Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41

Tema: Alvi

alvi
    i/e ftuar
    Jo po do rrim tu mor nishon. Ashu pra me snajper, cfaredo avantazhi te kesh ndaj gjahut mire eshte.

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    dashuria per atomatiket e fisksimi i tyre e kemi dhurat nga demokracia... arma ishte buka, arma ishte jeta..... arma vendoste e kuvendonte.... jo tani jo.... nje here e nje kohe tani ka rregulla e ligje te forta... ka frik polici nga femija....

alvi
    i/e ftuar
    Po pse me dhe resmja ime me aftomatik u kthy ne politike. Na kte tjetren e vendlindjes time.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    duam foto, duam foto, duam foto...lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    minneapolis
    Postime
    7
    I lezetshem, jo keq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rona : 27-07-2002 mė 22:51

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Alvi hi une jam pinkie. I mire ishe i mire po me shume me terhoqi piktura prapa teje. Po zihem me te dashuren se jemi dhe lesbike e po i thoja qe eshte nje mashkull lakuriq duke bere dashuri a cfare? pastaj po mendonim ne cfare qyteti je qe te vish te na join mua dhe te dashuren time.
    Pushka qe kishe ne dore me pelqeu shume, ma ha mendja dhe ..........
    A keni kondome e bateri aty ku jeni? Sillni ca se kemi shortage ne ketej. Jemi ishull lesbikesh e s'perdorim.

P.S. Fashion wise, pushka dhe kostumi nuk shkojne bashke o vella. Shpresoj te me kthesh pergjigje se mezi po pres.

T'puth Pinkie nga Tirona.

Ku e ke pas shtepine ne Tirone, se paskam humb nje rast te mire o vella. Une kam qene te rruga Bardhyl.

alvi
    i/e ftuar
    Pinkie, para se te pergjigjem dua ta di ca je ti, butch apo bi@#ch. Shpin e kom pas ke Lapidari i 4 deshmoreve. Nejse s'do bohem pickie.
    Ajo mrapa osh pikture e i femne ne plazh, tu u nrof m'dill per qef te vet. Une jam ne Boise Idaho dhe ishulli i lesbos osh i cik larg, se s'kena pare me shku deri atje jena tu i rujt me ik n'Tirone. Kondome sa te dush, madje te mira fare, po ja qe nuk i sjell dot ne ishullin e Lesbos se jane kondome te markes Trojan me Hektorin ne ambalazh dhe pastaj me ndalojne ne Kakavije per provokacion. Eshte njesoj sikur te vij un atje e te porosis kave turke. Thank you for the fashion tip. Ju lesbiket jenin te njohura per shije te mira ne burra, (LOL). Ishte rastesi qe e kisha veshur dhe sa per sqarim, nuk eshte kostum. Me duket se ti kam Prekur te gjitha pikat, dhe shpresoj qe e dashura jote do jete "zemergjere" dhe do na lejoje tju join dhe pa bateri se the energizer bunny is still going, and going, and going and going.......

. Maska e elda
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    turqi
    Postime
    569
    Alvi do te na vendosesh nje foto apo jo se po presim neve..

GO MILAN GO Maska e EndTironci
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    365
    ncuq ncuq ncuq ncuq si bo cuni per tvon i foto tjeter po veje o burr se ja hoqe petllen gocave se shef si jon tu bo mer amom ne ti ca krimineli paske qen bo cuni per i foto iiiiii ca kerrnaci hahahahaha se tallem po ket rradh mos na dil me Tomson po dil me nai shutgan plako

hajde shnet tani bofshi qef
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EndTironci : 29-07-2002 mė 11:37

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Postuar mė parė nga alvi
    Pinkie, para se te pergjigjem dua ta di ca je ti, butch apo bi@#ch. Shpin e kom pas ke Lapidari i 4 deshmoreve. Nejse s'do bohem pickie.
    Ajo mrapa osh pikture e i femne ne plazh, tu u nrof m'dill per qef te vet. Une jam ne Boise Idaho dhe ishulli i lesbos osh i cik larg, se s'kena pare me shku deri atje jena tu i rujt me ik n'Tirone. Kondome sa te dush, madje te mira fare, po ja qe nuk i sjell dot ne ishullin e Lesbos se jane kondome te markes Trojan me Hektorin ne ambalazh dhe pastaj me ndalojne ne Kakavije per provokacion. Eshte njesoj sikur te vij un atje e te porosis kave turke. Thank you for the fashion tip. Ju lesbiket jenin te njohura per shije te mira ne burra, (LOL). Ishte rastesi qe e kisha veshur dhe sa per sqarim, nuk eshte kostum. Me duket se ti kam Prekur te gjitha pikat, dhe shpresoj qe e dashura jote do jete "zemergjere" dhe do na lejoje tju join dhe pa bateri se the energizer bunny is still going, and going, and going and going.......

hej alvi me fal qe u vonova per pergjigjen. po kisha ca probleme personale, isha treguar pak e rrepte me ty po ti me ke share bitch
    dhe une do te te shaj prape, po c'te te shaj me ti je shqipo dhe shqipot nuk kane respekt per seksin e kundert prandaj dhe une jam lezbike sot e kesaj dite,sa per ate pikturen po deshe ma co se te paguaj mire dhe jam shume e gezuar qe ti je nje bunny energizer .por megjithate kam respekt per ty me ishe pergjihj tamom o vlla pranaj ta vuna synin ty une me cuno dhe kishe pushken me qyte te modhe ,dhe condoms dhe ne me hektorin i kemi por kemi fut dhe helenen si lezbo qe jemi .mos me harro. yasu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 01-08-2002 mė 00:21

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •