si ju duket ky filmi? per te pare trailer shkoni tek www.troymovie.com
mua me duket si goxha film epik. duhet te presim deri ne maj 2004 ama...![]()
si ju duket ky filmi? per te pare trailer shkoni tek www.troymovie.com
mua me duket si goxha film epik. duhet te presim deri ne maj 2004 ama...![]()
se kam pare, por do shikoj faqen e tij ne internet
Shkruani shqip
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
tsk...s'ki nevoje me prit hiq more! a se ke pa origjinalin a? film fantazi krejt! po ky qe do jet del tash do te jet edhe me i mire! qekirate!
Perseri ILIADA e Homerit ne ekranin televiz .
Si adhurues i mithologjise greke do jem nder te paret qe do ze vend ne sallen e ndonje kinemaje.
Problemi eshte se Lufta e Trojes eshte katandisur si puna e historise se Titanikut,jane realizuar disa filma,e keto te fundit ,me te vetmin qellim ,BIZNESIN.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Gjithnje zgjedhin aktore me emra, jo ata qė duhen.
Ku bėhet Brad Pitt si Akili? Brad Pitt ėshtė shumė trup-vogėl! Ai duhet tė kishte marrė rolin e Parisit.
Orlando Bloom e paraqet Parisin mė mirė se sa Brad Pitt Akilin.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Shume e drejte po si tha dhe Kolombi ka te beje me shume me Biznes.Postuar mė parė nga Ekzekutuesja
Orlando Bloom e paraqet Parisin mė mirė se sa Brad Pitt Akilin.
Be yourself and you will always be in fashion.
ca analizash i beni juve kalamaja... per nje here... filmi nuk eshte shfaqur akoma. ruajini gjykimet dhe vleresimet mbasi ta shikoni filmin. :P
S'ke parė analizė akoma ti.
Prit, prit ta shikojmė...
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
he pra mo. ate po pres edhe une. ju keni filluar procesin qe tani.![]()
tashi brad pitt per akilin... s'me duket ide e keqe mua. kush duhej ta luante kete rol sipas teje? duhet i cik djali simpatik per te luajtur akilin apo jo? po nuk qe brad pitt filmi nuk do thithi shume pare. sidomos nga ai grupi (teen girls) qe prishin shume leke neper kinema. hec aty. filmat nuk behen me per vlere artistike.
money money money. makes the world go round.
shigjetari une e kam pare origjinalin po ky eshte versioni i vitit 2004 mer shpirt.nuk krahasohen bashke.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilirkapedani : 26-02-2004 mė 06:28
Sa nuk po pres qe te dali qe ta shohim njehere, po brad pitt me ftyre qumeshtore nuk i shkon roli i Akilit, qe c'dokush e imagjinon burreror dhe me pamje tjeter, une do te pelqeja me shume sikur Russell Crowe ta kishte ate Rol
Siggy Hijacked
Krijoni Kontakt