Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 119
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-06-2003
    Postime
    56
    Une e dhashe me pare opinionin tim persa i perket temes madje me pelqejne postet patriotike te Dodonit.
    Kosovaret jane shume patriote ,per kete s'ka aspak dyshim.
    Ata shqiptare si ne jane po ashtu si shqiptaret e Maqedonise.
    Shoku im i ngushte eshte shqiptar nga Maqedonia.
    E meritonte Agnesa Vuthaj te merrte pjese ne Miss Albania?
    Absolutisht qe PO.
    Ky debat po merr nje drejtim lokalist.
    Ku jane moderatoret e forumit se per ate pune i kemi,te moderojne forumin

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Pyetje per kosovaret e forumit (vetem kosovaret):

Si do t'ju dukej nese vajza nga Shqiperia marrin pjese ne Miss Kosova?

A mendoni se nje juri kosovare mund t'ja jape titullin nje shtetase zyrtare te Shqiperise?

Do t'ju vinte mire nqs. kjo e fundit merr titullin Miss Kosova, apo do degjoni njerez qe thone se s'duhet ta kishte marre titullin ajo, pasi nuk eshte kosovare (sic po bejne edhe keta te Shqiperise tani per shembull)?

P.S.: S'e kam kete postim per ngacmime a gjera te tilla, por vetem per hir te realitetit...

Flm AngelDust me se fundi e kuptoj dikush se ku eshte qellimi i im. Mua nuk me intereson se cfare eshte kosova apo cfare ben ajo,sa e madhe dha sa e vogel. Thjesht dua te di se a do bej Kosova aq sa ka bere Shqiperia per te? Kaq sa per kete.

White Angel, prapė ja fut kot sepse sė pari nuk jeni duke ditur se ēfarė shkruani.
    Kosova ėshtė njė krahinė shqiptare sikur Labėria, Ēamėria, Shkodra me Ulqinin, Kukėsi, Tetova etj. Zgjedhja e Misseve nė Kosovė ėshtė njėlloj me zgjedhjen e Misseve nė Vlorė, Shkodėr etj. qė pastaj tė gjitha kėto konkurrojnė me njėra tjetrėn pėr tė fituar kurorėn e Missit Shqiptar qė do tė pėrfaqėsoj gjithė bukurinė shqiptare. Prandaj mospjesėmarrja e vlonjateve, shkodraneve, tiranseve etj. nė pėrzgjedhjen e missit tė kosovės ėshtė njėlloj sikur mospjesėmarrja e kosovareve nė pėrzgjedhjen e missi tė vlorės, shkodrės, tiranės por qė pastaj tė gjitha sė bashku do tė konkurrojnė njėra tjetrėn pėr pėrzgjedhjen e missit shqiptar qė do tė pėrfaqėsoj gjithė bukurinė shqiptare.
    Se ta vizatova kėsaj herė nė mėnyrė qė tė mos shkruash kot mė, se u bėre bajat me kėto shkrime pa kurrfarė llogjike.

Me vjen shume keq dodon per kete respekt qe ke krijuar ndaj meje,dhe keto mendime pak me i llogjikshem kur te flasesh me nje femer.
    Se ta vizatova kėsaj herė nė mėnyrė qė tė mos shkruash kot mė, se u bėre bajat me kėto shkrime pa kurrfarė llogjike. Kujdes tjeter here se mesa po shof jeni i vetmi qe hidheni si gjeli i files maj thanes.Rri aty nese doni te diskutoni dhe mjaft me ofendime. Se sa kapacitet kam une ate e di une dhe shoqeria ime nuk dole ti te me mesosh mua. Pastaj mbase me moshe nuk jemi dhe njesoj po shkolle kam me shume se ty. Keshtu Tjeter rri uret se as ju kam ofenduar e as nuk me bie ndermen per ju DODON. Kaq me ju nuk dua me te diskutoj me ju DODONGjithe te mirat
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    O Dodon, Plako e para e Punes Ja fut ka i her kot me ket punen e Politikes Kosov Shqiperi!

Ne jemi Nje, Kosove Shqiperi un Bashkohem me postimet e White Angel se po din cpo fol dhe po din cpo thote. Kurse ti o Byrazer na trego ne se Kosovaret e dun ma shum Shqiperin se Shqiptaret po ti se the PSE? Sepse ta tregoj un, se ju keni qen ne kontrollim nga Serbi donit panvarsi skishin kshuqe doni te ishit si Shqiperia te panvarur dhe te ishim te bashkuar, ngaqe skishit panvarsi ishit si te burgosur ajo u beri me shum patriota, se ne Kohen e Titos plako Serbve u keni than Vlla e Per Shqiptaret sja keni dit!

Un kam qen ne Shqiperi Kur na Falendoronin Kosovaret dhe thonin qe po tu kishte ra juve ky hall sdo ju kishim ndimu sa na keni ndimu juve sepse mendonim qe lufta e 1997 u ka pas bere te gjithve rrebela e te hutum!!!!!!!

Un kam respektu Kosovar vete ne Shqiperi dhe me kan thene qe po u takum ne gjermani do tet ndimojm I kam taku dhe Gjermani perqef jo se un kisha Hall ose ndonje ndime se ne Gjermani vec Holliday shkova dhe thashe hajt ti takoj. Po ato ishin me BMW 2000 Miljonera dhe nje kafe sma dhane me zore me takun Jo kemi pune skemi koh blla blla blla, edhe gjith seriozitet sikur sme njihnin fare. Mire se kto jan kot se ska pyll pa derra!

Plako Skam qef tna tregosh ti se kush don Shqiperin me shum se te dy palet njelloj e dun! I Kam provu Kosovaret dhe ne Londer dhe e di se cfar malli jan!
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    S'merret vesh ky muhabet.
    Ketu flitet per missin apo per politike.I lexova pothuaj te gjitha postimet.Lene shume per te deshiruar ata qe mendojne se nje vajze shqiptare nga Kosova apo Maqedonia nuk duhet te marre pjese ne Miss Shqiperia
    Shume cinike ne mendimet e tyre.
    Jemi ne te paret ata qe nuk duam te rifitojme te drejtat qe na i kane hequr me pare, e cfare duhet te presim nga te tjeret.
    Nqse ka fituar kosovarja, i lumte, e ka merituar.
    Te dalesh me pretendime absurde se nuk eshte nga Shqiperia, tregon se jeni shume te ceket ne mendimet tuaja.
    Te gjithe e dime qe as shqiptaret e Shqiperise e as ata te Kosoves nuk jemi gati per nje bashkim, keshtu qe per kete arsye behen keto spektakle per te pergatitur njerezit. Dhe sigurisht qe do jete Tirana ajo qe do i mbledhe shqiptaret kudo qe jane pasi Tirana eshte kryeqyteti i Shqiperise.
    Dhe sigurisht qe kjo kosovare do prezantoje Shqiperine e jo Kosoven keshtu qe qetesohuni, dhe urojini fat ne prezantimet e saj.
    Hajde shendet dhe hiqini mizat nga koka..
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Vendndodhja
    Oakland, CA
    Postime
    738
    Miss Albania ka morr fund qysh nga 1995. Deri atere fitojshin gocat me te bukra nga tirona e durrsi.(normale se aty jeton shumica e njerzve dhe aty mbahen emrat me shume) Tashi eshte ber si Miss Meshira, jepja daj kosoves e burrelit, megjithse femat me te bukra jtojne ne tiron ku ka 700 000 banore kurse ne peje nja 10 000 besoj. Prite kujt tja japin noi dit Bulqizes me 2000 banore per te ven ne vend padrejtesite e kaluara. Tamom miss nacionalizmi.

Ene sa per record, kosova e shqiperia jane dy realitete te ndryshme, le te kete miss kosova dhe miss shqiperia vecant. As gjuhen sj kuptojm dot njoni tjetrit.

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175
    Pyetje per kosovaret e forumit (vetem kosovaret):

Ku vjen Ajo dite mire rrushooooo,se nuk do kisha gezim me te madhė.. ne jeten time....

Aman o moderator,mbyllne temen....se na kopen ca njerzi me vetdije te ultė Kombtare...
    Shkenca na e premton tė vertetėn...por ajo kurrė nuk na e premton as paqen as fatin!

kokeforte Maska e elisabet
    Anėtarėsuar
    06-10-2003
    Vendndodhja
    kendej
    Postime
    200
    Pse te duket e cuditshme ty, Manoklla, qe te fitoje nje nga Bulqiza???
    Nqse eshte e bukur pse mos???
    Mos harro se ate numrin e banoreve te Tiranes dhe Durresit e rriten te ardhurit nga rrethet.Dhe ndodh qe ato bukuroshe qe sheh ne rruge te mos jene fare nga Tirana por nga rrethet.
    Pastaj boll me Tiranen e Durresin se na lodhet. Kur nuk pranoni misse nga rrethet si mund te pranoni nga diaspora...
    O bote, o dreq
    une linda te te ndreq
    Po bota u shthur
    per te mos u ndrequr me kurre.
    :^Globi

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Citim Postuar mė parė nga elisabet
    Pse te duket e cuditshme ty, Manoklla, qe te fitoje nje nga Bulqiza???
    Nqse eshte e bukur pse mos???
    Mos harro se ate numrin e banoreve te Tiranes dhe Durresit e rriten te ardhurit nga rrethet.Dhe ndodh qe ato bukuroshe qe sheh ne rruge te mos jene fare nga Tirana por nga rrethet.
    Pastaj boll me Tiranen e Durresin se na lodhet. Kur nuk pranoni misse nga rrethet si mund te pranoni nga diaspora...
    Shshshsh... manoklla jeton brenda flluskes se tij...

Mos ja shpo se trembet.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Mire Shmeki, me vjen mire qe thua keshtu, por sigurisht qe ka plot te tjere qe do thonin ne jemi kosovare dhe kemi njefare krenarie kosovare vec asaj shqiptares ne pergjithesi, prandaj miss-i i Kosoves duhet te jete kosovare. Nuk dua te diskutoj se c'ane mban shumica e popullsise te Kosoves ne kete ceshtje, sepse s'mund ta zbulojme ate gje ketu ne forum, por edhe keta qe thone Miss Shqiperia duhet te jete nga Shqiperia nuk jane fare te pajustifikuar... se keshtu sic eshte tani po zgjedhim Miss Shqiptarine, por Shqiperia si shtet qe eshte ngeli pa Miss Shqiperia ne kuptimin literar te fjales. Nje ndryshim i titullit nga Miss Shqiperia ne Miss Shqiptaria per shembull do zgjidhte keto peripecira.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-06-2003
    Postime
    56
    Nje ndryshim i titullit nga Miss Shqiperia ne Miss Shqiptaria per shembull do zgjidhte keto peripecira.

Jo more,pse nuk e bejme me mire Miss Iliria
    Edhe kosovaret jane shume lokalista, e kam vene re ne ket forum.
    Gjithmone kur del njeri i famshem ose behet figure publike,menjehere vihet ne dyshim prejardhja e tij/saj.
    Dalin njerez si Dodoni e thone, eshte kosovare sepse ashtu e ka origjinen e mbiemrit.
    Mesa di une,Rexhep Qosja qe eshte nje nga shkrimtaret me te degjuar nga Kosova eshte me origjine nga Mali i Zi.

Nuk ka si te marri pjese nje shqiptare nga Shqiperia ne Miss Kosova.
    Kjo eshte qesharake.Kosova eshte pjese e copetuar e Shqiperise ashtu si pjese e Malit te Zi dhe Maqedonise Perendimore.
    Ata qe jetojne ne keto troje duhet te marrin pjese ne Miss Shqiperia e jo anasjelltas.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarėsimit tė Kosovės
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet pėr gjithēka, por jo pėr Fazlliē
    Nga njemik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka pėrparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •