mirese erdhe yllke
ja kalofsh mire ne forum![]()
mirese erdhe yllke
ja kalofsh mire ne forum![]()
--------------------------
Mire se erdhe Ela ja kalofsh sa me mire ketu ne shoqerine tone,do kernoqesh jemi shume te mire,
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Ju kam shum xhan te tereve![]()
lexoj shume ketu ne forum,dhe me batutat e zenkat e gjithsecilit,me kujtojne shoqerin time.JU PERSHENDES
...ah floket i kam kaqurrele
Mire se ke ardhur Ela kalofsh sa me bukur mes nesh
NE KUKES U RRITA DHE ATJE DO VDES
KUKESIANE JEM DHE KUKESIANE DO MBES
4Ever KUKESIANE;^
pershendetje te gjitheve.une jam lona dhe studioj diku larg shqiperise.edhe mua me ka marre shume malli per shqiperine dhe kur hyj ketu ne forum e ndiej veten sikur jam aty,te strukur ne ndonje internet caffe ne tirane.dua qe te jem akoma me afer me ju dhe tere forumistat dhe kjo eshte arsyeja qe une po shkruaj(u be pak si shume formal por si hera pare mire me duket).mire u rilexofshim.bye
Do not cry if the sun sets at the end of the day,because the tears will not let you enjoy the beauty of the stars!!!
Pershendetje nea...ja mir se na erdhe edhe ti...po nje gje skuptoj un pse e ke bere prezantimin tek faqja e hirushes? *ahhhh e ka ngatruar ditshkurtraaaaaa....mojjjjjjj kriseeeeee moj kriseeeeeeeee ......ajde moj te shikosh cudirat e allvanozit*....lol j/k po ta mbani ment ose po ta keni pare estraden me allvanozin ne greqi u guys will know wut i'm talkin bout...nejse i guess its okay edhe hirushia wont mindja mir se erdhe edhe ti
![]()
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
mire se erdhe HIRUSHE...si ne shtepin tende je dhe mos te te vij turp hiq.
mendo sikur je tu pi kafe te dashuria ose nikolino...![]()
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga stalion : 17-05-2004 mė 19:43
faleminderit,jeni si shpirt
zakonisht kafen e pija tek Princ parku dhe andej nga blloku,..ah sa me mungojn,po tani spo e caj shum koken,se ju kam juve
PERSHENDETJE
ashtu po si....mos e caj ic fare.....koken![]()
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
Krijoni Kontakt