Agnesa eshte shqiptare ne radhe te pare, keshtu qe eshte plotesisht e drejte te marre pjese ne Miss Shqiperia. Dhe titullin e ka fituar me merite se ishte me e bukura. Suksese ne Miss Universe!
Agnesa eshte shqiptare ne radhe te pare, keshtu qe eshte plotesisht e drejte te marre pjese ne Miss Shqiperia. Dhe titullin e ka fituar me merite se ishte me e bukura. Suksese ne Miss Universe!
D&G Feminine e paske njek me vemendje te modhe Miss Shqiperine kur te zuni gjumi 5 minutat e para apo 10 minutat e para sa per informacion per ty:
Emri: Agnesa Vuthaj
Vjeē: 18
Gjatėsia: 1,75 cm
Vendlindja: Pejė
Shenja zodiakale: Ujori
Shkolla e mesme: "Haxhi Zeka"
Viti i katėrt
Dėshiron tė vazhdojė studimet pėr juridik ose biznes
Preferon letėrsinė, muzikėn, shėtitjet
Mban kurorat:
"Miss Peja",
"Miss Kosova",
"Miss Albania 2004"
Sa per pergjigjet e Rakku dhe dodoni une e di ku e keni muhabetin ju mer jahu po ju spo e kuptoni se ku e kame muhabetin une. Mjaft e quajtet Kosoven Shqiperi ca ka qen ka qen tani nuk jane me dhe nuk kena per tu bashku noihere Kosova ka per tu bo shtet me vete ene ska per te na e var noi here e sna e ka var noi here pranej them une qe ato ne pune te vete e ne ne pune tone. Nejse se e bom lomsh temen mos bojm llafe me njoni tjetrin se cdo njeri ka menimin e vete. Hajt ishalla Missi i ardhshem te jete nga Shqiperia.
Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!
Shnet e jete se te tjerat vijne vete!
Jo more Petro Nini
Ne ja varim njėri tjetrit sepse kemi interesat e pėrbashkėta, jemi njė komb, gjuhė etj. prandaj edhe do tė ribashkohemi shumė shpejt.
Sa pėr missin, ai do tė jetė nga Shqipėria dhe pėr atė ju siguroj unė, por se a do tė jetė nga Peja prapė, apo Gjakova, apo Prishtina, apo Tetova, apo Ulqini, apo Shkodra, apo Lezha, apo Tirana, apo Durrėsi, apo Vlora, apo Saranda nuk dihet.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
petro nini! kush te ka merzitur ty mo plako?
sa te kemi komunista e enverit ne nuk shkojm perpara..se din ti kte?
Boooo..... po e hapi ndonjehere me shume gojen ndonje tironc si Petro Nini per te fituar kuroren.... turp te kete, se asnjehere nuk duan ta nxjerrin kuroren jashte Tiranes.... e jo me t'ju bjere mendja deri ne Kosove!!! Vjet thonin qe c'deshin me ate nga Burreli qe ja dhane.... s'ka tironce ketu?
"Tek ne ne Michigan" (sic thote Dreri), vertet ka shqiptare prej Shqypnie, e prej Malsije, e prej Kosove, por te gjithe hedhin parane e investojne bashkarisht ne Televizionet shqiptare e me the e te thashe neper organizata te ndryshme shqiptaresh. Kusheririt tim (korcar) i dhane burse universitare si shqiptar qe ishte, nga nje shoqate shqiptare studentesh ketu, qe me duket se ishin shqiptare nga Mali i Zi ata qe e kishin themeluar. Edhe "tek ne ne Michigan" mua s'me ze meraku se ate filan biznes a dyqan e ka hapur ndonje shqiptar prej Shqiperie, a prej Mali te Zi, a prej Kosove, sic thote White Angel, por po te degjoj qe eshte biznes shqiptar, shkoj e blej gjera ose kerkoj sherbime atje... biles ka vende te tilla ku po te jesh shqiptar te japin discounts... Pra White Angel, "tek ne ne Michigan" ta dish mire qe shqiptaret jane 100 here me te bashkuar se ne vendlindje!!!
Sa per Agnesen mire bene qe ja dhane se shume e bukur eshte. Uroj qe te na nderoje edhe ne ndonje Miss Universe.
Sa per ate djalin, mendjen une nuk jua di meshkujve, se ndoshta kane bere perzgjedhje edhe nga inteligjenca, por mua me pelqyen me shume keta...
Andi Toska
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Korab Rugova
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
dhe Regert Bilivani...
Vetem nje verejtje per misset dhe misteret qe ndoshta aplikohet ne shume spektakle te tilla.... mire do ishte qe te pakten ata qe do zgjidheshin mistera kombetare te ishin vetem pak me te rritur... mendimi im.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 17-05-2004 mė 19:37
Urime te dyve
Keni foto nga vajzat e tjera si Miss buzeqeshja etj.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Hej White_Angel jam plotesisht dakord me ty.Postuar mė parė nga White_Angel
Eh moj White_Angel kush do te degjoje ty edhe mua, kur eshte fjala per leke shqipetareve ju zihen syte dhe nuk pyesin me, se kane mendjen te vleresojne ate qe e meriton me te vertete, po ja japin cmimin asaj qe paguan, ne kot qe flasim se asnjehere nuk ka per te ndryshuar ai vend. Prit vitin tjeter, se kush e di se nga do jete missi.Postuar mė parė nga White_Angel
Krijoni Kontakt