Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 119
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Agnesa eshte shqiptare ne radhe te pare, keshtu qe eshte plotesisht e drejte te marre pjese ne Miss Shqiperia. Dhe titullin e ka fituar me merite se ishte me e bukura. Suksese ne Miss Universe!

:( Vdekje Ringjallje :) Maska e Petro_Nini_Luar
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    Mes ferrit dhe Parajses
    Postime
    161
    D&G Feminine e paske njek me vemendje te modhe Miss Shqiperine kur te zuni gjumi 5 minutat e para apo 10 minutat e para sa per informacion per ty:

Emri: Agnesa Vuthaj
    Vjeē: 18
    Gjatėsia: 1,75 cm
    Vendlindja: Pejė
    Shenja zodiakale: Ujori
    Shkolla e mesme: "Haxhi Zeka"
    Viti i katėrt
    Dėshiron tė vazhdojė studimet pėr juridik ose biznes
    Preferon letėrsinė, muzikėn, shėtitjet
    Mban kurorat:
    "Miss Peja",
    "Miss Kosova",
    "Miss Albania 2004"

Sa per pergjigjet e Rakku dhe dodoni une e di ku e keni muhabetin ju mer jahu po ju spo e kuptoni se ku e kame muhabetin une. Mjaft e quajtet Kosoven Shqiperi ca ka qen ka qen tani nuk jane me dhe nuk kena per tu bashku noihere Kosova ka per tu bo shtet me vete ene ska per te na e var noi here e sna e ka var noi here pranej them une qe ato ne pune te vete e ne ne pune tone. Nejse se e bom lomsh temen mos bojm llafe me njoni tjetrin se cdo njeri ka menimin e vete. Hajt ishalla Missi i ardhshem te jete nga Shqiperia.
    Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!

Shnet e jete se te tjerat vijne vete!

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Jo more Petro Nini

Ne ja varim njėri tjetrit sepse kemi interesat e pėrbashkėta, jemi njė komb, gjuhė etj. prandaj edhe do tė ribashkohemi shumė shpejt.

Sa pėr missin, ai do tė jetė nga Shqipėria dhe pėr atė ju siguroj unė, por se a do tė jetė nga Peja prapė, apo Gjakova, apo Prishtina, apo Tetova, apo Ulqini, apo Shkodra, apo Lezha, apo Tirana, apo Durrėsi, apo Vlora, apo Saranda nuk dihet.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anėtarėsuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    petro nini! kush te ka merzitur ty mo plako?
    sa te kemi komunista e enverit ne nuk shkojm perpara..se din ti kte?

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Boooo..... po e hapi ndonjehere me shume gojen ndonje tironc si Petro Nini per te fituar kuroren.... turp te kete, se asnjehere nuk duan ta nxjerrin kuroren jashte Tiranes.... e jo me t'ju bjere mendja deri ne Kosove!!! Vjet thonin qe c'deshin me ate nga Burreli qe ja dhane.... s'ka tironce ketu?

"Tek ne ne Michigan" (sic thote Dreri), vertet ka shqiptare prej Shqypnie, e prej Malsije, e prej Kosove, por te gjithe hedhin parane e investojne bashkarisht ne Televizionet shqiptare e me the e te thashe neper organizata te ndryshme shqiptaresh. Kusheririt tim (korcar) i dhane burse universitare si shqiptar qe ishte, nga nje shoqate shqiptare studentesh ketu, qe me duket se ishin shqiptare nga Mali i Zi ata qe e kishin themeluar. Edhe "tek ne ne Michigan" mua s'me ze meraku se ate filan biznes a dyqan e ka hapur ndonje shqiptar prej Shqiperie, a prej Mali te Zi, a prej Kosove, sic thote White Angel, por po te degjoj qe eshte biznes shqiptar, shkoj e blej gjera ose kerkoj sherbime atje... biles ka vende te tilla ku po te jesh shqiptar te japin discounts... Pra White Angel, "tek ne ne Michigan" ta dish mire qe shqiptaret jane 100 here me te bashkuar se ne vendlindje!!!

Sa per Agnesen mire bene qe ja dhane se shume e bukur eshte. Uroj qe te na nderoje edhe ne ndonje Miss Universe.

Sa per ate djalin, mendjen une nuk jua di meshkujve, se ndoshta kane bere perzgjedhje edhe nga inteligjenca, por mua me pelqyen me shume keta...

Andi Toska
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Korab Rugova
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    dhe Regert Bilivani...

Vetem nje verejtje per misset dhe misteret qe ndoshta aplikohet ne shume spektakle te tilla.... mire do ishte qe te pakten ata qe do zgjidheshin mistera kombetare te ishin vetem pak me te rritur... mendimi im.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 17-05-2004 mė 19:37

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Urime te dyve
    Keni foto nga vajzat e tjera si Miss buzeqeshja etj .
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Shume e drejte! Pse keshtu u shuan femrat shqipetare qe te cohet kosovarja te fitoj ne shqiperi?Sa here ka bere kosova Miss Kosova se kam degjuar ndonjehere te shkoj ndonje femer shqipetare te konkuroj.Mevjen shume keq po kjo nuk eshte e drejte.Kam degjuar se u be mese dy vjet qe fiton Kosova.Hmmmmmmmmmm no good per shqiperine.Ku ishte kosova kur u hap miss Albania? Kur fitoi Valbona e deri te hygerta sako qe mbaj mend une?S`di te kete pasur ndonje kosovare aty te marri pjese ,tani po na dalin Misse? Kosova muns te jente shqipetare dhe te flasin shqip po quhet KOSOVE, dhe shqiperia quhet SHQIPERI. Sikur ka pak ndryshim apo jo? keshtu der dje ka qene miss KOsova dhe po me te drejte e shikonim se ne kishim miss Albania dhe pastaj ishte dicka tjeter. Po jo te vi kosovarja dje te fitoj ne vendin tim kur mua me duhej vize te shkoja ne kosove.te kaloja kufirin, pse? Keshtu behet miss? memire mos e quani me miss Albania po miss neper bote se mbase ju del me mire.

nejse vajzes i uroj suksese ne punen e saj ,nuk sihte ndonje kushedi se cfare per miss Kosova ka femra me te bukura,sa per djalin tipik shqipetare.

Vitin tjeter do zoti del ndonje shqipetare dhe konkuron te fitoj. Zjohuni SHQIPETARE se ju moren vendin.

Respekte White_Angel
    Hej White_Angel jam plotesisht dakord me ty.

shpirtushka Maska e Irisi
    Anėtarėsuar
    04-03-2004
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    37
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Ahhhhhh ,dhe dicka tjeter sa per info. ketu ne usa ku jam une ne (mich) neve na ndajne
    1 Shqipetare Shqiperie
    2 Shqipetare Jugosllavije
    3 Kosovare

ja keshtu na ndajne ne dhe kur na pysin se nga jemi dhe kur themi Albanian, Nga jeni albanian thote prej shqipnise ,apo prje jugosllavise? praaaaaaaaaaaaaaaa ne jemi Shqipetare Shqiperie keshtu miss i takon Shqipetarit prej Shqiperise

Respekte White_Angel
    Eh moj White_Angel kush do te degjoje ty edhe mua, kur eshte fjala per leke shqipetareve ju zihen syte dhe nuk pyesin me, se kane mendjen te vleresojne ate qe e meriton me te vertete, po ja japin cmimin asaj qe paguan, ne kot qe flasim se asnjehere nuk ka per te ndryshuar ai vend. Prit vitin tjeter, se kush e di se nga do jete missi.

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet pėr gjithēka, por jo pėr Fazlliē
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka pėrparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •