Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Llapi
    valla ky tahiri ka pas ba luft profesionale tuj dorzue armet qe i pagoi mergata jone dhe populli ne pergjithesi tek shkiet historija ka me qkrue per luften e ti haaaaaaaaaaaaaa
    A ka ndonjeri qe mundet te nxjerri nje statistike se sa ushtare serbe jan vrare nga keto luftra, pa e llogaritur prej NatOs ?

Dihet se ne luften e dyte botrore ē'do statistik tregon se sa ushtare jan vrare kete dit kete ore deh sa ushtaere te vrare e sa te plagosur !
    Deri tani asgje nuk kemi kuptuar se ku jan te gjith ata ushtare serb te vrare ne keto beteja ?

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga Llapi
    valla ky tahiri ka pas ba luft profesionale tuj dorzue armet qe i pagoi mergata jone dhe populli ne pergjithesi tek shkiet historija ka me qkrue per luften e ti haaaaaaaaaaaaaa
    Nje ashtu Historia do te shkruaj edhe per juve pjella e serbis qe deri diten e luftes keni ngrene me nje lug me ta , keni qit vllau vllaun mes te pushkes , e prej kur ju u bonet kaq Patriota ma shum se Tahiri.

Ju jeni pjes e serbis ju jeni pjell e serbis , ju deri kur u lirua Kosova keni ze be n'kok te Millosheviē-it , ju keni qen spihunat me te mdhaj te ketij vendi , deri sa doli ne drit kjo Partia juaj per mbrojtjen e spihanve nqs atyre i jep voten , ka raste plott o njerz te mjer , qe ka qen spihun dhe ju ka kall ter kohen vetem e vetem pse u be antar i partis enveriste ( PDK ) sot shetiet i lire neper qytete dhe nuk e prek as kush.

O pjella te keqija mos shkruani kunder nje luftetari qe luftoi per ty e per mua eper gjith kosoven , sepse ju keni qen ata pjela qe keni pengu per te bere luft , lexoo nje her at shkrim qe ka bere i ndjeri Kolonel Tahir Zemaj , qe vrat ju me doren e juaj.

Mjes Kosova qe ju mban mjes kosova qe ju ka.

Posht ENVERISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    po de po ti ke te drejt te na quen piell e serbis psiqe e ke perkrahjen e super moderatores Lioness qe me tha me heret ne privat qe une Llapi as qe mos te ankohem ma bile prandaj ti gjilanas ne privat me the se je Administratori Kryesor ne ket Forum une ja raportova Super Moderatores Lioness dhe ajo ne vend qe te denoi ty qe me kercnon e rren ne privat se kush je ajo Super Moderatorja me kercnon mua oopa ky eshte forumi shqiptar ky eshte shpierti i shqiptarit se
    te nderuar antar shifeni se qfar me shkruen ne privat ky gjilanasi qe une jau raoirtova stafit e keta heshjtin ndersa mue para pak ite Super Moderatorja Lioness me denoi me dy jav qe ne privat i tregova gjilanasit se nuk me dhimbset rugova po qe se vdes dhe ajo me denoi per mesazhe ne privat me arsytim perse nuk qajta per nji tem te rrejshme qer e hapi ky gjilanasi se vdiq rugova
    ndersa tani shife se qfar me thot ky gjilanasi ne mesazhe e keta te stafit heshtin dhe me kercnoin se mos i ramortoi postimet me provokime e te sham,e te tjerv

-------------

qe se qfar me hkruan gjilanasi ne privat e une dyshoi qe me te vertet dikush nga stafi i ka nga dy e tre maska se per ndryshe antari normal nuk provokon e shan non stop siq ben ky gjilanasi,deqanasi,MebphiSi etj

Mesazh Privat: Llapçoo..
    03-01-2006, 18:54
    GjIlAnAsI_cSi
    SOP Tek #Shqiperia

Anëtarësuar: 25-01-2004
    Vendndodhja: Washington Dc..
    Postime: 1,826
    Llapçoo..

------------------------------------------------------------------------
    Ankohu , por kot se une jame Administrator nr. 1 ketu.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    qe se si me denuan keta te stafit per nji tem te rrejshme qe e hapi ky gjilanasi vdiq rugova e une normal se nuk mu dhimt hiq aspak dhe filluen sharjet ne mua e une kur i raportova ato ehngra vet shine si staffi me deshiron pushim te mbar haaaaaaaaaa e tani mu kan versul ne te kater anet si ne privat si neper tema edhe super moderatorja me tha mos mu anko

Mesazh nga Forumi

You have been banned for the following reason:
    Nuk kam nevoje te lexoje komentet e te tjereve pas atyre qe ke thene ti per presidentin e Kosoves menjehere pas lajmit, pastaj kam lexuar dhe mp qe i dergove gjilansit. Pushime te mbara Llap

Date the ban will be lifted: 02-01-2006
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Pamje nga akademia e mbajtur sot

Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Telegram:
    Akademisė pėrkujtimore ( nė trevjetorin e vrasjes ) tė kolonel Tahir Zemajt, tė birit Enisit dhe kushėririt Hasanit

4 janar 2006 /TN

(Nga eprorėt ushtarak, kolegėt e tė madhit, Kolonel Tahir Zemajt)

Me rastin e kėsaj akademie pėrkujtimore pėr kolonel Tahir Zemajn,tė birin Enisin dhe kushėririn Hasanin e cila mbahet nėn patronazhin e presidentit Rugova kolegėt e tė madhit kolonel kan konsideratė tė lartė dhe u jam mirėnjohės tė gjithėve dhe ju inkurajojnė se keni dhe jeni duke bėrė njė punė tė mbarė dhe tė ndershme, institucioni i presidencės pėr sė dyti herė me radhė nėpėrmes kėsaj akademie pėrkujtimore ja kthen dinjitetin, borxhin dhe kryen obligimin ndaj legjendės sė luftės dhe heroit tė Kosovės kolonel Tahir Zemajt i cili me profesionalizėm dhe art ushtarak aq shumė i vlerėsoj. respektoj institucionet e REPUBLIKĖS SĖ KOSOVĖS dhe luftoj nėn komandėn e tyre gjegjėsisht Ministrisė sė mbrojtjes.

Obligimi qė kemi pėr ta na detyron tė jem mirėnjohės dhe ti pėrkujtojmė pėr jetė e mote, sepse ai ėshtė dhe ata janė njė ndėr protagonistėt tė cilėt na mundėsuan qė tė marrim frymė lirshėm dhe kėtė liri qė tash e gėzojmė ėshtė rezultat i sakrificės sublime tė tij, tė tyre dhe tė gjithė dėshmorėve tė rėnė nė fushėn e nderit nė luftė pėr liri demokraci dhe mėvetėsi.

Ne bashkėluftėtarėt dhe kolegėt e tij kemi njė obligim moral, njerėzor dhe atdhetar qė ti pėrkujtojmė dhe ti jemi mirėnjohės veprės sė tyre duke i pasur nė mendje dhe zemėr, kurse nderimi i ynė pėr te tė jetė burim i pashtershėm jo vetėm pėr shoqėrinė e sotme, por edhe pėr ata sy qė do tė shikojnė dhe shoqėrojnė vendin tonė edhe shumė gjenerata pėrpara.

Kriminel u thonė atyre qė vranė kėtė personalitet aq tė shquar dhe burrė tė madh duke mos menduar fare se ēfarė humbje iu kanė shkaktuar vajzave, bashkėshortes, familjes Zemaj, kolegėve, miqve, dashamirėve dhe tėrė popullit tė Kosovės dhe mė gjerė. Kujtimi pėr ta ėshtė borxh, obligim dhe nder ndaj viktimave, familjeve dhe tė afėrmve tė tyre.

U vra njeriu i cili hyri nė luftė duke e dhėnė betimin para zotit dhe flamurit kombėtar, si ushtarak profesionist komandant nacional e jo revolucionar i cili punoi dhe veproi nė kuadėr tė institucioneve tė republikės sė Kosovės duke e njoftuar si komandant suprem presidentin Dr. Ibrahim Rugovėn, arkitektin e pavarėsisė sė Kosovės dhe tė gjitha strukturat tjera shtetėrore: Qeverinė e nė kuadėr tė saj ministrinė e mbrojtjes si dhe parlamentin.

U vra legjenda e luftės sė Loxhės, njeriu, ushtaraku dhe heroi i Kosovės i cili nėpėrmes lidhjeve dhe marrėveshjes me zyrėn e OSBE-sė nė Pejė konkretisht me Wolfgang Kaufmanin shefin e atasheve ushtarak dhe jo me askend tjetėr siē pretendojnė t’ķa veshin "njofkat", "intrigasht" dhe diletantėt e artit dhe doktrinės ushtarake dhe nė lidhje me OKB-nė nėpėrmes kontribuuesit dhe personalitetit tė shquar tė ēėshtjes kombėtare Hajdar ( Hari ) Bajrakterit e me pėrdorimin e strategjisė dhe doktrinės luftarake tė Tsun Xusės shpėtoi nga masakra nė rrafshin e Dukagjinit mė se 60.000 (gjashtėdhjetėmijė) civil.

Nė kėtė pėrvjetor (tė tretė) pikėllimi, por me ndjenjė krenarie pėr tė madhin Kolonel Tahir Zemajn punėn e tij, aktivitetin, solidaritetin, urtėsinė dhe menēurinė, sinqeritetin e tij qė la, pėr dallim nga tė tjerėt tė cilėt mbollėn farėn e urrejtjes dhe lincit, ky mbolli farėn e tolerancės, dashurisė nė mes njerėzve dhe protagonistėve tė drejtpėrdrejt tė luftės duke deklaruar se:

citat "unė nuk kam plumba pėr shqiptar dhe civil kundėrshtar" me kėtė tregoi profesionalizmin e lartė nė parandalimin e luftės vėlla-vrasėse, por dhe zbatimin e ligjeve tė luftės sipas konventės ndėrkombėtare.

Nėse kėto virtyte tė tija do tė jenė udhėrrėfyes pėr ne, fėmijėt tanė dhe gjeneratat e ardhshme tė cilat do tė mėsojnė shumė nga vepra e tij, atėherė neve na obligon edhe mė tepėr pėr ta larė borxhin qė emrin e tij mos tė lejojmė qė ta mbuloj pluhuri i historisė dhe kjo histori assesi tė mos jet e shkruar nga njerėz diletant, jokompetent dhe tė papėrgjegjshėm pėr kėtė duhet angazhuar i tėrė potenciali njerėzor nė radhė tė parė ai intelektual, historianėt, protagonistėt e luftės pėr ēlirim, liri dhe pavarėsi dhe i tėrė materiali arkivor.

Organet kompetente duhet ta kryejnė pjesėn e punės sė tyre tė lanė anash dhe ti zbulojnė aktorėt e krimit nė tė kundėrtėn ne kurrėn e kurrės s“do tė pajtohemi me konstatimet e shndėrrimit tė njerėzve nė numra dhe se do tė punojmė qė pėr ne, drejtėsinė dhe shtetasit kosovar ky krim dhe krimet tjera mos tė kenė vulė tė vjetėrsisė deri sa mos tė ndriēohen dhe zbulohen tė gjitha rastet, ndėrsa aktorėt e krimit ta marrin dėnimin e drejtė dhe tė merituar dhe tė gjithė tė jen tė njėjtė duke dhėnė llogari para ligjit dhe organeve tė drejtėsisė.

Dhe mė nė fund ja vlen tė thuhet dhe konstatohet se i madhi kolonel Tahir Zemaj pėr ne kishte vetėm njė datė, ate tė lindjes mė 28 dhjetor 1951.

Tė pėrjetshėm qofshin heronjtė dhe vepra e tyre!

Shpėtimi dhe paqja qofshin mbi ne!

Zoti e bekoftė Tahirin dhe ruajt familjen Zemaj, nga krimi dhe kriminelėt.

Kryeshefi ZORRD, dhe Komandanti i Njėsiteve Operative nė Lugun e Baranit

Major: Nazif Ramabaja
    Micheal Jordan

JARANI I PITES Maska e andi podvorica
    Anėtarėsuar
    24-05-2004
    Vendndodhja
    FREELANDUSA
    Postime
    50
    Ata dy duken sikur kan dal per FOTOMODEL e jo per lufte , shiqoni sa rrobat e pastra i paskan,ani propaganda qe shkruan ne ate foto PARA AKSIONEVE USHTARAKE. RROFTE UCK-ja POSHTE farku dhe ldk-ja!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga andi podvorica
    Ata dy duken sikur kan dal per FOTOMODEL e jo per lufte , shiqoni sa rrobat e pastra i paskan,ani propaganda qe shkruan ne ate foto PARA AKSIONEVE USHTARAKE. RROFTE UCK-ja POSHTE farku dhe ldk-ja!
    Nuk e kuptoj a pa tjeter duhet ti ken te gjitha rrobat me balt qe ty dhe enveristave tu te ja mbushin koken apo at mendjen tuaj qe kan luftu?
    Keta skan qen komandatat e juv qe kan dal neper malet e Shqiperis me kallasha , po kto kan qen ata ne vend ku kosoves u desht lufta.
    Keta nuk kan qen ata qe marrin shqiptaret dhe i fusin neper burgje ( Te vet atyre komandantave tuaj ) Dhe ti vrasin.
    Keta komandanta skan qen ata qe kan mendu se ke ta vrasim neser . Por kan mendu ta mbrojn popullaten dhe ta mbrojn vendin qe mos te mund me shkel kemba e Serbit ne mes te popullates.
    Ky ka qen komandanti i par shqiptar me shkoll qe ja vjedhi serbis dhe ne fund doli kunder tyre .
    Ky ka qen komandanti qe nuk i la popullaten ne rrug duke ikur e duke u mshef neper lisa e quba dhe nuk i lan te lire serbet qe tja fusin shqipeve duke i masakru nje nga nje..

Jan me mirja sende qe disa nga Komandantet e tu spo flas per te gjith , por per disa.

Luften e atyre qe luftuan per kosov e jo per karrig sdo ja humbin as njeri , jo un po as njeri ne kosov , por atyre qe vran shqiptar tani po kalben neper burgje njeashtu edhe te tjeret qe vran duhet ti shohim sa me shpejt ta vuajn denimin dhe ta shohin se si po qajn nanat e tyre , sikur qe qan te atyere qe ja vran bijet e tyre.

Nejse e verteta del herdokur del e do pengohesh per fjalet dhe mendjen qe e ke qe ta dhan XhaXhi Enver ( Hashim ).

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Koment
    TË NDARË

Ata që u flijuan për te njëjtat ideali, nuk duhet te ndahen në krah e parti
    politike. Ne mbledhjen komemorative për tre vjetorin e vrasjes se Kolonel Tahir Zemajt, mungoi hierarkia e Koalicionit Qeverisës, Kryeministri, funksionar të AAK-së , të TMK-së, SHPK-së, dhe si gjithnjë opozita. Edhe, sikur te ishin të përziera drejtpërdrejt apo indirekt në vrasjen e Kolonelit, burrat e timat kur kanë vrarë, mbështet në Kanun kanë shkuar për kry shendosh.Kolonel Tahir Zemaj ishte një figure e lartë ushtarake, gjithmonë kishte qellim bashkim e jo ndarjen.!

Rrok BERISHA
    rrokberisha@hotmail.com

Në Kosovë, në mungesë të një ligji , në të cilin përcaktohen roli dhe vlera
    e figurave me peshë kombëtar, data e ngjarjet më rendësi kombëtare, madje edhe akademitë përkujtimore të dëshmorëve e martirëve të kombit shënohen ndaras.

Varësisht se kush është organizator, mund ta mendosh sakte se
    kënd mund ta gjesh aty. Është brengoseshe edhe fakti , se edhe ngjarjet që organizohen nga organi më i lartë i shtetit Presidenca, bojkotohen përherë nga Opozita, TMK-ja,SHPK-ja,madje edhe nga pjesëtaret e Koalicionit Qeverisës.

Një ndarje e këtillë, e dëshmoreve dhe heronjve, e atyre që benë e dhanë shumë për Kosovën, u pa edhe në mbledhjen Komemorative me
    rastin e shënimit të katër vjetorit te vrasjes së Kolonel Tahir Zemajt, por
    edhe ne shumë komemoracione e manifestime te tjera te mëparshme të
    organizuara nga kjo hierarki e shtetit te Kosovës.

Kjo ngjarje e rendë asnjë qytetare te Kosovë s nuk e lëne rehat, se athua kush e vravë vetë Kolonelin, djalin e tij Enisin dhe nipin Hasanin, duke ia mbyllur kështu derën.

Dhe, kjo mos pranin e disa figurave tash ne qeveri te jep të mendosh:
    Ndoshta nuk mund prezantojnë , të duket Logjike se ata qe drejtpërdrejt e vranë apo urdhëruan vrasjen e tij nuk vinë ngërzit e as përfaqësuesit e
    subjekteve që mund të jenë të përzier drejtpërdrejt apo indirekt në akt
    makab.

Por,në një të kaluar jo fort të largetë realiteti e ka tregua të kundërtën.. në të gjitha rastet enigmatike qe supozoheshin qe na i kishte bërë " armiku", ishin prezent elita e te dyshimtëve (ata që kishin dhëne urdhër apo mbështetur vrasjen) madje edhe pse ishte luftë, ata vetë por edhe shërbim i tyre, le qe kanë prezantuar por edhe e kanë organizuar ceremonitë mortore për viktimën, duke e varrosur me Ceremoni madhështore si hero.

Nëse ne këtë takim komemorativ,si gjithëherë mungoi opozita, atëherë
    subjektet që janë në koalicionin qeverisës, më AAK-në, grupi i pakicave G + l dhe pakica turke,është dash te ishin ne ketë mbledhje komemorative. Sepse e kishte organizuar Presidenca dhe sipas marrëveshjes presidenti është edhe i tyre, sepse edhe ata e kanë votuar.

Arsye tjetër është se kolonel Tahir Zemaj ishte e është simbol i vaçant i shtetit të Kosovë. Përfaqëson idealelet sublime të popullit shqiptarë të Kosovës, si komandant i parë i ushtrisë së rregullt të Kosovës. Njeriut që më shumë se çdo kush tjetër,(edhe më shumë se ata që shtyheshin me bërryla për tu ulur ne vendet e pare) i ka njohtë dhe respektua institucionet dhe votën e popullit, viktimë i të cilave qëndrime është.

Kolonel Tahir Zemaj nuk i takonte asnjë partie politike , kishte simpati
    për LDK-në,e PSHDK-në. Ai e ndente veten ushtarak të vertetë të pa
    politizuar. Si i tillë thellë në shpirt e ndjente se i takon Kosovës , me
    Kosovën përfshinte te gjithë popullin dhe spektrin e gjerë politik.

Andaj gjithmonë përkushtim kishte bashkimin e jo ndarjen, luftën për çlirimin e Kosovës e jo vëllavrasjen, ngritjen e një ushtrie profesionale të aftë për tu ballafaquar më sfidat e kohës për ti del zot Kosovës , e jo të formacioneve ndëshkues , të grupeve me bindje politike e të ekskuadrillave vrastare, të shërbimeve te fshehët pranë partive politike, shërbimeve qe vrajë e ndajnë popullin e Kosovës.

Mashtrohen të gjithë ata që mendojnë se duke i ndarë dhe anashkaluar në këtë formë figurat meritore te kombit, si Kolonel Tahir Zemajn, nuk i bëjnë shërbim askujt e as subjekteve të tyre.

Secili luftëtarë e patriot, i cilit do krah që thuhet që është, ai ka dhen kontribut për çlirimin e Kosovës, dhe si i tillë, ai nuk duhet ti takoj asnjërit subjekt politik por gjithë Kosovës. Edhe kolonel Tahir Zemaj, edhe Kolonel Ahmet Krasniqi, edhe Sali Ceku ehe Agim Ramadani, edhe Adem Jashari, edhe Zahir Pajaziti edhe shumë e shumë të tjerë, si dhe të gjithë martiret e dëshmoret e masakrës së Reçakut, të Izbicës, martirizimi i familjes Adem Jashari, masakra e Mejesa, të gjitha këto janë simbole të shenjta të historisë së lavdishme të Kosovës.

Janë simbole dhe i takojnë gjithë shqiptarëve andej e këndej kufirit .
    E kuptoi se ne këtyre kohë më se vështiri , madje madje raste raste gati me vështire se me shkuan, është lufta e disa njerëzve që veten po dëshirojnë ta shpallin flamurtarë të proceseve. Dhe e gjithë sakrificën e tyre po e po e shfrytëzojnë për te marr pushtet , për të berë marketing më këto figura të nderuara dhe sakrificën e tyre. Dhe mjerisht për te përçarë dhe ndarë popullin.

Shënim i datave dhe figurave meritore te kombit duhet rregulluar më ligj. E kjo done punë e përkushtim vlerësim real te kontributit të secili, pa marr parasysh a ishin ushtarë a epror te FARK-ut, apo te njësiteve që te tjera. Më rendësi është të vesohet se kush çka bëri për Kosovën, dhe kur ishte kur populli i sajë e kishte me se vështir.

A ndihmoi luftën , a bënte biznes më shkaun a ishte strukur ne ndonjë vend azilant politik duke hanger makran të ndihmave. Sepse është e vertetë se tash na u ka zëne fryma nga atdhetar e patriotët. Veç Kolonel Tahir Zemaj sa "bashkëluftëtaret " i kishte pas unë si njeri prej tyre dhe mik I ngushtë I tij po mbetem i habitur. Madje edhe ata që e lanë veten ne ditët më të vështira po rrahin gjoks për patriotizëm ne emër te tij. .!

Pra është koha, që mos ti lajmë dëshmoret, veprimtaret e meritort me një thes me koloboraconistet e dikurshëm që të nxjerrin sytë me patriotizëm, me hajdut, vrasës, spiunë dhe ata qe nënë uniformen e UCK-së kanë bërë krime nder më të ndryshëm.

Pra ketë nuk duhet marr si fushat kundër UCK-së, por si të vetmin elemte që mund të bashkoj, të gjithë luftëtaret e lirisë, dhe te hedh dritë ndajë gjithë atyre luftëtarëve që janë lëne pas dore ne sajë të bryllave nga joluftetaret dhe matrapazët .

Sepse Shqiptareve nuk u bën nderë që të kremtojë dhe përkujtojnë ndaras. Sepse ne akademinë përkujtimore për Kolonel Zemajn, ushtarakun më të shquar të ushtrisë së Kosovës është dashtë të ishte prezent dhe ti bene nderim edhe pozita dhe opozita.

Edhe TMK-ja dhe SHPK-ja, se të dyja duhet të janë pjesë e
    institucioneve të Kosovës dhe si te tilla, le për Kolonel Tahir Zemaj qe
    ishte ushtaraku me i njohur i UCK-së, dhe njeriu që i pari në vepër zbatoi urdhrat e Ministrit të Republikës se Kosovës dhe Kushtetutën e Kosovës duke hyr më shokë në Kosovë, për të organizuar luftën mbrojtës dhe çlirimtare, por është dashtë te ishin prezent sepse kjo akademi mbahej ne emër të Presidentit të Kosovës, dhe jo ne emër të asnjë partie.

Por as kjo nuk na befason sepse tash jemi mësuar që TMK-në e SHPK-në ma shumë ta shohim në tubime private të partive politikë ,që fatkeqësisht po ndikon në ndarje dhe hendeqe, ne vend që të jene shembull i bashkimit. Figurat e veçanta të kombit duhet të jenë pika të bashkimit,të kenë një emërues dhe mesazh të përbashkët: Te bashkuar mund te jemi vetëm duke respektuar vlerat e vërteta.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2005
    Postime
    18
    Shume po me vjen keq kur i shof se si shahemi aq keq me njeri tjetrin per shkak te partive politike. Pasojat ma te medhaja qe i ka pase dhe i ka populli yne jane nga politikanet tan te korruptuar te cilet punojn kryesisht per interesa te tyre personale apo partiake.
    Sa per Tahir Zemajn, ai eshte padyshim dhe pamohueshem njeri nder dezerteret me te medhej te ushtris ēlirimtare (nese ka qene me te vertet ushtar i UĒK-se). Ai, por edhe shume te tjere eshte deshte te gjykohen nga gjykata ushtarake e cila fatkeqesisht nuk ka funskionu si duhet, dhe ta merr denimin e merituar sikurse denohen dezertoret ne ushtrit e sotme moderne. Kjo eshte fakt, deshen kete ta pranojn apo jo simpatizuesit e tij. Ketu nuk te bej aspak pervoja apo aftesia e tij ushtarake qe nuk mohohet. Sa per menyren se si eshte vra, nuk eshte aspak mire, megjithe qe pak kush e din sakt se nga kush eshte vra. Deri pak me heret shume simpatizant te LDK-se e kan fajsu Ramush Haradinajn, e i cili per te njejtet tash eshte hero?!!!. Pasojat me te medhaja lufta jone ēlirimtare i ka pase nga ndasia ne grupime.
    Une nuk pajtohem aspak as me Hashim Thaqin. Per mua luftaret e vertet kane qene luftaret sikur Familja Jasharaj ne krye me Adem Jasharin, Bekim Berisha, Agim Ramadani, Ramush Haradinaj ... e shume, e shume te tjere te cilet kan luftuar per Kosove, e jo per lider apo grupime te caktuara. Fatmiresisht qe kemi pase dhe kemi gjithmon trima te till.
    Fatkeqesisht tek disa prej nesh eshte krijuar pasiviteti dhe mendimi se dikush tjeter duhet me na ēliru, dikush tjeter duhet me dhan jeten per token tone, e na duhet vetem me ike.
    Te bashkohemi vellezer, se vetem te bashkuar mund te arrijm diqka. T'i harrojm partit politike, e ata qe ka bere gabime e krime t'i denojm pa marre parasysh i ciles parti apo grupim eshte.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Shkrimet e Hershme: Bariu i Hermansit
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 08:01
  4. Merjemja a.s, Nėna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. ABC-ja e Demokracisė
    Nga Redi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-05-2002, 09:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •