Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 124
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Arb
    une nuk kam nevoj te informohem as ne dukagjin as ne qarshi e kafene por e di shume mire punen e flliqt qe e beri tahir zeza gjat luftes dhe jam ne dijeni e i informuem nga Shtabi i Pergjithshem i UÇK-se dhe kjo per mua mjafton.

ti mua m e quan shizofren dhe kerkon largimin tim nga forumi po perse ore bal a veq qe i shof gjerat nga nji kend tjeter e jo nga dritarja e juaj e errte.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Citim Postuar mė parė nga Llapi
    Arb
    une nuk kam nevoj te informohem as ne dukagjin as ne qarshi e kafene por e di shume mire punen e flliqt qe e beri tahir zeza gjat luftes dhe jam ne dijeni e i informuem nga Shtabi i Pergjithshem i UĒK-se dhe kjo per mua mjafton.

ti mua m e quan shizofren dhe kerkon largimin tim nga forumi po perse ore bal a veq qe i shof gjerat nga nji kend tjeter e jo nga dritarja e juaj e errte.
    Shtabi i Pergjithshem i PDK-se te paska njoftuar per veprimtarine e Zemajt gjate luftes a?

Ky Shtab, permes Gjarperit/neperkes, e kishte paralajmeruar Zemajn, se "do te luftonte ate dhe njerezit e tij sikur Shkijet..."

Realisht, ky shtab nuk e beri asnje beteje te vetme kunder Shkijeve. Betejat dhe planet e tyre u koncentruan ne luften kunder bijeve me te mire te kombit.

Veprimtaria e Zemajt gjate luftes, nuk mesohet nga burimet e Shtabit, por nga burimi i pare, nga zonat qe Zemaj vepri gjate luftes.

Sido qe te jete, e lame me kaq. Kjo teme ka te bej me veprimtarine madhore kombetare te Zemajt, e jo me ate qe ka per te thene Llapi, dhe cerdhja e Shtabit te Krimit te PDK-se...
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Normal qe Shtabi i UÇK-se i ka paralajmrue edhe bashkpuntoret e shkau para se ti dhane plumbin ne ball kushe e ka ndal veprimtarine nuk ka bashkpunue me shkie ka shpetue kush e ka vazhdue e ka hanger per ket jet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528

mender me thėni

Normal qe Shtabi i UĒK-se i ka paralajmrue edhe bashkpuntoret e shkau para se ti dhane plumbin ne ball kushe e ka ndal veprimtarine nuk ka bashkpunue me shkie ka shpetue kush e ka vazhdue e ka hanger per ket jet
    Sa me ta hek vesvesėn se kush ka qenur Shatabi i UĒK-sė ( zogj tė Kretės me bekim tė milloshit dhe fatiadhit tė nanos ) ,po tė bėj nja katėr tė vetme ( pyetje ) fare tė thjeshta :-

1.Pėrse Sabit Geci ( kryeshefi i sigurimit tė UĒK-sė sipas Hashim Thaēit ) gati gjatė gjithė kohės sė luftės rinte nė Mitrovicėn e veriut me oliverat e arkanat ???

2.Sa centrimetra katroirė tokė Kosove ēliroi ky Shtab i UĒK-sė me luftėtarėt e saj ???

3.Pėrse atėherė menjėherė mbas ēlirimit coviēi e kėrkonte me ngulm Thaēin pėr interlokutor nė bisedime reth statusit pėr Kosovėn ???

4. Si u bė qė Thaēi kur nuk pati kurajė tė shkon nė Gjykatėn e Hagės tė mbron komandantėt e tij , luftėn e tij dhe kauzėn e Kosovės ???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Arb
    une nuk kam nevoj te informohem as ne dukagjin as ne qarshi e kafene por e di shume mire punen e flliqt qe e beri tahir zeza gjat luftes dhe jam ne dijeni e i informuem nga Shtabi i Pergjithshem i UĒK-se dhe kjo per mua mjafton.

Informacionet nga Shtabi i Lugeterve,qe nuk e ka njoft shumica e UCK-se.Rrafshi i Dukagjinit ska pas njohuri qe ka ekzistu nje Shtab i Pergjithshem bile bile Fatmir Limaj ne Hage pranoi qe ska pas Shtab Te Pergjithshem e as hiearki ushtarake ne Kosove.
    Shtabi i Pergjithshem ka qen i formun nga nje grup huliganesh,qe popullit Shqiptar ja kan pi gjakun me fondet e tyre te formuara ne dobi te tyre.
    Tahir Zema do te mbetet cdo her Legjende ne te gjitha ato vende ku shkeli kemba e tij.

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    o fshini bre fshini postimet e mija marre le tu vjen !!!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Normal qe Shtabi i UĒK-se i ka paralajmrue edhe bashkpuntoret e shkau para se ti dhane plumbin ne ball kushe e ka ndal veprimtarine nuk ka bashkpunue me shkie ka shpetue kush e ka vazhdue e ka hanger per ket jet

E shikon kete foto qe ke me lart dhe at shkrim , do zoti ishalla e kupton dhe e sheh qe ju nuk dini tjeter per pos te kercnoni njerz dhe te vrani..

Ky me erdhi nga ju pjellat enveriste qe dini vetem te vrani dhe te kercenoni se ndryshe nuk fitoni ju jo..

Zoti ju denoft me shum sdi.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    qka po shpif majmun po kush ta ka que ate
    A ta kam que une jo e mbylle majmun mos shpif e genje ma
    perse po rren trego perse po genjen
    kur tu kam kercnue une kah e bane falc ate shkrim kah perse te lejoin ty te besh edhe falc
    kur te dhash une vrejtje kur fol majmun mos genje fol
    po jo jo ske faj ti te kum tregue me pare kush i ka fajet

Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga DriniM
    Sa me ta hek vesvesėn se kush ka qenur Shatabi i UĒK-sė ( zogj tė Kretės me bekim tė milloshit dhe fatiadhit tė nanos ) ,po tė bėj nja katėr tė vetme ( pyetje ) fare tė thjeshta :-

1.Pėrse Sabit Geci ( kryeshefi i sigurimit tė UĒK-sė sipas Hashim Thaēit ) gati gjatė gjithė kohės sė luftės rinte nė Mitrovicėn e veriut me oliverat e arkanat ???

2.Sa centrimetra katroirė tokė Kosove ēliroi ky Shtab i UĒK-sė me luftėtarėt e saj ???

3.Pėrse atėherė menjėherė mbas ēlirimit coviēi e kėrkonte me ngulm Thaēin pėr interlokutor nė bisedime reth statusit pėr Kosovėn ???

4. Si u bė qė Thaēi kur nuk pati kurajė tė shkon nė Gjykatėn e Hagės tė mbron komandantėt e tij , luftėn e tij dhe kauzėn e Kosovės ???
    perse pyetjet e keti provokative i lejoni e nuk i fshini ndersa te mijat qe ishte nji pergjegjie e keti me te qeshur mi fshit perse nuk e fshit edhe ket postim plot urrejtje e shpifje ndaj Ēlirimtarve qka jau vrajti syrin pergjigjia ime me nji te qeshur Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ndersa ky me 4 pyetje plot shpije e urrejtje i leni ketu ende o zot ne qder ini shkue apo e shifni veten a jo

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    qka po shpif majmun po kush ta ka que ate
    A ta kam que une jo e mbylle majmun mos shpif e genje ma
    perse po rren trego perse po genjen
    kur tu kam kercnue une kah e bane falc ate shkrim kah perse te lejoin ty te besh edhe falc
    kur te dhash une vrejtje kur fol majmun mos genje fol
    po jo jo ske faj ti te kum tregue me pare kush i ka fajet
    Llap nuk po shkruan as kund emeri yt qe ti me ke kercenu..

Jan persona te tjere qe ti je bashkpuntor me ta , ndoshta edhe nuk njifesh por je pjes e asaj shoqerie qe sdini tjeter per por te vrani..

Tung.. e ta nis un ne Privat shkrimin dhe nga kush me ka ardhen..
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Shkrimet e Hershme: Bariu i Hermansit
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 13-12-2006, 08:01
  4. Merjemja a.s, Nėna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. ABC-ja e Demokracisė
    Nga Redi nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-05-2002, 09:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •