edhe mua missi me pelqeu shume kurse misteri aha.ndoshta eshte i mire por jo fotozhenik.
edhe mua missi me pelqeu shume kurse misteri aha.ndoshta eshte i mire por jo fotozhenik.
Urime te dyve si missi dhe po ashtu dhe misterit.
Agnesa me peqeu shum , shum simpatike![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Na eshte shemtu raca per zotinFemrat ėh coku shtyhen me tualet e floke te gjata qe mbulojne faqet prej petulle, po meshkujt qenkan jashtezakonisht te shemtuar.
Ja ketu mund t'i shikoni te gjithe pjesemarresit:
http://parajsa.com/kulture/missalbania2004.php
Well, it turns out qe mbiemri eshte Grashi. Na bej shpejt e shpejt dhe nje permbledhje te ketij fisi, po pate mundesiPostuar mė parė nga dodoni
![]()
Kot sa quhet Miss ose Mister Shqiperia se as njoni nga ato nuk qeka shqipetare te dy nga Kosova qekan. Do thot nonjoni tani qe edhe Kosova, Shqiperi eshte po ja qe nuk eshte se atyre as qe i bi nermen a ekzistojme ne apo jo se p.sh. kur u bo Miss ose Mister Kosova nuk konkuroj nonji nga Shqiperia atje vetem ne kur bejme Misset ose Festivalet tona do i ftojme ato. Ne jemi Shqiperi ato jane Kosove, Maqedonia eshte Maqedoni ca kena qen i here kena qen nuk jena mo bashk pse duhet me u perzi prap.
Nejse sa per misin e bukur qeka edhe ai cuni simpatik qeka.
Ky koni ko o kon e ko si ky koni ko!
Shnet e jete se te tjerat vijne vete!
Kosovaret vine e konkurojne te ne dhe mire bejne,sepse atdheu meme ne jemi.Ashtu sic kemi qene me pare duhet te behemi prape se eshte ne interesin e te dyja paleve,dhe me kryesorja eshte ne interes te kombit shqiptar.Keshtu qe asaj vajzes nga Kosova i jap pergezimet e mija.
"E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"
Missi po me pelqenka,misteri jo dhe aq shume
i uroj per fitoren e suksese te metejshme te dyve!
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Postuar mė parė nga PETRO NINI LUAR
Shume e drejte! Pse keshtu u shuan femrat shqipetare qe te cohet kosovarja te fitoj ne shqiperi?Sa here ka bere kosova Miss Kosova se kam degjuar ndonjehere te shkoj ndonje femer shqipetare te konkuroj.Mevjen shume keq po kjo nuk eshte e drejte.Kam degjuar se u be mese dy vjet qe fiton Kosova.Hmmmmmmmmmm no good per shqiperine.Ku ishte kosova kur u hap miss Albania? Kur fitoi Valbona e deri te hygerta sako qe mbaj mend une?S`di te kete pasur ndonje kosovare aty te marri pjese ,tani po na dalin Misse? Kosova muns te jente shqipetare dhe te flasin shqip po quhet KOSOVE, dhe shqiperia quhet SHQIPERI. Sikur ka pak ndryshim apo jo? keshtu der dje ka qene miss KOsova dhe po me te drejte e shikonim se ne kishim miss Albania dhe pastaj ishte dicka tjeter. Po jo te vi kosovarja dje te fitoj ne vendin tim kur mua me duhej vize te shkoja ne kosove.te kaloja kufirin, pse? Keshtu behet miss? memire mos e quani me miss Albania po miss neper bote se mbase ju del me mire.
nejse vajzes i uroj suksese ne punen e saj ,nuk sihte ndonje kushedi se cfare per miss Kosova ka femra me te bukura,sa per djalin tipik shqipetare.
Vitin tjeter do zoti del ndonje shqipetare dhe konkuron te fitoj. Zjohuni SHQIPETARE se ju moren vendin.
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
shqiperia kurr nuk do te perparoj, sepse ngaterrojn kulturen me politiken....
si per para ne kohen e enveri,kush ishte komunist shkonte ne shkoll te lart.
Tani e kane kthyer me miset dhe me mistrat, me i bo qefin kosoves,shkaterrojn bukurin qe e meriton......aty pat femra te bukura dhe cuna kinga plot, 100here me te mire se keto qe u zgjodhen.
heren tjeter ta vendosin pa bere spektaklin..dhe mos te shpenzojn para.. o te ja japin parat fukarejve ..![]()
Ahhhhhh ,dhe dicka tjeter sa per info. ketu ne usa ku jam une ne (mich) neve na ndajne
1 Shqipetare Shqiperie
2 Shqipetare Jugosllavije
3 Kosovare
ja keshtu na ndajne ne dhe kur na pysin se nga jemi dhe kur themi Albanian, Nga jeni albanian thote prej shqipnise ,apo prje jugosllavise? praaaaaaaaaaaaaaaa ne jemi Shqipetare Shqiperie keshtu miss i takon Shqipetarit prej Shqiperise
Respekte White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Krijoni Kontakt