Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35

Tema: Si Thoni Ju?

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    ta vret pak syrin cuni me i shkurter se goca...
    une personalisht e kam pak merak gjatesine e cunit dhe pak fiksim takat e mia
    (shi te me bjeri ndonje i shkurter mua tani )
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    (shi te me bjeri ndonje i shkurter mua tani )
    Si dihet Aleate...me mire fillo ta zbavitesh edhe kete mendim.

Djali duhet patjeter te jete 15 cm e lart me i gjate se une lool...arsye eshte se takat jan te pakten 10 cm te gjata...keshtu i bie vetem ne shtepi te jete nja 20cm me i gjate...s'ka gje te pakten femra merret ne krahe po burri i shkurter as ne krahe nuk mbahet... ....Jan keto momente qe thua je me fat qe ke dale Femer.
    Be yourself and you will always be in fashion.

Talking

Citim Postuar mė parė nga CUFO
    Moj greenflower pse cfare gjeje mangut kane ata meshkujt e shkurter dhe pa floke qe i paske inat apo ata nuk jane njerez me ndjenja ata, apo ja keput ashtu kot ti!!!
    ceshtje preferencash... my dear...
    I'm a tall girl...so, I'm thinking, why do I have to be with a short guy?...lol Apo nuk jane ashtu si buburreca...s'te ngelet vetem ti shtypesh me kembe...I'm just kidding...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga greenflower111
    I'm a tall girl...so, I'm thinking, why do I have to be with a short guy?...lol Apo nuk jane ashtu si buburreca...s'te ngelet vetem ti shtypesh me kembe...I'm just kidding...
    lol o zot o zot sa te kqija qe jeni...ne po flasim per te shkurterit, apo xhuxha?
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

oh hi

Citim Postuar mė parė nga Boko
    po ku je more cufo , ha ha ha ha ocufo ocufo cao cao ///////
    Ore ne ketu jemi po cte bejne ata djemte e shkurter mjere ata nuk i merr njeri ata do ngelin beqar keshtu thote njera!!!!!!!!
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

ok

Citim Postuar mė parė nga greenflower111
    Ehhhhh se mos thashe gje ashtu eshte zemra "ceshtje preferencash",po nje pyetje kisha une cdo beje ti sikur .......(vazhdon ne mesazh privat)

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Sa te ceket i kemi keta forumistat mo aman........ Nejse keshtu eshte kur ke shume zgjedhje, ke tangerrllik :P.....ncncncnc, nejse sic u permend me siper "ceshtje preferencash"

Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

yesss

Citim Postuar mė parė nga gurl
    Sa te ceket i kemi keta forumistat mo aman........ Nejse keshtu eshte kur ke shume zgjedhje, ke tangerrllik :P.....ncncncnc, nejse sic u permend me siper "ceshtje preferencash"
    Tamam ashtu eshte de tere tangellek dhe eshte disa here "ceshtje prreferencash"

Ju pyetet sepse donit te dinit si e kuptojne njerez te # apo si gjithmone me qellimin fiks per te paragjykuar?? The question of my life since I got in this weird forum... :P

But hey, tangellik apo jo une keshtu jam...ju te thjeshtet behuni me ke tju dale para...ceshtje mideje eshte ajo pune...

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 01-07-2004 mė 10:07

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Tema te ndryshme hapen per te treguar KARAKTERIN e forumisteve dhe jo per ti paragjykuar ata, sepse asnje nuk ka te drejte te paragjykoje tjetrin.

Por ajo qe duhet te kemi parasysh qe mos te kalojme ne ofendime nese pretendojme se kemi kulture debati. If this forum looks weird......well u have plenty of choices.

Sa per te shkuar me te parin qe me del perpara, te falenderoj per sugjerimin po s'jam nga ata lloj tipash

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •