Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-05-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3

Unhappy Jam nė hall...

Mendova te hapem te ju duke shpresuar se mund te me ndihmoni.

Kam nje vit qe jam me nje djale dhe lidhja jone nuk eshte duke shkuar ashtu sic do ta deshiroja te shkonte. Ai eshte djale i mire, por une mendoj se ai eshte akoma i dashuruar me ish te dashuren e tij. Perpara se te lidhej me mua ka qene me ate per kater vjet dhe nuk e di se cila ishte arsyeja qe u ndane. Sidoqofte, ata akoma kontaktojne me njeri tjetrin, dhe mua me frikson kjo gje. Menyra se si flet per te ndonjehere shpreh nostalgji. Plus qe dy here me ka thirrur ne emrin e saj "gabimisht". Me duket sikur ai nuk me do dhe ndjehem e merzitur. Ai eshte i dashuri im i pare dhe une nuk di tamam se si te sillem ne kete lidhje, apo se si ta "mbaj" apo se si te vertetoj nese dyshimet e mia jane te verteta apo jo. Ne nuk flasim asnjehere per lidhjen tone, dhe kjo shkakton tek une lindjen e dyshimeve. Ne shume raste kam dashur te ndahem sepse dashuria ime per te, me shume po me vret se sa po me gezon.

Nje rast konkret qe me ben mua te dyshoj eshte ky: Nja dy here kur ish e dashura e tij e ka telefonuar ne prezencen time, ai eshte munduar te hiqet sikur nuk e degjon zerin e saj. Nderkohe qe une, qe isha me larg telefonit, arrija ta degjoja shume mire zerin e saj. Ai ma ka thene vet qe kane mbetur shoke me ate vajzen, dhe une jam treguar e kuptueshme ndaj ksaj gjeje. Atehere, pse ai mundohet te evitoj kontaktin me te ne prezencen time?

Ai sillet mire me mua, me respekton dhe eshte njeri i kuptueshem e tolerant (deri diku), por ama asnjehere nuk flet per lidhjen tone apo te me thote se cfare jam une per ate.

Cfare mendoni se duhet te bej?

I mirepres te gjitha keshillat apo mendimet tuaja.

Flm
    Ela

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Hi Ela
    Dyshimet e tua jane te bazuara me fakte. Degjo c'fare te thote mendja dhe lere perpara se te lej ai ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-05-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    7
    Ciao
    Kam pak kohe qe bej pjese ne kete forum. Lexova sms tend dhe me pershkuan dritherimat. Une mendoj se para se te besh nje hap te tille ndarje, mbase eshte mire
    te mundohesh ta kuptosh se cfare ndien ai ne te vertete per ty.
    Une do kisha bere te pamunduren per ta njohur ate vajze nga afer, do ta beja mike
    per te kuptuar te vertetat. Nese per arsye largesie nuk do mundja, do i kerkoja te dashurit numrin e saj te telefonit e do i premtoja se sdo abuzoja me ate numer per asnje arsye. Meqe ai e paska thjesht mike tani pse nuk ta prezanton? Ose do i kerkoja te dashurit te me shprehte sinqerisht cfare ndien per ish vajzen, dhe nese do dyshoja per sinqeritetin e tij do ta ndihmoja te rilidhej serish me ate vajze. ME MIRE NJE FUND I TEMERSHEM SESA NJE TMERR PA FUND. Ky eshte thjesht mendimi im,
    Te uroj gjithe te mirat. Kujto se ti je e forte e ska asgje qe te mposht. Kujto se ne kete bote ti egziston e jo vetem dikushi.
    Ciao e forza
    Motoja ime eshte. CORAGGIO CORAGGIO FINCHE IL MONDO NON MI INCHINI

Artiste Maska e Kuntakinta
    Anėtarėsuar
    18-01-2003
    Vendndodhja
    Bregu Lumit High Street
    Postime
    180
    E dashur Ela,

Keshilla ime per ty eshte kjo:

Keni nje vit bashke ?! Shume bukur ... merre ate djalin jashte apo diku ku mund te ndiheni rehat edhe thuaj qe 'kam ardhur te festoj me ty 1 vjetorin e lidhjes tone ... por mbase do benim mire te festonim edhe ndarjen me kete rast sepse une mendoj se keshtu nuk shtyhet me. Deri tani prisja te kisha degjuar dicka nga ty per ndjenjen karshi meje, por meqe ti nuk e ke marre mundimin, atehere une s'kam rrugezgjidhje tjeter pervecse te largohem ' Thuaja cop. Mos ki frike. Cfare ka per tu bere, ka per tu bere. Nqs ai me te vertet te do, atehere nuk do doje qe ti te largohesh dhe detyrimisht do te te shprehi ndjenjat. Edhe nqs perfundon keq (shpresoj qe jo) atehere mos u merzit aspak. Ti dukesh goc e zgjuar dhe e mire, dhe ke per te gjetur ate qe kerkon ti diku tjeter sepse e meriton.

Te uroj shume fat
    Kunta
    :-)

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Mall i djegur, Ela. Me fal qe ta them.
    Ia vlen te jesh #2 per te?
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

~@~ROZ@F@~@~ Maska e DhArMa
    Anėtarėsuar
    01-06-2003
    Vendndodhja
    22031
    Postime
    98

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga Eliona1

Sidoqofte, ata akoma kontaktojne me njeri tjetrin, dhe mua me frikson kjo gje. Menyra se si flet per te ndonjehere shpreh nostalgji. Plus qe dy here me ka thirrur ne emrin e saj "gabimisht". Me duket sikur ai nuk me do dhe ndjehem e merzitur. Ai eshte i dashuri im i pare dhe une nuk di tamam se si te sillem ne kete lidhje, apo se si ta "mbaj" apo se si te vertetoj nese dyshimet e mia jane te verteta apo jo.
    Vetem te lexosh keto rreshta kuptohet qe ky cuni nuk eshte ne rregull, edhe me teper nuk eshte ne dashuri me ty, me vjen keq po keshtu mendoj une, vetem lexo fjalet tuaja. Pastaj kot nuk i thone dashuria e pare, se ndyshe nuk vjen e dyta apo e treta....

Pac Fat ...

PS: me mire heret sesa vone them une, do gjesh njeri tjeter me te shkelqyer qe ka me te dashte me siguri me shume se ky
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DhArMa : 12-06-2004 mė 18:11
    Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping!

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    merre ate djalin jashte apo diku ku mund te ndiheni rehat edhe thuaj qe 'kam ardhur te festoj me ty 1 vjetorin e lidhjes tone ... por mbase do benim mire te festonim edhe ndarjen me kete rast sepse une mendoj se keshtu nuk shtyhet me. Deri tani prisja te kisha degjuar dicka nga ty per ndjenjen karshi meje, por meqe ti nuk e ke marre mundimin, atehere une s'kam rrugezgjidhje tjeter pervecse te largohem '
    Kesaj qe ka then e madhja Kunte do i shtoja vetem pak:
    Thuaji te gjitha ato qe ndjen dhe te bejn te dyshosh,mos te te vij turp apo frik se ndoshta te le...ca eshte per te ber do behet po me mir esht qe ti ti thuash te verteten dhe ate qe ndjen.Mos te genjesh as veten dhe as ndjenjat e tua.
    Nuk eshte mir qe te kontaktosh me ish te dashuren e tij,fundja fundit mund te maresh ndonje pergjigje nga ajo qe do te te vras.Kjo eshte midis teje dhe atij,nqs ja thua te gjitha qe ke then ketu esht mir dhe atje do shikosh se nese vertet ai esht i dashuruar me ish te dashuren.Mos u bej (te pakten ne sy te atij) si e vrar shpirterisht dhe pse ti e di se si ndihesh...po nuk esht mir te japesh veten ne sy te atij.Lere dhe shif se c'far do bej ai,nese do te te mbush ty mendjen se vertet te do dhe nuk do kesh me keto dyshime...ather pse jo jepi dhe nje shans.
    Ps: thash dy fjal do shtoja po e bera roman
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 13-06-2004 mė 11:05

Ela,
    Mos e lodh veten per te gjetur fakte bindese. Nese ty ta ndjen zemra qe dicka nuk shkon, te jesh e sigurte qe ashtu eshte. Sipas mendjes time edhe dashuria ka nje llogjike. Nuk eshte thjesht nje ndjenje idiote, dmth mbyll syte me shami dhe hidhu nga dritarja. Po eshte nje ndjenje qe evolon nga veprimet e tua dhe te tij. Ti jep dicka per dashurine dhe pala tjeter jep dicka tjeter, ne menyre qe te kaloni ne nje nivel te ri, me lart, me interesant dhe qe e mban lidhjen aktive dhe nuk e le te vdese ne mediokritet. Nqse ai ty te merzit, te jep ankth dhe eshte pasiv duke mos e lene lidhjen tuaj te eci, c'kuptim ka te rrish me te? Te jesh e dashuruar nuk do te thote te jesh e roberuar. Asnjeri nuk ka nevoje per nje tjeter qe t'i nxije jeten. Ashtu me mire rrihet vetem apo jo? Ne na duhet nje njeri tjeter qe te na beje te ndihemi mire, te gjejme harmonine me veten tone dhe qe para syve tane (por edhe kur nuk e kemi mendjen) te tregoje qe ti je zgjedhja e tij perseri dhe perseri....dhe kjo e fundit eshte themeli pse ti rri me te, gjeja me e rendesishme...
    Nganjehere kur njerezit prishen me te dashurin ose me te dashuren dhe me pas thone "qe e ruajne shoqerine", ato jane gjepura "bullshit". Eshte si puna e te mbyturit qe do te kapet pas fijes se kashtes. Ne fakt, nuk eshte vecse nje arsye e justifikuar per te qendruar prane atij apo asaj perseri edhe pas ndarjes. Dmth, edhe pse lidhja eshte prishur ne zemren dhe mendjen e tyre asgje nuk ka ndryshuar. (Me te prirur per te gjetur kete lloj zgjidhje eshte pala qe eshte lene). I think this might be the case for ur B/f.
    Te gjithe kane shume frike nga vuajtja dhe mundohen t'ia evitojne vetes por ne disa raste duhet zgjedhur e keqja me e vogel.
    Tani varet cilen konsideron ti te keqen me te vogel: Te jetosh ne tension dhe nen presionin e faktit se dikush tjeter qenka me e mire sesa ty per njeriun qe ti e konsideron aq te afert me veten....apo te dalesh mbi frikat normale per cdo njeri dhe te clirosh veten...?!?
    Good Luck!!
    greenflower

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Eliona1

Kam nje vit qe jam me nje djale dhe lidhja jone nuk eshte duke shkuar ashtu sic do ta deshiroja te shkonte. Ai eshte djale i mire, por une mendoj se ai eshte akoma i dashuruar me ish te dashuren e tij. Perpara se te lidhej me mua ka qene me ate per kater vjet dhe nuk e di se cila ishte arsyeja qe u ndane. Sidoqofte, ata akoma kontaktojne me njeri tjetrin, dhe mua me frikson kjo gje. Menyra se si flet per te ndonjehere shpreh nostalgji. Plus qe dy here me ka thirrur ne emrin e saj "gabimisht". Me duket sikur ai nuk me do dhe ndjehem e merzitur. Ai eshte i dashuri im i pare dhe une nuk di tamam se si te sillem ne kete lidhje, apo se si ta "mbaj" apo se si te vertetoj nese dyshimet e mia jane te verteta apo jo. Ne nuk flasim asnjehere per lidhjen tone, dhe kjo shkakton tek une lindjen e dyshimeve. Ne shume raste kam dashur te ndahem sepse dashuria ime per te, me shume po me vret se sa po me gezon.

Nje rast konkret qe me ben mua te dyshoj eshte ky: Nja dy here kur ish e dashura e tij e ka telefonuar ne prezencen time, ai eshte munduar te hiqet sikur nuk e degjon zerin e saj. Nderkohe qe une, qe isha me larg telefonit, arrija ta degjoja shume mire zerin e saj. Ai ma ka thene vet qe kane mbetur shoke me ate vajzen, dhe une jam treguar e kuptueshme ndaj ksaj gjeje. Atehere, pse ai mundohet te evitoj kontaktin me te ne prezencen time?

Ai sillet mire me mua, me respekton dhe eshte njeri i kuptueshem e tolerant (deri diku), por ama asnjehere nuk flet per lidhjen tone apo te me thote se cfare jam une per ate.

Cfare mendoni se duhet te bej?

I mirepres te gjitha keshillat apo mendimet tuaja.

Flm
    Ela
    a e don ti ate moj vajze ? nese po atere behu aq e mire sa te mund te te doje dhe te heqi nga mendja ate vajzen e pare ; ky djali ka nje problem dhe ti nuk po e ndihmon ; ky djali ka nje vit me ty dhe ose ti nuk ke qene shume e dashur dhe e mire me te [ qe arin ende te mari ne tel ish vajzen e tij ] ose thjesht vete djali eshte **** kandari dhe nuk eshte oi vendosur te leje njeren e te mari ty pewrhere ; [ me fal qe e fyeve te dashurin tend ] po eshte kaq kot kjo qe ai ben saqe e meriton ket fyrerje ; NDIHME NE TE JAPIM SA TE DUSH PO VETE TI DO MUND TA NDIHMOSH VETVETEN MA MIRE ; ec e lere fare ; KUR JE ME TE DASHUREN\RIN DUHET TE JETE I QETE NJERIU I GEZUAR I LIRE NGA DYSHIMET E TJERA , TI SI NDIHESH ?NESE NUK NDIHESH KSHU ATERE LERE , OSE NESE E DO AQ SHUME DHE SHEH QE JE AQ E FORTE SAQE TA LUFTOSH PROBLEMIN QE JU NDAN DHE TE MERSIT ATERE LUFTO ; ME KUPTO , MOS LUFTO DJALIN PO PROBLEMIN QE AI KA ; PRA SHUME MIRE KANE FOLUR MIQTE KETU ; SHKO GJEKUNDI DHE FOL SERIOZISHT ME TE MEQE THUA QE ESHTE NJERI I KUPTUSHEM ATERE AI ME TE VERTETE DO KUPTOJE ; edhe nje gje , eshte cmenduri kur shoh tolerancen tende karshi djalit ; si e len ti ende ta mari ne tel ish vajzen e tihj ?nese jane shoke dhje skane gje tjter atere mund ta mari vec nje o 2 here ne vit a ku di une dhe jo shpesh here ; FAT TE MBARE DHE MEND NE KOKE ;

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nese keni duruar nje vit se bashku a nuk mendon qe mundet te jeni se bashku edhe per me teper vite,nese jo ateher eshte me e mire qe t`i largoheni njeri tjetrit sesa te shkaterroni cdo send te cilin e keni krijuar per kete nje vit.Nese ai jeton me mendjen se ti je si ex-i i tij,atehere largohu,po nese mendon qe mundesh t`ia nxjerrish nga koke ish te dashuren e tij,ngel me ate,jepi dashuri dhe te garantoj qe ai do harroj ish-in e vet.Nese nuk ndodh ne vitin e dyte te lidhjes suaj,ndoshta ne vitin e 4
    Te urroj shume fat ne zgjedhjen e problemit
    Pershendetje
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •