florida, gjykata anulon ligjin që mbante gjallë 40-vjeçaren
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •