lol Brari
edhe une 3 fjale kam: Dump the loser
Ky djali eshte 21 vjec dhe une jam 18 vjec.Une e morra sot ne tele ate. Ju nuk e keni idene si hiqet ai sikur asgje s kishte ndodhur.Me flet me fjale te embla qe te thuash ti ky vdes per mua.Pastaj me tha se kam lojtur mendsh,me thesh qe me do shume dhe mos te mendoj budalleqe.Pa le po me tha qe jam xheloze dhe filloi te qeshte, dhe une i thashe Ne radhe te pare une nuk jam xheloze se une kurre nuk te kam thene te mos kercesh por dhe e kercyera ka kufi,te gjithe dje me thane si te duroj dhe vertet as vete nuk e di , po mire meqe ti mendon se une jam xheloze atehere pse vepron ne kete menyre.Me tha se shoqet kane inat prandaj mi thone keto gjera i thashe Cfare inat kane? nuk foli. Le ate po disa gjera qe beri dje po mi bente enderr sot tha se e kam nga dashuria dhe nuk di se cfare po flas. Ne vend ta gjykoj une ate po me gjykon ai mua. Ju do thoni pse jam kaq e dobet ,ne realitet nuk jam vetem me kete njeri ndjehem e dobet.Mendoi se po e lija sot kur e mora ne tele dhe s pushonte se theni sa me deshte dhe se kurre nuk do me linte dhe numrin qe i kerkoi asaj cupes gjoja e deshte per te kusheririn . Ne radhe te pare i kusheriri eshte i zoti tua kerkoje vajzave numrin vete. por s kishte c te thesh dhe deshte te me mbushte mendjen mua.Nuk eshte djale i lig eshte i persosur por vetem eshte "pervert" dhe kete gje dje e kuptova.Me thesh qe kur ishte ne shqiperi kishte patur dy g.f ne te njejten kohe dhe sesa shume cupat e deshin.Me vjen per te qeshur se nuk eshte ndonje gje por mendon se eshte yll.Ka dy vjet qe ka ketu ne Amerike dhe per nje vit e gjysem nuk kishte ndonje g.f Por prap mendon se si ai s ka njeri.
Degjo mo djale i mbare une nuk po mbaj konference shtypi ketu per gangot e korces. Une po flas per te dashurin tim i cili nuk ka te beje fare me keta personat e tu ne fjale, dhe une nuk jam torollake o djale i mbare dhe kam plot fara ne koke per te dhene mend kujtdo.Une po shkruaj ketu per problemin tim por ti je nenkeqkuptuar dhe ke dale jashte teme.Anyway i appriciate ur concern!Postuar më parë nga Brari
me vjen shum keq qe ti ndjehesh keshtu,por te keshiloj qe te behesh me e forte.Nqfse te gjith femra do reagonin ashtu si ti(ose do akt-nin ne ato qe ndjejne)nuk do kishte mbetur vajze gjalle...
ai eshte i kenaqur kur te shikon ty ashtu,pasi shikon kontrollin qe ai ka...edhe ngaqe ai e din qe ti je 'traped'me ndjenjat ai sllet ne ate lloj menyre.Kshq ti duhet te tregoshe tek ai qe u don care less...(edhe pse care)te pakten jepi ate mendim atija.Sillu sikur asgje ska ndodhur...mos i flit atija pa te folur ai...dmth lere ate te te vjeri mbrapa..pasi ne ate menyre ai mbase do kuptoj sjelljen e tija...inqfse ai nuk vjen mbrapsht then' he was never urs in the fist place' eshte 1 thenje.
Mundoju te kaloshe kohe me shoqerine edhe te kesh mendjen busy me gjera te tjera...qe te hiqet nga ai......
How can she fall, if there is no one there to catch her
Thnx u all per commentet qe me kini dhene.Jam betuar qe sot e tutje gjerat do ndryshojne se jam sjelle me ate njeri ne menyre njerezore por kot si thone nje llafi sillu si te sillet se perndryshe ta ben shu.. ne koke.Deri tani i kam treguar anen e mire por tani ill show him my dark side.E di qe shume gjera i ben kastile per te mi irrituar nervat dhe vertet ja arrin qellimit.Une nuk jam person i tille qe te perpiqem te bej te dahurin xheloz, se ja di vleren vetes dhe nuk jam e asaj kategorie sa te ndyj veten time duke bere gjera te tilla.
O goca, me vjen keq se qenke edhe goc e prekshme dhe me gjykim, si nuk e kupton qe ai cuni po lu me ty, jo ne toke se ne toke do ishte mire, po ai po te xhiron ajer. Tani une s'them qe ai nuk te pelqen, as nuk e di as me intereson, por kur dikush sillet ashtu, ose eshte kalama ose nuk ka asnje % serioziteti per ate pune. Keshtu qe merr pozicionin qe te takon.
Bye
HOLLAND...
Oj Korcare, cfare lloj robi qenke ti?
C'do disa muaj vjen ketu e qahesh per te njejtin djale. Here sepse ai nuk te besonte se na qenke e virgjer (ti akoma me mendt e tua, pa menduar se ai thjesht donte te te fuste ne shtrat) e here se po merr numra telefoni neper parties. S'kam pare njeri te duroje keshtu si ty. Boll u qurravite neper forume, aman, dhe vendos o mbaje dhe mos qaj me, ose lere fare dhe na shkruaj nje teme FINALE ku na tregon se sa te dhemb zemra qe u ndave.
E ashtu biem te gjithe rehat. Pa pike dinjiteti, sinqerisht! Ty s'te lene prinderit te dalesh me te, c'do me shume? Njerezia rrin te te mbushi mendjen tende me keshilla, e ti akoma me koken tende. Une e shoh qe ti nuk do keshille... thjesht do ca llafe te te panjohurve qe te te ngushellojne.
S'ke turp nje here qe ky djale eshte ne forum dhe lexon shkrimet e tua, se si vdiske ti per ate, e qe qan dite e nate, e qe te ben te vuash.
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 16-05-2004 më 19:17
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Ai bam dhe ti bam mrapsht, meri gjerat me llogjike dhe lexo shkrimin e Leiles se ka kapur te gjitha problemet e tuaja.Postuar më parë nga Korcarja_Capkene
Dicka ka harruar, ti s'ke konfidence ta lesh kete djale prandaj rri me te. Ke frike c'fare do thote bota e harron te pyesesh veten se c'fare do ti.
Permblidhu dhe lere se ndonje te ardhme te ndricuar nuk do keni bashke.
Shume liri i jepke te dashurit, s'do ta dish qe kercen me vajza te tjera..weird.
Jo pse kerceu me vajzat por per moshen qe kishin ata, duhet ta kishe lene e ndare qy ke klubi!!! Turpp goxha cun shkon e kercen me femije.
Nuk e kam harruar, por ia kam thene edhe me pare.Postuar më parë nga Eliona
Por shperblimi qe kerkon kjo me vuajtjet e saj eshte JO dashuria (apo e "ardhme e ndricuar"), por martesa... pra, nje leter me dy firma qe thote qe ata do vazhdojne t'ia nxijne jeten njeri tjetrit me keq se sa kane bere deri tani... vetem e vetem sepse tashme iu be fiksim martesa.
Edhe nje here, nuk thote njeri te kesh te dashur e te ndahesh, por kur te zesh te dashur, beje me mend ne koke qe mos keni pse ndaheni me vone.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Nuk eshte martesa moj Leila mendo njecik me thelle, nuk ka te bej fare martesa ketu. Ajo s'eshte akoma e forte qe ti japi fund lidhjes...mundohu ta lesh tani korcare se e ke dhe arsyen aq te bukur qe nese ai flet kumbulla per ty ti ke fakte qe i kane pare me sy vete shoket, tja perplasesh mbrapa.
Krijoni Kontakt