Gani Adem geci nga Llausha,ka botuar ne Borba danas (Bota sot) nje liber per luften te ashtuquajtur "Lufta pa maska"!Postuar mė parė nga Llapi
Ky liber eshte i shkruar per te treguar luften e LKj-isteve pas Luftes!
Une ne shkrimin tim edhe direkt ketij Gani Gecit qe i kam qene ne shtepi dhe ia kam njohur mire baben Adem,i thash: KY liber duhet te quhet "Maskat e LDK-se pa lufte!
Mjerisht ne nje fotografi te te ndyerit Tahir Zemaj,fare pa ditur une,pa diturine time gjendet edhe nje imazh imi!
Falenderoj Llapin qe solli ne forum "siperfaqen" e Tahir Zemes.Per brendine,do te thoja se s`eshte ende Koha.
Meqe kam patur fatin te jem prezent ne shume ngjarje dhe akcione te fshehta ne Kosove,i privilegjuar per hyrje dhe dalje si shtetas i huaj, tregoj se Tahir Zemen e njoha qe ne akcionin e tij si Komandant policie ne Prishtine 1984 Kunder Rexhep Males me shoke...
Nga ana tjeter...
Familja e babait tim,kishte patur te martuar nje bi te tyre ne Strellc te Deēanit.Kam njohur Burrin e asaj kusherire te babait tim dhe kunatin e saj,pleq kuptohet,por aq kriminele kane qene ata,ne at kohe sa qe une si femi ēuditesha perse jane keta kaq te ēartur?Kam degjuar pastaj se kjo familje ,kane mbytur femijet e kusherinjve te tyre vetem e vetem qe t`ua marrin hisen (pjesen)e tokes dhe shtepise kur ata te mbesin pa trashegimtere,pa femije!
Nga Ky fshat Strellc ,kam takuar edhe disa te familjes Ahmetaj,Avdimetaj dhe Malaj.Asnje nuk ndryshon nga tjetri,por do te thoja se te gjithe jane Tahir Zema dhe Ramiz Muriqa...
Ramiz Muriqin e njoh qe nga 1985-ta.Ai merrej me shitjen e armeve ne Kosove ,me spiunazhe per pushtetin serb dhe me ndermjetesim prane organeve serbe per dokumenta te ndryshme me rendesi te madhe per shqiptaret e punesuar jashte si patente shofera,qertifikata lindjeje, martese, ē`kurorezimesh,vertetime te gjyqeve per pershtatshmerine e personave,te denuar apo te padenuar nga gjyqet...Dajen e tij e kishte nga Plava.Ai quhej Islam.E quanin Bajraktar por ky bajraktar mbante uniformen e SUP-it me rroba lekure te zeza qe i kishin te gjithe te punesuarit-nepunesit e larte te sigurimit te shtetit serbosllav!
Ne nje darsem,ku ky Ramiz Muriqi martonte nje kusheri te tij me emrin Agim,m`u dha rasti edhe mua te jem prezent dhe jo veq kaq por edhe te me marrin me Kamere duke kenduar kengen e Jakup Ferit(...30 shkije i ke pre...etj)
Bajraktari i Hotit,daje i Ramizit me ftoi ne nje qoshe dhe me qortoi ne nje kend ne vetmi per kengen,por me tutje s`ndodhi gje se ...une blinja arme nga Ramizi (asnjehere direkt)dhe furnizoja Enveristet ne Kosove!Une paguaja leket por faktura kishte emer te tjeterkujt.
Kete Ramiz Muriqin e degjova disa here ne at kohe neper qarshi te Pejes duke bertitur: Do pule apo pulen me gjith zogj!Nje ,qe nga ky mirrte arme dhe na i stershitete ishte i ndjeri Azem Bani,nga Jabllanica e Dushkajes,plak,i denuar per ...kush e di se ēka...ne burgjet e serbise me dhjete vjet burg qe e kishte mbajtur ...dhe pas burgut shiste arme...dhe nga ky i merrje pa asnje droje...
Ne kete shkrim per Tahir Zemen dhe kliken e tij kriminale te sjellur ne forum nga Llapi me mbetet hatri ,perse s`eshte edhe emri i Ali Gjures poashtu nga Strellci.Ky eshte nje bjond tani 45 vjeqar,nje div i lindur dhe jo vetem i ushtruar per dhune,vrasje,krime,dhunime,rremmbime,bir i Muses shqiptar dhe i Hajrijes bosanke=muslimane.Ka dy motra qe njera quhet Fatime...tjetren s`ia njoh! Ky qiklop shqyen ēdo gje qe i del perpara vetem me te dy duart e tij. Eshte nje bishe e madhe sa me kujtohet,i larte 1.85,i gjere gadi po aq,ka sy te kaltert dhe...eshte kanibal=njeringrenes,asnje dite shkolle s`ka bere ne jeten e tij por di te lexoje,te shkruaje jo. Ka dale ne Zvicer i rekrutuar nga Ramiz Muriqi dhe eshte martuar me nje shkine te tij. Ne zvicer ky , duke iu falenderuar gruas se tij shkine dhe "biznesit" shume fitimprures, fiton te drejten e nenshtetesise se shtetit Zviceran.Ne Zvicer burgoset per Droge me dhjete vite burgim ne kantonin e Baselit por pas pese vitesh lirohet nga burgu.Nga Zvicra shkon ne gjermani,duke iu falenderuar shtetesise Zvicerane ai atje hape nje restoran te Tahir Zemes dhe Ramiz Muriqit ne Hamburg. Hamburgu eshte qendra nr . 1 e gjermanise per transportin detar. Ky aty priste dergesat e Droges nga e tere bota!
Me fillimin e luftes ne Kosove kunder shkijeve,ky zhduket nga Hamburgu...dhe sipas fjaleve...ka qene udhetreguesi,informuesi,sulmuesi,frikesuesi,tortur uesi,dhunuesi dhe vrasesi i shqiptareve gjate luftes 1998-1999!
Sot ende s`dihet se ku gjindet,por duhet te jete ne Kosove dhe duhet te them se s`del fare ta shohe dikush, levize dhe punon vetem naten!Gjuhen shqipe-kosovarqe,shkinishten dhe zvicranēen(jo gjermanishten) i flet mire!
Ka nje dhunti natyre ky sepse 98 % te femrave,sapo ta shiqojne,i versulen dhe e ndjekin pas!
Ky njeri ka qene dora e djathte e Ramiz Muriqit ne te gjitha krimet kunder shqiptareve,por me teper s`dij se...
Keta Muriqet,sa me kujtohet mua kane patur nje Restorant ne nje kohe te serbosllavise ne Rastavice afer Deēanit.Aty pihej dhe kendohej shqip me sherbimin e kamariereve serbe gjer ne mengjes dhe me shume po te doje!Shisnin drunj per ndertimtari,kunder ligjit te shtetit per pyjet,arme te vjetra dhe...municion qe i merrnin nga serbet dhe malaziasit,dhe merreshin me spiunazhe kunder shqiptareve te rrafshit te dukaxhinit!
Ne vitin 1982 ,njeri nga keta Muriqet e ka nxjerre Automatikun nga kafeneja=restorani dhe i ka detyruar te pese policet e Jugosllavise qe ishin atebote te derguar ne Kosove te shtypnin kryengritjen e shqiptareve per Republike te Kosoves,te dorezojne armet dhe te dalin nga Kafeneja e tyre...duke iu thene se ju po e prishni qehtesine e mysafireve!
Kjo eshte nje farse qe e perpijne vetem Lopet ,Lopet e LDK-se i te cileve eshte edhe sot Ramizi dhe Muriqet tjare...
Kam te shkruaj shume nga dosja ime per Zemen dhe Zemiqet tjere,se jam nje kurkush i lindur per politike gjithkombetare dhe gjithshqiptare, por( per ti kenaqe fetaret shqiptare) ...Zoti s`punon keq dhe askush s`mund te bej diēka pa ia aprovuar apo shkruar Zoti!
Flm Llapi qe me nxore ca fjale me shume!
Krijoni Kontakt