hahahah na i pac borxh!!! hahah j/p
hahahah na i pac borxh!!! hahah j/p
U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!
Pershendetje Orbital
Me terhoqi vemendjen titulli i temes tuaj, mjaft domethenes. Gjithashtu nje prezantim i kendshem.
Mirese erdhe ne forum! Uroj t'ia kaloni bukur ne faqet e tij![]()
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Mirseerdhe Orbital !
Me pelqeu komenti i prezantimit tend , duke na treguar nje ane te karakterit tend , por nuk na thate se nga c'vend vini , megjithate nuk ka aq shume rendesi , mjafton qe je shqiptar .
Te uroj mirseardhjen ne sofren tone te madhe .
Pershendetje nga Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Mire se ju gjeta Shigjeta e ALBA
Po... Forumi po m'pelqen shume dhe po kenaqem ketu . Ckado qe po m'bie ne mend lidhur me shqiptaret .. duke filluar prej humorit e deri te politika...kishte vend ne kete forum. Cka eshte e mira qe me t'vertete kishte opinione te menqura te mirefillta e besa edhe t'lezecme.
mmm... ALBA une jam nga Prishtina...momentalisht gjindem ne USA, ku studioj..nderkohe keto ditet e fundit tere kohen e lire po e kaloj ketu..lol...dhe Verejta se Alba kishte shkrime gati ne cdo forum![]()
Pershendetje t'sinqerta nga une Betimiqe po me beni te ndihem me afer jush
![]()
Mire se erdhe Orbital. Prezantim i kendshem, te uroj suksese ne shkolle, dhe shpresoj t'ia kalosh sa me mire midis nesh!
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Mirėserdhe Orbital!
Tė uroj te kalosh sa me mir ne mesin ton.
LINDI EDHE "ANDREA"
*~Rexhina~* , Genti^Itali m'vjen mire
Ahhh, mos t'ishte forumi s'di si i kisha kalu keto ditet e fundit ketu ku jam. Shumica studenteve kane ikur neper shtepia... keshtuqe eshte pak boring momentalisht...
Le qe forumi po ma thyen monotonine pak...po edhe kam fillu te behem i varrun prej tij...lol![]()
Krijoni Kontakt