RTP,
JE KREJT GABIM. Une nuk ndihem e ofenduar qe serbet e kane kengen e vjedhur. Perkundrazi, une them qe ky eshte nje kuriozitet qe ia vlen te publikohet ne gazetat e Kosoves dhe te Shqiperise. Serbia konkurron me kenge te vjedhur dhe me vjedhje pretendon te marre vendin e pare. Pra eshte turp per te.
Lidhur me gabimin tend ne kuptimin e asaj qe kam shkruar une.
Edhe nje person tjeter i forumit nuk ka pas kuptuar menyren sesi shkruaja une (Nuk merrte vesh ironite ne shqip, gje qe me beri te mendoja se ai nuk ishte shqiptar, por nje i huaj qe kishte mesuar shqip) Uroj qe ti te mos jesh ai. Gjithe te tjeret e kane marre dhe marrin vesh mire shqipen time e per me teper kuptimin e asaj cka shkruaj e s'ka bere ndonjehere ndokush ndonje gafe si kjo e jotja qe po e citoj me poshte:
Dita
pse ndihesh e ofenduar
pse serbët e vodhen kengen???
Duke e lene menjane keqkuptimin, per te cilin besoj se je sqaruar, te ftoj edhe njehere te perkthesh materialet qe ke per kengen e kopjuar serbe dhe t'i botosh ne gazeta te Kosoves apo Shqiperise. Te Shqiperise: gazeta TemA, Gazeta Shqiptare, Panorama, Koha Jona, Shekulli, etj. Kosoves: Bota Sot, Koha, etj. (qe nuk i njoh).
Nese ke ndermend te sulmosh ndokend lidhur me kengen serbe, beje me anetare te tjere te forumit, qe madje jane shprehur se per ta ajo meritonte vendin e pare, e terhiq fjalet qe m'i ke drejtuar mua.
Krijoni Kontakt