Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 97
    ~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Postime
    47

Po më vë nën dhé të gjallë...

Djali me te cilin po dal prej pothuajse 6 muajsh po ma ben jeten ferr.Me ben te vuaj aq shume sa as fjalet nuk mund ta pershkruajne .Por dje e kaloi masen .Ishim ne nje party.Ky ishte atje une isha me tim vella.Ky ishte me shoket e tij qe gjithashtu jane dhe shoket e mi.Sa here i theshin ata te vinte te kercente me mua,se vete s vinte nejse .Kercyem disa her pastaj c me beri filloi te kercente me vajza te tjera, nuk jam xheloze dhe nuk i kam thene te mos kerceje por jo ne ate menyre qe po kercente ai.Ai la nam s la vend pa i prekur .Atij nuk i thesha gje me vinte ti jepja nje shpulle.I thashe shokeve te tij cfare po ben ata me theshin se po tallet .ato vajzat qene nja 14 vjec.Nuk mi intereson shume.Me pas ai filloi ti pyeste dy prej atyre vajzave qe kerceu per numrin e telefonit.E zura njeren nga ata dhe i thashe cafre po te thote ai cuni ajo tha he asked me for my number .Dhe i thashe po ti a e di qe ai ka te dashur dhe ajo e dashur jam une ajo tha me fal nuk e dija por megjithate une nuk e pelqej ate pastaj kjo i tha ati pse me kerkon numrin e tele kur ti ke te dashur Ai i tha une jam ndare nga e dashura.Ai genjevei.dhe ajo vajza u largua.I thashe pse po pyet vajzat e botes per numrin e tele ai me tha "mos u bej budallaqe nuk e dua per vete po per keta shoket", gjoja shoket s jane te afte ti pyesnin vete ato.Me tha qe do sqaroheshim ne tele kur ta merrja nuk e kam marre ako por nuk di c fare te bej.Nuk kam vene gjume ne sy qe mbreme sepse ai person nuk me ka bere ndonje gje te tille me perpara .I pelqen te me beje xheloze por e kaloi masen kur po i thesha shokeve te tij pse poe e ben kete gje ata me theshin "Ti je shume xheloze mos u bej fare ai po tallet me to vetem ty te do".Mua nuk me intereson tallet apo jo ai e beri kete gje ne syte tim po kur s jam une c fare ben ai?Ne pune nuk shkova sot se isha tere naten pagjume kam nje peshe ne zemer .Po mendoj gjerat me banale.Nuk di cfare ti them kur ta marr ne telefon kesaj here do e fal por eshte e vetmja here.Nuk e le dot se i kam dhene atij njeriu c do gje dhe e vetmja menyre qe do tja marr eshte ta vras .E di qe po cmendem por nese e ben kete gje edhe njehere do ta vras me doren time ai njeri po ma shkaterron jeten. Kur i thashe shoqes te ngushte qe do ta vras mendoi se po tallesha dhe po qeshte por vertet do ta vras dhe ne fund do vras dhe veten time .E di qe eshte absurde por betohem qe do ta bej.Ju lutem me jepni ndonje mendim se po cmendem.

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anëtarësuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    okay korcare capkene....
    nga eshte ai djali?

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Nga Korca po c rendesi ka kjo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-05-2004
    Postime
    18
    ju korcaret e keni te modes ta beni njeri tjetrin sa me shume te vuaj .. e kam vene re kte dhe me disa shoqe te tjera qe kam degjuar te njetat histori adoleshentesh mos e fal ate fare dhe me vehten tende bej kujdes sa ka cuna plot..

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Nuk eshte puna se ka cuna plot, se une nuk bredhi nga nje dore ne tjeteren.Eshte shume e lehte ti japesh mendime dikujt pa u gjendur ne pozicionine e tyre . Megjithate thnx

chillin -n- chillin Maska e SiMpLeNcUtE
    Anëtarësuar
    08-05-2004
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    48
    wow patriotke..qetesohu....car moshe ka ky djali ?
    U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!

Catch me if u can c me!!! Maska e invisible girl
    Anëtarësuar
    10-09-2003
    Vendndodhja
    A very invisible place!!
    Postime
    405
    Korcarja_Capkene ai djali nuk qanka ne rregull aspak nuk po e besoj qe je tu e fal se me e fal njeher ai ka me kujtu qe nuk ka problem ose ka me te nanvlefsu.
    Ti thu se po e bani edhe njeher ke me e vra ate edhe veten tende po pse po a ba ate gabim pse nuk e vrave kur e bani heren e par(si thona ne po kaloj miju ne per mustaqe e ban rrug).
    Une nuk jam tu than mos me e fal po duhet me dit me e fal baje te vuje pak te kerkoje falje 10 muaj rrjesht athere mendo me e fal ase jo.Edhe ndoshat athere e sbulon a te don me te vertet,
    Po me qan une,une nuk e fal aspak me cfar shoh une aj nuk ka aspak rrespekt per te dashuren e vet(per ty) po ti e don edhe nuk do me e lan.
    Edhe ti duhet me pas ma shum rrespekt per veten tende aje apo nuk je Capkene.
    Be Independent edhe mos u merzit shum se nuk asht fundi i botes.
    Sonixxxx
    If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anëtarësuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    Me qen se eshte shqiptar e ka 1 rrugzgjidhje..
    ti tregoj atij se si ndjehesh nga sjelljet qe ben ai.
    thuj se ti po me lendon,une po vuaj sepse po bohem gazi botes,ti po me ofendon ne mes te shoqeris,thuj se une jam kafshe dhe nuk jam 1 vajz vetem per tu tallur.
    ne qofse ai nuk ndryshon...........atehere ......
    ti nuk ke pse ta vrasesh ate dhe as veten tende.........cuna ka plot sot.
    neqofse ai eshte adoloshent 16vjecar (get rid of him) mos humb reputacion me lavire si puna e atij....sa s'eshte vone..
    Ndryshuar për herë të fundit nga stalion : 16-05-2004 më 16:13

Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Unhappy

Mua nuk me intereson tallet apo jo ai e beri kete gje ne syte tim po kur s jam une c fare ben ai?Ne pune nuk shkova sot se isha tere naten pagjume kam nje peshe ne zemer .Po mendoj gjerat me banale.Nuk di cfare ti them kur ta marr ne telefon kesaj here do e fal por eshte e vetmja here.Nuk e le dot se i kam dhene atij njeriu c do gje dhe e vetmja menyre qe do tja marr eshte ta vras .E di qe po cmendem por nese e ben kete gje edhe njehere do ta vras me doren time ai njeri po ma shkaterron jeten. Kur i thashe shoqes te ngushte qe do ta vras mendoi se po tallesha dhe po qeshte por vertet do ta vras dhe ne fund do vras dhe veten time .E di qe eshte absurde por betohem qe do ta bej.Ju lutem me jepni ndonje mendim se po cmendem.

te vrasesh veten per nje mashkull? R u nuts? PO a e di ti qe a cheater is always a cheater? Mos bej budalliqe qe do te pendohesh ehhhhhhhh moj moter sa ka jeta.Nuk je as e para dhe as e fundit,mos kujto se vetem ty te ka ndodhur dhe po te ndodh kjo gje uhhhhh sa femra ka si ty qe vuajne nga djem kapricoza qe luajne me ndjenjat e tyre.Pa lere njehere mos e merr ne telefon dhe do e shikosh se sa rendesi ke ti per te. Do e shofesh.sa mire ke then aty po kur sje ti cfare ben ai? Sigurisht qe dihet pergjigja loz me ndjenjen e nje vajze tjeter. Kur ti ke vetem 6 muaj me te po mbas 6 muajve te tjeter cdo bej ai do te nxjerri syte ty?
    Kujdes mos bej budalliqe po reflekto mbi ndjenjne ,djalin dhe cfare te mire ke nga kjo lidhje
    Te uroj ta kalosh kete gjendje.

Respekte White_Angel
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pale ma ke ven dhe nickun Capkenja.. vere moj "korcarja_ torobellka.." se ay te shkon ty de..

e c'ndryshim ka ky korcari yt nga Raqka i 5 dyqankave.. asnje..

fol me mamane e largoju ketij sa ste ka shpen te te perdhunoje me shok.. si ai Zan Caushi.. qe ja bente atyre tarallakeve vlonjate..

Lexon gazetat ti apo jo..
    kot zhgarravisim ne ktu..

po i gjejne copa copa moshataret e tua ne rruget e botes te therrura nga tutoret shqiptare e te hedhura ne kazane plehrash..

ik sa me pare nga ky krokodil pe bilishti a nga m ... ..esht ay..

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Masakra e Tivarit-1945
    Nga Sabriu në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 13-04-2013, 17:15
  2. Darvinizmi
    Nga Sokoli në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 293
    Postimi i Fundit: 03-07-2008, 09:20
  3. Deri kur do të vazhdojnë talljet me fenë islame?
    Nga Omari në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 00:40
  4. Bibla dhe TERRORIZMI...
    Nga i fundit në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 17:21
  5. Florida, gjykata anulon ligjin që mbante gjallë 40-vjeçaren
    Nga StormAngel në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 14:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •