Si mendoni cila eshte mosha ideale per tu martuar si per djemte dhe per vajzat????
.....................................
DASHURIA NUK KA MOSHE AJO LIND NE CDO KOHE.
NESE LIND DASHURIA MBAS KALIMIT TE KOHES DO TE KETE DHE MARTESE
Si mendoni cila eshte mosha ideale per tu martuar si per djemte dhe per vajzat????
.....................................
DASHURIA NUK KA MOSHE AJO LIND NE CDO KOHE.
NESE LIND DASHURIA MBAS KALIMIT TE KOHES DO TE KETE DHE MARTESE
Jete o tmerr
nje enderr bosh
njesoj perhere
kudo qe te shkosh........
Mosha ideale per tu martuar eshte atehere kur takon "the one" njeriun e jetes.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
ersjada gjithmone kto lloj temash hap..duket qe i mendon gjerat sh.seriozisht..edhe un do isha kurioze te dija mbi te gjitha cmendojne djemte,ato qe tani jane vec per qejf
)
une per vete se di se eshte nder te vetmet gjera qe se fus ne plane.si dihet,pastaj me pelqen karriera!
po ne pergjithsi mendoj per femrat(ato qe studiojne)27-28 sdo ishte keq!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
per mua ska moshe te sakte...eshte puna kur ndjehen gati djali edhe vajza per te marr ate hap![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Une them se duhet te kene te dy, si vajza dhe djali, nje fare pjekurie ndryshe nuk mendoj se do te dinin ta vleresonin tamem apo ta kuptonin tamem dashurine.
Mendoj se mosha me e pershtatshme per vajzat eshte afersisht 23/24 ndersa per djemt 27/28.
(Sigurisht qe gjithmon ka perjashtime sepse cdo njeri ndryshon, por mendimi im eshte i pergjithshem.)
25 sdo ishte keq...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Pershendetje nismetares se temes,
Mosha e marteses eshte ca si e veshtire per tu parashikuar pasi nuk eshte fikse ose e njejte per te gjithe. Me kete te mendje, mosha ideale per tu martuar si per femrat ashtu dhe per meshkujt eshte pikerisht atehere kur ata te ndjehen te sigurt ne vetvete qe jane gati te ndermarrin nje hap te tille.
Lexim te kendshem te gjitheve,
KALTERSI.
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Ska moshe ideale. Sadoqe mua do me pelqente te isha e re kur te martohesha e jo plake...![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
23-25
You like the way I dress
The way I wear my hair
Show me off to :^yllka all your friends
Baby, I don't care
Just as long :^yllka as you tell them who I am
un them se kur te behesh 22-23 vjec ska te bej ma mosha
varet se cfar njeriu je
mush apo s'mush fare
Krijoni Kontakt