Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 160
    Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    RTP,

JE KREJT GABIM. Une nuk ndihem e ofenduar qe serbet e kane kengen e vjedhur. Perkundrazi, une them qe ky eshte nje kuriozitet qe ia vlen te publikohet ne gazetat e Kosoves dhe te Shqiperise. Serbia konkurron me kenge te vjedhur dhe me vjedhje pretendon te marre vendin e pare. Pra eshte turp per te.

Lidhur me gabimin tend ne kuptimin e asaj qe kam shkruar une.
    Edhe nje person tjeter i forumit nuk ka pas kuptuar menyren sesi shkruaja une (Nuk merrte vesh ironite ne shqip, gje qe me beri te mendoja se ai nuk ishte shqiptar, por nje i huaj qe kishte mesuar shqip) Uroj qe ti te mos jesh ai. Gjithe te tjeret e kane marre dhe marrin vesh mire shqipen time e per me teper kuptimin e asaj cka shkruaj e s'ka bere ndonjehere ndokush ndonje gafe si kjo e jotja qe po e citoj me poshte:

Dita

pse ndihesh e ofenduar
    pse serbët e vodhen kengen???

Duke e lene menjane keqkuptimin, per te cilin besoj se je sqaruar, te ftoj edhe njehere te perkthesh materialet qe ke per kengen e kopjuar serbe dhe t'i botosh ne gazeta te Kosoves apo Shqiperise. Te Shqiperise: gazeta TemA, Gazeta Shqiptare, Panorama, Koha Jona, Shekulli, etj. Kosoves: Bota Sot, Koha, etj. (qe nuk i njoh).

Nese ke ndermend te sulmosh ndokend lidhur me kengen serbe, beje me anetare te tjere te forumit, qe madje jane shprehur se per ta ajo meritonte vendin e pare, e terhiq fjalet qe m'i ke drejtuar mua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dita : 18-05-2004 më 10:56

Student
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Kenga e Anjezes ishte e bukur, po nuk me pelqeu interpretimi. Nja dy here i iku zeri. Mbresa me la kenga fituese. IShte me te vertete e kohes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-07-2003
    Postime
    82
    Citim Postuar më parë nga Nocturnal
    Kenga e Anjezes ishte e bukur, po nuk me pelqeu interpretimi. Nja dy here i iku zeri. Mbresa me la kenga fituese. IShte me te vertete e kohes.

Kenga qe fitoi ishte e bukur,
    por per sa i perket interpretimit kenga shqiptare eshte cilesuar nder me te mirat nga kjo ane.

Eshte e vertete qe nuk kishim balerine apo nje show,por interpretimit te anjezes nuk i afrohej askush atje ne ate aktivitet.

Per sa i perket ikjes se zerit, atje kendohet live,dhe luhatje zeri jane te mundeshme,por ajo qe me habit me shume eshte si ka mundesi qe ke vene re nja 2 here qe i iku zeri anjezes dhe nuk ke pare ato stonimet cdo varg qe bente ajo ukrahinsja.
    Nese do e degjosh kengen e ukrahines,pa figure,atehere do perqendrohesh tek zeri dhe do shikosh qe ajo me shume i ka dhene rendesi levizjeve se zeri i leviz sipas qejfit.
    bingo !!!

nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    Muzika eshte nje nga krijimet ma sublime te races njerezore... Dhe kur ajo percillet nga nji 17-vjecare nga Kombinati, e veshur ''kuq e zi'' ne mes te Qytetit te Konstandinit, te quajtur Stamboll! nuk ka se pse te na sjelle vec krenari!

Aq ma teper qe Anjeza, qe me siguri ashte personi ma i dashur keto dite ne Tirane, ishte me diference, zani ma i mire ne Eurovision 2004!

Pse duhet me u marre me ''pislliqe'', askush nuk e kupton!

Thjeshte, duhet me i thane; BRAVO! te gjithe atyre qe jane angazhue per kete perfaqesim ma se dinjitoz te Shqipnise ne kete edicion te Eurovision...

Student
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    35
    Andi, ukrainsja ishte OK. Stonimet qe ajo bente ishin vete pjese e kenges. Po flas keshtu sepse jam edhe muzikant dhe e kuptoj kur stonimet jane apo jo te parashikuara. Megjithate si hera e pare, vendi i 7 ishim mire. Shpresoj, ne fakt them 90% , vitin tjeter do dalin ne 5 me te mirat.

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

Dhe une shpresoj qe edhe vitin qe vjen Shqiperia te kete nje perfaqsim dinjitoz, pasi Eurosong-u eshte nje menyre e shkelqyer per tu afirmuar ne Evrope.
    Mora vesh se cikli i perzgjedhjes do te ndryshoje dhe nuk do te kemi nje perfaqsues nga festivali i TVSh por nje festival perzgjedhes per ne Eurovizion ku mund te konkurrohet edhe ne shuhe te tjera pervec shqipes.
    Mua do te me bente kenaqsi sikur Anjeza te na perfaqsonte perseri. Kjo gje eshte dicka normale ne Eurosong, sikunder edhe Islanda dikur perfaqsohej per 3 vite me rradhe nga i njejti kengetar.

nea
    Anëtarësuar
    08-05-2004
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    9
    per mendimin tim ne Eorovizionin tjeter me mire te marre pjese Elsa Lila sepse ka me shume ze se Anjeza por edhe pamje me shume.mgjths kete radhe ne nuk dolem keq dhe mos harroni qe ishte hera e pare qe ne po mernim pjese.nje dite mbara fesivalit(finales) me pyt nje cuni i klases se ne c'vend dolem.une i them te 7.pasi kthehem une i thote nje shoqes tone qe ishte aty:eshte hera e pare qe moren pjese dhe dolen te 7.nga njera ane mu be qejfi por nga ana tjeter me dukej sikur po thoshte qe tani e kane marre vesh qe ka ekzistuar Eorovizioni.nejse.hajt do Zoti marrim ndonje cmim dhe kam per te dal me bluzen me flamurin shqiptar neper shkolle)).byeee
    Do not cry if the sun sets at the end of the day,because the tears will not let you enjoy the beauty of the stars!!!

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641

re

Am I am the only one here in love with her or what ?
    At 12 May She was really magic, and would make any man fall in love with her.undefinedundefined

SHQIPTAR PURO
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    ne Atdhe
    Postime
    24

Thumbs up na nderoi

Anjeza Shahini na nderoi. Hallall i qofte.

|Live Your Life| Maska e Zzanushjaa
    Anëtarësuar
    20-08-2003
    Postime
    83
    Shume e mire Anjeza....e sa per kengen me mire kishte qene te kendohej edhe pak shqip.
    ♥♥♥♥♥♥

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rregullorja e Forumit Shqiptar
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 28-09-2021, 01:20
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •