TIRANE - Aktori i njohur shqiptaro - amerikan, Xhejms Belushi mori mbrėmė shtetėsinė shqiptare. Akti zyrtar iu dorėzua Belushit nga Presidenti Bamir Topi. Belushi, ėshtė bir i njė emigranti shqiptar nga Korēa dhe asnjėherė nuk e ka fshehur origjinėn e tij.
Madje kishte qenė ai vetė qė kishte kėrkuar tė merrte nėnshtetėsinė shqiptare. Gjithnjė kam deklaruar se "unė jam shqiptar", tha mbrėmė aktori i famshėm ndėrsa merrte nė dorė vendimin e kreut tė shtetit shqiptar. I suksesshėm kryesisht nė gjininė e komedisė, Belushi edhe gjatė ceremonisė nuk hoqi dorė nga batutat ndėrsa shprehej se tani ai ishte zyrtarisht shqiptar kryesisht sepse kėtė vit do tė duhej tė niste tė paguante taksat edhe nė Shqipėri.
Nė tė vėrtetė qė nga dita e sotme Belushi ka hyrė edhe nė marrėdhėnie financiare biznesi nė Shqipėri. Ai do tė jetė imazhi i kompanisė celulare Eagle Mobile, kompania e tretė e telefonisė sė lėvizshme nė tregun shqiptar.
Xhejms Belushi ka bėrė vizita tė shpeshta nė Shqipėri dhe ėshtė pritur gjithnjė me entuziazėm. Njė vit mė parė atij ju dha nga kreu i shtetit medalja "Nderi i kombit" njė nga dekorata mė tė rėndėsishme.
Shekulli
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Dhe preajdhrjen e ka nga Pogradeci.
Google shikoni,apo observoni.
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
a quhet jim apo james
JO SEKS PARA MARTESE
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Me ne fund edhe nje lajm i mire
John Belushi do te hyje tek te pavdekshmit ne historine kinematografike.
Do te luhet nje film per jeten e tij,regjizor eshte Todd Phillips(Hangover).Per rolin kryesor po kerkohet akoma aktori.
PS: ju shqiptaret ne Amerike a dini dicka me teper?
Jim ose James Belushi kete vere vizitoi Konstandinopolin.
WEDNESDAY, JUNE 30, 2010
Jim Belushi visit the Ecumenical Patriarchate of Constantinople
On Monday, June 28, 2010, the famous Hollywood actor Jim Belushi Fanar visited with his family to receive the blessing of His Holiness Patriarch Bartholomew I. Belushi and his children are Christian Orthodox Albanians.
Paqe!
xhim bellushi eshte vetem nje imbicile
ai ta shpif me ato telenovelat
Shqiptari te puth Doren e ndokujt kjo nuk esht ne traditen shqiptare dhe a`qe me teper shqiptari tja puthi doren nje greku kushdo qofte aje ,
Une jam i besimit Islame por kurren e kurres i gjalle nuk do tja puthja doren nje Turku apo Arabi edhe sikur aje te jet vet Profeti Muhamet .
Krijoni Kontakt