Nje nder transferet me te mira qe mund te bente Manchester United.![]()
Nje nder transferet me te mira qe mund te bente Manchester United.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Fabio Cannavaro dhe Zlatan Ibrahimovic.
My silence doesn't mean I am gone!
Nė ditėn e parė tė prezantimit me Juventusin, suedezi dhe ish-interisti ndiejnė emocione 02-09-2004
"Ibra" e Kanavaro: Jemi mė tė fortėt
Erion Abule
Drejtuesit bardhezi kanė qenė tė gjithė dje pasdite nė ditėn e prezantimit tė dy goditjeve tė reja nė merkaton bardhezi. Moxhi e Kapelo kanė vėzhguar nga afėr ardhjen e Kanavaros dhe Ibrahimoviēit, tė shoqėruar pa dyshim edhe nga Xhiraudo e Betega. Dy kampionėt kanė dhėnė dje konferencėn e tyre tė parė pėr shtyp. "Nuk flas pėr veten time, jam i gjatė 192 centimetra dhe mė pėlqen tė luaj futboll". Ėshtė kjo "bileta" e vizitės sė Ibrahimoviēit, pėr ata qė e pyesin rreth vetes sė tij.
"Mundėsia pėr tė shkuar te Juvja nė moshėn 22?vjeēare, tė ndodh vetėm njė herė nė jetė, ? vazhdoi shtatlarti suedez, ? ndaj nuk mund tė mos pranoja. Nė fillim, kur prokurori im mė foli pėr mundėsinė pėr tė shkruar nė Torino, mendova se po bėnte shaka, por tani jam kėtu. Kampionati italian ėshtė njė nga mė tė mirėt nė botė dhe kam shumė pėr tė mėsuar nga kjo Juve.
Jam kėtu pėr tė fituar dhe gjėja e parė qė do t'i them Bufonit kur ta takoj, pas takimit tė famshėm Itali?Suedi nė evropian, ėshtė se kam dėshirė tė fillojmė tė fitojmė sė bashku dhe tė shėnojmė gola tė tjerė si ai me takė". Kundėrshtarja e ardhshme juventine nė Champions do tė jetė, as mė pak dhe as mė shumė, Ajaksi i Ibrahimoviēit.
"Kam kaluar tre vjet nė Holandė dhe atje jam bėrė ky qė jam tani, ? shpjegon sulmuesi i bardhezi me origjinė boshnjake. Jam i kėnaqur edhe Midoja ka zgjedhur Italinė, por besoj se shumė njerėz kanė krijuar njė ide tė gabuar pėr tė. Ėshtė njė njeri fantastik, njė fitues si unė dhe mezi po pres orėn ta ritakoj. Roli im? Do ta vendosė Kapelo. Mund tė them vetėm se shpresoj tė arrij tė luaj sė bashku me dy kampionėt e mėdhenj si Del Piero me Trezegenė".
Ndėrsa pėr Kanavaron, emocioni i veshjes sė fanelės bardhezi ėshtė i madh. "Pse Juvja? Ėshtė njė prej klubeve mė tė rėndėsishme tė botės, ? thotė ish?interisti, ? dhe do tė jetė njė krenari tė luaj kėtu nė Torino. Pėr mua ėshtė njė objektiv i rėndėsishėm. Nuk kam ndonjė dėshirė qė ta transmetoj pėr keq ndaj Interit, sepse ishte pėr mua njė pėrvojė e mirė.
Kėtu nė Torino dėshiroj tė bėj mirė dhe do tė kem mundėsinė tė tregoj se sa vlej nė fushė. Tė gjithė lojtarėt duhet tė tregojnė diēka. Kėtu kam gjetur shumė miq dhe qė sot fillon aventura e madhe. Do tė zbavitemi". Edhe Kapelo dukej shumė i kėnaqur nga fushata e blerjeve bardhezi.
"Kishim si objektiv tė blinim vetėm kampionė tė mėdhenj dhe ia arritėm. Jemi tė gjithė tė kėnaqur dhe nė njė skuadėr gjėja mė e rėndėsishme ėshtė tė kesh tė gatshėm shumė kampionė. Ibrahimoviēi? Do tė kėrkoj ta shfrytėzoj sa mė mirė pėr karakteristikat e tij, ndoshta edhe duke ndryshuar modul. Ėshtė njė lojtar i madh dhe i fuqishėm. Ka njė tė ardhme tė madhe dhe do tė kėrkoj tė marr maksimumin nga ai".
My silence doesn't mean I am gone!
Une jam me milanin por kete vit nuk kam shume shprese.
Juve me shume mundesi do jete number 1...
Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.
Juventus ka ndermend te marre P.V. Hooijdonk qe per momentin luan me ekipin turk Fenerbahēe.![]()
Nuk e lishon Fenerbahce, u perbetu Van HoojDonk se do ta perfundoj ne Fenerbahce karieren![]()
Kete edhe une lexova.Postuar mė parė nga GoldenForceKD
P.S: E bashkove temen me transferet,mu duk logjike.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Me qe transfertat e sezonit veror 2004/2005 jane mbyllur kshu po mbyllim dhe ne ket teme.
Krijoni Kontakt