Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    ...gjení... Maska e mad
    Anëtarësuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    nqs ky djali dhe kjo vajza nuk jane bashke:
    pa qene bashke dhe ky e paska caktuar 2-3 oreshin e normes javore! po te lidhen(i) ca do behet, qe ai do doje edhe me shume, edhe me shume. dhe ti......dmth vajza nuk do jete dakort me kete gje, sepse do i duket shume mbytese, dhe djalit i bie damllaja!!!!!!!!

pastaj nqs vajza eshte tip aventurier, te mos humbe kohe pra, po ti thote djalit po!

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    eheheh kur u ndame keto na rrane i thone nje fjale...por ....ku i dihet ka gjo qe nuk bo vaki si kane ardhet kohet ne kete Dynja

Sa per temen...eheheh hap nje sy e mbyll nje tjeter...

NJe keshille : Na lini te vdesim rrehat

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e BOY_Michigan
    Anëtarësuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    USA Michigan
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    Eliona po mendoja te njejten gje, ky sikur do qe sesben ti pergjigjemi si do vete lol No offence "nismitarit". Neqoftese i dashuri te dashuron marrezisht, ske pse ta shperblesh sic tha Leila, neqoftese ti gjithashtu e dashuron marrezisht atehere besoj se do tregosh te njetat ndjenjat per ate person.
    REXHINA NUK DUA TE OPERGJIGJESH SI DUA UNE ME JO SE CDO NJERI MENDON DHE THOTE ATE QE DI DHE ATE QE NDIEN PASTAJ UNE E THASHE CA DO I JAPESH SI SHPERBLIM DHE TI MOS THUJ CA DO I JAP SI JAP GJE PO TI JEPI DASHURINE QE AI TE FAL TY DUHET TI FALESH DHE TI SE JU TE KETILLAT E DONI NJE <PLAYER> QE TJA U MARI MJALTIN DHE TU LERI DYLLIN NO <OFENSE> AJDE JA KALOFSHI MIRE FLM Me Respekt BOY_Michigan!!!
    Ne mbremje bie edhe shkoj
    ne ender ty une te shikoj
    pse ne ender ti je vertet
    dhe nuk te shoh ne realitet
    Ti per mua je gjithcka
    nuk te shes as me para
    te dua une ty te dashuroj
    dhe ne realitet dua te shikoj
    je si nje zane qe kendon
    je si nje engjell qe me dashuron!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Pse,ca do prisje ne nje lidhje ti?Qe e dashura/i dashuri te mos te dashuronte marrezisht? :P
    Ne dashuri s'ka shperblime!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga BOY_Michigan
    MOS THUJ CA DO I JAP SI JAP GJE PO TI JEPI DASHURINE QE AI TE FAL TY DUHET TI FALESH DHE TI SE JU TE KETILLAT E DONI NJE <PLAYER> QE TJA U MARI MJALTIN DHE TU LERI DYLLIN NO <OFENSE> AJDE JA KALOFSHI MIRE FLM Me Respekt BOY_Michigan!!!

Neqoftese e dashuroj do jete e qarte tek ai qe e dua, prandaj se kuptoj cfare do te thuash me "mos thuj ca do i jap si jap gje po ti jepi dashurine qe ai te fal ty" Neqoftese se dua ate person pse te pretendoj qe e dua, dhe ti jap "dashurine" meqe ai eshte dashuruar marrezisht me mua. Dhe saper ne qe duam nje player, te pakten "player't" nuk do lendohet shpirterisht neqoftese nuk ja "shperblen dashurin." Dhe sa per player qe tja u mari mjaltin dhe tu leri dyllin" vajza si ne jemi ato me te kujdeshme, qe se lem sidomos nje player "te na mari mjaltin dhe te na ler dyllin"

gjithe te mirat
    ciao
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga BOY_Michigan
    Leila po nuk jemi si ty ne moj qe bim ne dashuri me kafshet se ti mund te biesh ne dashuri me nonje nga keta neggros qe kam une ne DETROIT dhe nuk te ben pershtypje fare ty si dashuri si martese ti me ke te shofi syri ja qepe nje te ngulme apo e kam gabim ai thua me kthe pergjigje naqe hehehehe ajde bye !!!
    Me duket se shumica e vajzave ne kete teme, pasi te kane lexuar me sa llogjike dhe edukate qe shkruan, kane thene, "Me mire me zezake se sa me Cunakun_Michigan."

P.S.: Your disses (ne mund te quhen te tilla) are WEAK!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Do me behej shuem qefi nese do me donte aq shume por nuk me do kshu qe mjaft me keto tema se do filloj te qaj pastaj qe sme do i dashuri aq shume
    !!!

Shejtane Maska e Greta E
    Anëtarësuar
    28-05-2004
    Vendndodhja
    Japoni
    Postime
    52
    Sikur eshte pak e veshtire ti pergjigjesh kesaj pyetje mo lal

i/e regjistruar Maska e Roxana_04
    Anëtarësuar
    28-06-2004
    Postime
    8
    leil jame dakort me ty .ne cofse e doja une ate para edhe pa e ditur se ai me do mua ateher do ja falja zemren time.
    dont hate me cuz i'm beautiful.
    mirditoret jane shpirtat e mi.goc mirdite per jete

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Do isha shume krenare per ate qe po me ofronte dhe do perpiqesha ti ofroja mbrapsht te njejten dashuri por vetem nese e ndjej dhe jo sepse ai po me detyron te jap dhe une ngaqe ai po me jep gjithcka.

Por kjo situate me ve mua si superiore sepse mua po me ofrohet gjithe kjo mundesi dhe mund te vij nje dite (te cilen s'do ta doja kurre) ne te cilen thjesht te presupozoja qe ajo ekziston (take it for granted) pa e ushqyer kete dashuri.

Duhet te kemi dicka parasysh se ndjenja sado e fuqishme qe eshte, eshte shume e lekundshme, mund te jete e forte per momentin sepse eshte e verber, po nese nuk kujdesesh per te, zbehet.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •