Pershendetje!
Skam shkruar kurre ketu ne forum.dhe duhej te prezantohesha me pare e di.po nejse.
lexova kete teme dhe me pelqeu.doja te thoja dicka:
jam 24 vjece.kam 9 vjet vjet qe s“ndodhem ne shqiperi.dhe mendoj se s“do vete kurre.........per se do pyes dikush kur ta lexoje??ndoshta nga turpiændoshta frikaændoshta sepse ndjehem e vrare nga kjo jete qe kam bereæqe se zgjodha une dikush tjeter e zgjodhi per mua.dhe te ndjehem krenare??kurre kurre kurre.sic tha dhe DEUS (te pershendes dhe te uroj per ato qe ke thene jane me se te verteta)me lart ne nje shkrim SHITEM MOTRAT TONA.ja kjo me ben qe mos te ndjehem krenare.kur degjoj dicka te mire per shqiperine hidhem perpjete dhe them JAM SHQIPTARE ndersa.......kur degjoj dicka te keqe(qe jane shume)largohem si ai qeni qe fut bishtin nen shale pasi e kane rrahur...........si mund te ndjehem krenare une pasi te gjithe neper europe kudo qe kam qene ne hollande,angli,france,itali,spanje.me kane thene te njejten fjale.NE SHQIPERI JU SHESIN PRINDRITæAPO JU GRABISINæe si te ndjehem krenare O ZOTTTTTTTTTTTT.smundem jo.ja keta njerez qe meren me prostitucjon,qe vjedhin,qe masakrojne,qe vriten me njeri tjetrin per nje vend rruge.ja kto gjera sme bejne krenare.me bejne te te kem neveri nga vetja ime.si ka mundesi.shume vende jane fukarenj rumania psh.dhe si nxorren kurre motrat e tyre ne rruge.i blejti shqiptari si me i forte dhe i nxorri.apo jo?i sheh vajzat shqiptare ne rruge si qen ftohte,ngrohte aty jane te nxira nga rrahjet.si te ndjehem KRENARE?e harrova ,krenarine duhet te ndjehem krenare..........oooooooo me dhemb shpirti.jemi ne kohet e lashta apo cfare ME SKLLEVER.ja pra kta jane shqiptare.si ne.qe ja nxime facen vendit tone.me vjen keq,jo te gjithe.se shqiptari eshte rrace e keqe.
do ju tregoj dicka qe me ka ndodhur mua me gjykoni si te doni se as me nihni e as sju njoh.vetem ti mbush mendjen ndonjerit qe ndjehet krenare qe eshte shqiptare:dhe ska turp per sjelljen tone neper bote.gjithashtu dhe ne shqiperi.
dere para dy vjetesh une isha nje turp per familjen time.dhe vendosa te hapja syte te jetoja jeten ashtu si gjithe njerezit.por sishte aq e lehte.dikush donte hakmarrje.dhe me hoci gjene me te shtrenjte qe kisha vellain 19 vjec.ooooooooooooooooooooooooooooooooooo zotttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt .e kuptoni tani gjere ku arrin shqiptari qe eshte rraca me e keqe ne gjithe boten.se urrej shqiperine si urrej te gjithe shqiptaret.se ndryshe sdo isha futur ne forum te lexoja shqip.por urrej ata shqiptare qe na nxine facen ne europe ne shqiperi.e gjithkund.ce si lane vajzat shqiptare te jetojne.
e kuptoni tani kush eshte shqiptari?????????
eshte nje vend ketu ne barcelone qe quhet "MAREMANGNUM"ka diskoteka por ne krah ka nje akuarjum.kurre se kam kuptuar perse?por aty ndodhet flamuri shqiptare.e dini sa here ju a kam thene spanjollve qe dhe flamuri i vendit tim ndodhet aty.sa here qe kam vajt ta shoh.sa here kam mbyllur syte dhe kam perfytyruar.qe ndodhesha ne shqiperi.jam ndjere krenare.sa here ce te vete ne kinama me shoqe-shoke spanjoll(pasi shqiptare skam asnje)s“iki dot posju tregova flamurin.e di,pa vlere per ata por mua me mbush me krenari.brenda vehtes time se sa per ta thene JO................smundem se ndjej per ta thene.
kam shume per tju thene po ketu po me duket sikur si shpreh mire ato ndjenja shpirterore qe kam ate krenari te groposur.dhe ate deshire per ta nxjerre jashe.ndoshta dikush do me kuptoje dikush jo.eshte normal.jo te gjithe jemi njesoj.por do ndjehemi krenare ndonje dite per te thene me plot gojen JAM SHQIPTARE???????se di ndoshta........................................... .
tani po ju le se me duhet te iki.me falni qe u futa pa u prezantuar.por me beri pershtypje tema.
JU PERSHENDES TE GJITHVE PA PEJASHTIM.
Krijoni Kontakt