Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17

Tema: Tung Bota

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32

Tung Bota

Tung Bota

Po e filloj kete teme me dy fjale "Tung Bota" sikurse kur filloj te mesoj per ndonje gjuhe te re programuese ku sendi i pare qe mesohet eshte se si te shtypen keto dy fjale (ang. "Hello World"). Cka dua te them eshte se po kyqem ne nje forum te ri si nje anetar i ri.

Sapo bisedova me ish te dashuren dhe per nje moment mbaroi e gjitha qe kishim, edhe pse praktikisht kishte mbaruar qysh para ca kohe. Dhe disi pa menduar, e hapa www.forumishqiptar.com dhe e krijova kete llogari me emrin Orbital - nje grup i muzikes elektronike qe momentalisht po i dridhe altoparlantat e vegjel te laptopit tim.

Jam nje djale modest, shume energjik por ne te njejten kohe shume romantik. Vetem ajo vajza qe e permenda me larte din per ate te fundit, te ciles ia solla kalin e bardhe te lagjja e saj si princi i pallatit te endrrave.... po po... mire e lexuat....... kalorova me kali t'bardhe ne lagjen e saj per t'ja uruar ditelindjen sepse gjithmone tallej me mua duke me thene "Ahh... Ti princ ?..... por ku eshte Kali???". Kjo nuk ishte te tregoj se cfare lidhje kishe une me dike... po vetem po e marre si shembull te energjise dhe pasionit tim per te bere ate qe dua.

I dua njerzit, Nuk m'pelqejne mendjemdhejte apo edhe ata qe e fajesojne veteveten pa ndonje arsye. Jam njeri i shoqeueshem per ata qe duan te shoqerohen, ne te njejten kohe jam edhe luftetar i forte per ata duan te me luftojne. Ne pergjithsi mundohem te jem i bute dhe i embel. Besa shume njerez me thone (zakonisht vajzat ... lol) se qeshi embel, duke filluar prej mesueses se anglishtes kur isha i vogel ne klasen e 5te.. e deri te nje vajze qe e takova sot ne liftin e nderteses ku banoj.. lol.

Studioj inxhinieri kompjuterike dhe e dua kreativitetin dhe gjithcka qe lind ne trunin e dikujt ne menyre origjinale. Di te imagjinoj dhe shpesh here mundohem te krijoj ate qe e imagjinoj. E rrespektoj shume origjinalitetin, bile bile edhe zbulimin e rrotes per se dyti... nese eshte origjinale.

Kam qef te shprehem lirisht, dhe ne menyre me t'sinqerte qe mundem, dhe E di qe forumi shqiptar e ka prezente kete ne pergjithsi.

Falemnderit qe patet durimin ti lexoni gjithe keta rreshta... po sado pak ju dhash nje ide per boten time.

P.S.
    E dua shkencen, matematiken .

Perjashtuar Maska e Djal_Mistrec
    Anėtarėsuar
    17-04-2004
    Vendndodhja
    Verdalle Neper Brraka
    Postime
    19
    Halla plako sinqerisht te kishe honger nja tre furra buke sdo me ngeleshte hatri por te mos keshe honger edhe dreke edhe te shkruash gjithe kete, kete sta fal, jo per gjo por ngulke kome si mushka. (Kete e thashe sepse doje ate cfare njeriu e mendon origjinalisht) Lale gjithesesi te uroj iher per kete ardhje ne kete forum dhe me behet qejfi shume qe je kembengules per dicka te re. Edhe e fundit eshte qe ishalla te keshe ardhur me kome te mare se me te thone te drejten une me duket se ja kom prish icik hijen keti forumi por jo shume Gjithesesi lale shpresoj qe tja kalojme sa me mire te jete e mundur edhe me caste sa me te gezueshme. Qe te mos Zgjatem shume o lale po emrin si ma kishe sepse sikur sma zune syte, vetem (Princ Me Kale Te Bardhe) me zune syte. Nese sdo jete e sikleteshme per ty te thuash njat fije emer mundesh ta thuash nese e ke problem mos e thuj qe verr tja beje komshija

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32
    Citim Postuar mė parė nga Djal_Mistrec
    Halla plako sinqerisht te kishe honger nja tre furra buke sdo me ngeleshte hatri por te mos keshe honger edhe dreke edhe te shkruash gjithe kete, kete sta fal, jo per gjo por ngulke kome si mushka. (Kete e thashe sepse doje ate cfare njeriu e mendon origjinalisht) Lale gjithesesi te uroj iher per kete ardhje ne kete forum dhe me behet qejfi shume qe je kembengules per dicka te re. Edhe e fundit eshte qe ishalla te keshe ardhur me kome te mare se me te thone te drejten une me duket se ja kom prish icik hijen keti forumi por jo shume Gjithesesi lale shpresoj qe tja kalojme sa me mire te jete e mundur edhe me caste sa me te gezueshme. Qe te mos Zgjatem shume o lale po emrin si ma kishe sepse sikur sma zune syte, vetem (Princ Me Kale Te Bardhe) me zune syte. Nese sdo jete e sikleteshme per ty te thuash njat fije emer mundesh ta thuash nese e ke problem mos e thuj qe verr tja beje komshija
    haha Djal_Mistrec... se emerin karakteristik e paske. falemnderit per mikepritje dhe besoj qe do t'kaloj mire ketu se siq e pashe une, tema kishte per tere vitin, e muabetet s'kishin t'ndalun.

Emrin e kam Betim. Jam nga Prishtina e momentalisht gjindem n'USA.

Fierak Ne Gjak Maska e rolua
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Toronto - Canada
    Postime
    630
    Tung...

hello lal.mire se erdhe ne forumin shqiptar,
    shpresoj tja kalosh sa me mire ketu midis nesh..

:P

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""roeli""""""""""""""""""""""""""""""" """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    Fieri eshte qyteti endrrave te mia
    Fieri qyteti ku kaloj femirija
    Fieri qyteti ku jam ritur me mundime
    Fieri qyteti ku kam folur gjuhen time
    Fieri qyteti ku kam thurrur endrren time

......................^_R_o_L_u_A_^

narta vendi me i bukur
    Anėtarėsuar
    30-04-2004
    Vendndodhja
    ne qiell
    Postime
    31

:)

kur lexova carcafin qe shkrove thash bobo ajo kenga qe thot ''kam pas deshir te kap nje kale te bardh te rend dite e nate bash me te neper savan'' ti e ndryshove dhe e bere ''te rend dite e nate bash me te ne lagjen e saj''
    mire se erdhe besoj se ketu do kalosh mire sidomos kur do jesh i merzitur nga kujtimet.

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32
    Falemenderit rolua

Citim Postuar mė parė nga narta2004
    kur lexova carcafin qe shkrove thash bobo ajo kenga qe thot ''kam pas deshir te kap nje kale te bardh te rend dite e nate bash me te neper savan'' ti e ndryshove dhe e bere ''te rend dite e nate bash me te ne lagjen e saj''
    mire se erdhe besoj se ketu do kalosh mire sidomos kur do jesh i merzitur nga kujtimet.
    Haha, narta2004, Nuk e kam ndegju kurre ate kenge... Princi e kali i bardhe jane mit i perrallave te disney-t dhe i sot i perket botes se enderrave .. Po qeee une e bera edhe ate midis qytetit te Prishtines . Kalin mezi qe e pata gjeta ne periferi dikund... te nje plak, dhe plaku trim ma solli deri ne qender te qytetit.... Ihaaaa...shpetova prej policise se t'a kishin zene, pati me mbaru idea ime!

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Mirė se erdhe njeri dhe ja kalofsh mirė me neve kėtu.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

http://www.tropoja.org
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    helloo orbital !
    hajde mire se erdhe ne forumin shqiptar
    shpresoj se do ja kalofsh mire ne mesin tone

tungi
    db

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

chillin -n- chillin Maska e SiMpLeNcUtE
    Anėtarėsuar
    08-05-2004
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    48
    Mir se na erdhe edhe ja kalofsh sa me mir qe te jet e mundur midis nesh
    U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!

Gentoo Maska e Orbital
    Anėtarėsuar
    12-05-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    32
    Dodoni, DaNgErOuS dhe SiMpLeNcUtE falemderit qe po me beni te ndihem me i lire ne mesin tuaj

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •