ilirkapedani,Postuar mė parė nga OP-POWER
Sa nuk po pres qe te dali qe ta shohim njehere, po brad pitt me ftyre qumeshtore nuk i shkon roli i Akilit, qe c'dokush e imagjinon burreror dhe me pamje tjeter, une do te pelqeja me shume sikur Russell Crowe ta kishte ate Rol
Hmmm... s'e di se KUSH ta luante Akilin, por Brad Pitt e di qė jo. Atij t'i kishin dhėnė rolin e Menelaut, Patroklit ose mė e shumta, Hektorit. Megjithatė, kur je i famshėm, merr ēfarė do lloj roli tė duash. Pa u hapur filmi, po e gjykojmė. Brad Pitt duhet tė punojė 2 herė mė shumė pėr ta fituar rolin e Akilit tek NE (unė & OP-POWER qė mos pėrfshij kėtu tė tjerėt) qė mendojmė se Akili nuk kishte njė fytyrė aq fėminor dhe njė trup aq... tė dobėt/shkurtėr. Jo se e dua si Arnoldi, por... Akili duhet tė japi pėrshtypjen se asgjė nuk e vret (pėrvec thembrės). Por, shumica as qė e ka idenė ē'ėshtė mitologjia. Kėshtu, Brad Pitt do quhet i sukseshėm.
Gjithashtu, a nuk e kishin zgjedhur Agamemnonin pak si shumė... plak? Ose kam ngatėrruar karakteret unė kur pashė aktorėt. Dihet qė kur mendojmė pėr librat qė kemi lexuar, kemi standarte tepėr tė larta pėr filmin. Pėr shėmbull, kur doli njė film tjetėr, TROY nė TV para ca kohėsh, shumė (edhe unė) menduan se Helena nuk ishte aq e bukur sa thuheshe nė libra (ose nė film). Thonim, "Ka femra mė tė bukura se sa ajo." LoL!
Kam pėrshtypjen se edhe pse filmi ėshtė titulluar pas Trojės, pjesėn mė tė madhe tė ngjarjeve (mė shume se sa doja) do ti shikojmė prej pozicionit/gjykimit Grek.
Krijoni Kontakt