Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35

Tema: Si Thoni Ju?

Jo per tu paraqitur shallow apo siperfaqsore po une meshkujt e shkurter apo me te shkurter nga une, nuk i kam qejfff fareee. Pale kur jane dhe tullace... apapapa...qofshin me jete atje ku jane...po vetem larg meje...

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Te jete me e larte se une?
    Po duhet te jete 2.00 e shkreta...
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Valla shume keq per ate djale...por edhe ai duhet te veshe take pse JO...ose le mos te veshe hic, le te vozitet gjithmone me veture apo taxi kur te del me shetit me ate femer
    My silence doesn't mean I am gone!

HI EVERYBODY Maska e CUFO
    Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

mbaqse

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    A thua a duan shume njeri tjetrin? cfare pyetje eshte kjo. Sigurisht qe po, nuk e dashuron personin vetem nga paraqitja. Mos u habisni shume kur shifni cifte te tilla. Vetem nga qe nuk duken mire bashk, sdo te thote qe nuk mund te jene te lumtur dhe te dashuruar si ciftet e tjera, ku burri eshte me i gjate se gruaja. Keto vajzat i admiroj me shume sepse spara cajn koken neqoftese te tjeret tallen me to qe kan nje burre apo te fejuar me te shkurter se ato, dhe djemt gjithashtu kur i tallin qe kane nje te fejuar apo grua me te gjate se vetja.

Ne pune kam bosen qe eshte alamet femer: e gjate, brune, sy blu, elegante, dhe ka marr nje puerto rican te shkurter, tullac, fytyre vogel...ngjajn shume abnormal bashke, por kur i pash njehere sa "affectionate" ishin me njeri tjetrin, mendova gjatesia sduhet te indikoj shume ne nje lidhje.
    Une them se ne disa raste ashtu eshte ka femra qe nuk ja vene shume veshin gjatesise,por po te jete ama ndonje si geenflower111 qe si ka qejf burrat e shkurter si tja bejme.....
    IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE

Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

avash avash

Citim Postuar mė parė nga greenflower111
    Jo per tu paraqitur shallow apo siperfaqsore po une meshkujt e shkurter apo me te shkurter nga une, nuk i kam qejfff fareee. Pale kur jane dhe tullace... apapapa...qofshin me jete atje ku jane...po vetem larg meje...
    Moj greenflower pse cfare gjeje mangut kane ata meshkujt e shkurter dhe pa floke qe i paske inat apo ata nuk jane njerez me ndjenja ata, apo ja keput ashtu kot ti!!!

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    po une qe jom edhe qeros edhe i shkurter edhe i shendoshe? do vdes i virgjer. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256

Talking

Citim Postuar mė parė nga kulla
    po une qe jom edhe qeros edhe i shkurter edhe i shendoshe? do vdes i virgjer. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    e di ate shenjen e gishtit te madh dhe tregues ti? kur gishti i madh perfaqson gjetsine e trupit dhe trguesi ate te shkopit?

njerezit me halle te tilla , thone qe jane te pajisur me gjuhe te gjate

i/e regjistruar Maska e Roxana_04
    Anėtarėsuar
    28-06-2004
    Postime
    8

gjatesia

une necofse e dua njeriun nuk do shkoja se cfare gjatesie ka.
    anyways i feel sorry for the short guys .
    dont hate me cuz i'm beautiful.
    mirditoret jane shpirtat e mi.goc mirdite per jete

Anėtarėsuar
    21-08-2003
    Postime
    78

Thumbs up mos u merzit

Citim Postuar mė parė nga kulla
    Kulla mos u merzit se secili ka fatin e vet mos shiko disa qe jane perfekt nga pamja dhe bejne naze,do gjesh dhe ti ndonje vajze te mire(po te jesh she ti i mire ama)

i/e regjistruar Maska e Boko
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Postime
    4
    po ku je more cufo , ha ha ha ha ocufo ocufo cao cao ///////

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •