Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Ah sikur te na kishte pare pakez me sy Amerika neve... Boll per inat te atyre qe nuk e duan Ameriken... Ashtu sic eshte e pamundur te gjesh nje shtet, komb apo popull ne bote qe te urreje Ameriken dhe te doje Shqiperine; prandaj, qofte dhe per simpatizantet e perbashket qe mund te kemi, apo edhe per ceshtjet madhore qe jo rralle here kemi qene ne nje gjatesi vale me dajen e madh(Ameriken).
    Edhe kjo Evrope qe e urren aq shume dajen e madh, po ben te pemunduren qe ta kopjoje ne cdo drejtim, dhe qe prej mbarimit te luftes se dyte boterore qe daja i ushqeu dhe u shpetoi jeten, qe po kerkojne ta imitojne, por ne te njejten kohe edhe ta urrejne.
    Habia me e madhe e Amerikes ndodhi me viziten e sekretarit te shtetit James Baker ne Shqiperi, dhe me pritjen madheshtore dhe krejtesisht te pa imagjinuar prej Amerikes qe iu rezervua nga populli shqiptar...
    Ndoshta, po te kishim qene nje popull me i madh, mund edhe te ishim konsideruar si aleat i Amerikes, po dhe Amerika, te na ndihmonte te pakten ta nxirrnim mizen prej qullit, se te zote te merremi me njeri tjertin dhe me hienat qe na rrethojne nuk paskemi qene.
    Ashtu pra, ne nuk jemi popull si Izraeli qe ketej deklaron se nuk ia harron Shqiperise parajsen qe krijoi per cifutet ne kohen e Shoahut(holokaustit) dhe nga ana tjeter eshte nip i gjermanit dhe vella i grekut(qe zhduku mbi 97% te cifuteve qe jetonin ne Greqi gjate luftes se dyte boterore); ne jemi popull qe Amerikes do t'ia kujtojme gjithmone ate qe ka bere per ne, dhe me sa te na jepet mundesia t'i gjendemi ne krah.
    Dashte Zoti dhe iu hapshin syte Amerikes e te arrije te shikoje se ka nje popull qe e do me te vertete ne mes te Evropes raciste dhe urryese. Dashte Zoti, dhe Amerika zente vendin qe meriton ne marredheniet me kombin shqiptar, dhe sa me shpejt, para se Evropa te marre perparesi.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    ej.... kopaca... care thoni ju ere... amerika tani osht superfuqi po sa do jete? a e keni idene ju qe ky rruzull ka nji dhe vetem nji superfuqi per jete te jeteve? a e keni iden juve se kur ti marohen botes rezervat hambart e amerikes do kene dhe per nja 100 vjet te tjera me jetu ? kush e pjerdh kinen mer qe qisni teorina juve? Kina dhe rusi hajne nai tas me kocka se ja japin kta se kshu u leverdis po me dasht lala i bo me e pa diellin nga vrima sumes duke bo vertikalen. A e keni iden ju se nji embargo me i vone veneve te ndryshme amerika i coi nja dyqind vejt mrapa? a e dini se me shumice votash ne okb kto me dasht e bojne te bardhen te zeze e ? a e dini sesa ven te botes kan borxh te kta? qe i thote lala kur te vije vota ma mire te jete per mu se te kom mor erzin. A e keni iden juve qe evropa ta imitoje sa te dush ameiken ska me e kap kurren e kurres sepse me ata zaberhane shtete qe ka evropa nuk bohen kurre dy vene me i menje. Pse i ul hunen angelzi francezit apo spanjolli portugalit e ? Ku ka unitet evropa mer jahu si e ka daja ktu? E kush e rru ne evrope me ra nai lufte me shku me luftu? kurse me amerikont lale ... ma mire shaji ka none e motra sesa tu shajsh ameriken. Euaaaaaaa sa gjona duhet me u von ne karar kur flitet per kta. Te mos u rreje menja asnjonit me ekuacionet e terci vercit qe thojen dynjoja do vije koha ka me rone amerika. Ju lu dhe ka me jua lujt lodren te gjitheve derisa te shuhet jeta n'toke. komet m ja u la me uje e sapu ene masanej me ja pi longun e me thone ejvallah se me kenoqe.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga banished
    Edhe kjo Evrope qe e urren aq shume dajen e madh, po ben te pemunduren qe ta kopjoje ne cdo drejtim, dhe qe prej mbarimit te luftes se dyte boterore qe daja i ushqeu dhe u shpetoi jeten, qe po kerkojne ta imitojne, por ne te njejten kohe edhe ta urrejne.
    Habia me e madhe e Amerikes ndodhi me viziten e sekretarit te shtetit James Baker ne Shqiperi, dhe me pritjen madheshtore dhe krejtesisht te pa imagjinuar prej Amerikes qe iu rezervua nga populli shqiptar...
    .
    Dajen e madh ..?
    Evropa asht baba i amerikes , kurse amerika keka ba daja...si lidhen farefisnisht kto mer se jam pak konfuz...lol , i gjithe misteri asht me ja gjet nanen...
    Banished , a e ke marr vesh qe viziton forumin shqiptar ndonje atashe amerikan qe ka acces ne llotarine amerikane a si..?lol
    Kadal mar grup se po te shkojne jarge duke permend ameriken !
    Shqiptaret e priten me entuziazem James Baker ne 91 pasi ishin te magjepsur nga naiviteti feminoro-prrallor mbi lugen e arte qe kane ne brez amerikanet...lol
    Te shkojne sot Bush me pa se sa shume po dalin rruges me e duartrokit !
    Motoja e politikes se sotme shqiptare ( te pakten neper slogane ) asht 'Drejt Europes ' jo drejt amerikes !Dhe drejt Europes nuk shkohet me flamuj amerikane apo me levizje politike te gabuara qe i bien ndesh parimeve te Europes vetem per t'ju servilosur Amerikes!
    Shqipnia mor grup asht ne Europe dhe atje duhet ta kete pikesynimin e integrimit !

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Te shkojne sot Bush me pa se sa shume po dalin rruges me e duartrokit !
    Motoja e politikes se sotme shqiptare ( te pakten neper slogane ) asht 'Drejt Europes ' jo drejt amerikes !Dhe drejt Europes nuk shkohet me flamuj amerikane apo me levizje politike te gabuara qe i bien ndesh parimeve te Europes vetem per t'ju servilosur Amerikes!
    Shqipnia mor grup asht ne Europe dhe atje duhet ta kete pikesynimin e integrimit !
    Po moj zemer, se ashtu llogjiokohet,,eeee?
    Sigurisht qe Shqiperia eshte ne Evrope, por, doni, s'doni ju, Shqiperia eshte ne Evrope vetem gjeografikisht, dhe per asnje gje tjeter. Nese juve nuk ju mbushet mendja, eshte tjeter gje, por, Amerika nuk duhet pare si nje e keqe e kesaj situate, por, nje me tru ne koke, e sheh si alternative.
    Eshte vertet Evropa babai i Amerikes, por, jo ashtu si thoni ju, dhe as ne kuptimin qe mund t'iu shkoje ne mendje juve.
    Ishin funderrinat dhe shtresat e diskriminuara te Evropes qe e ndertuan Ameriken, ishin te mohuarit, te shtypurit, te marxhinalizuarit, te injoruarit. Por, derisa Amerika u be shtet me plot kuptimin e fjales, atehere filloi te thithe dhe trurin e kesaj Evrope, sepse dhe truri i Evropes i ra llogarise mire, qe lirine e veprimit dhe te mendimit do ta gjente pertej oqeanit, e jo ne token e vet Evropiane, e cila brenda vetem 20 vjeteve filloi dhe mbaroi 2 luftera boterore, me mbi 40 miljone te vdekur.
    Jo vetem trurin ia thithi Amerika, por, edhe u be promotori i demokracise boterore, aq lart, sa t'i leshoje jarget Evropes tuaj te dashur.
    Nder te tjera, duke lene menjane te tilla analiza, le te shohim me mire leverdine tone personale; te cilen e kemi me te ndritshme me Ameriken sesa me nje Evrope raciste, diskriminuese dhe hipokrite qe karakterizohet nga intoleranca dhe diktatura. Amerika iu gjend te pakten 2 here ne krah kombit tone, dhe ne te dyja rastet i ka dale perballe vendimeve arbitrare te asaj Evrope per te cilen po beni tifozllek ju.
    Mesa shoh une, edhe shqiptaret duhet te hapin syte dhe te shohin realitetin, paska edhe tipa si puna juaj, te cilet i gjejme edhe ne rangje ministrash dhe deputetesh, qe cdo dite po shesin atdheun tone per nje pale breke te perdorura nga greku apo tjeterkush.
    Sa per dijeni personale, vella i dashur, nuk me intereson fare qe keto qe shkruaj une te lexohen nga ndonje atashe amerikan. E ardhmja ime personale eshte e lidhur me te ardhmen e kombit tone, ne rastin kur une perfitoj prej tij,,, por, kombi, kurre nuk mund te nxjerre te njejtin perfitim nga nje individ i izoluar si puna ime. Jo te ardhme amerikane te me rezervohet, por cfaredolloj e ardhmeje qofte ajo.
    Prandaj, une, per hir te se vertetes, kisha deshire qe ne te shohim realitetin sic eshte, dhe jo me tifozlleqe te paqena.
    Sigurisht qe une e pranoj qe jam tifoz i Amerikes, por, jam i tille per aresye te qena, kam pare, kam studiuar, kam lexuar, etj ejt etj, dhe jam ne gjendje te mbroj qendrimin tim.
    Ky qendrim eshte, qe e ardhmja e vertete e Shqiperise qe kerkojme ne, eshte me Ameriken; perndryshe, Shqiperia do te kolonializohet dhe do te mbetet gjithmone vasale e interesave te Evropes suaj, qe mbi te gjitha, kurre nuk ka treguar dashamiresi ndaj Shqiperise apo shqiptareve. Fundi i fundit, jemi ne kete gjendje sepse keshtu ka dashur Evropa, jemi te varfer sepse shqiptareve nuk u eshte lejuar kurre te jene nje entitet etniko-politiko-ekonomiko-shoqeror i njesuar. Me mire te mos u hyjme historirave, sepse nuk eshte kjo tema dhe vendi. Historine e Shqiperise, sadopak, e njihni edhe ju.
    Atehere, vlen te permend qe e tashmja gjeografike me te ardhmen socialo-ekonomiko-politike te Shqiperise nuk kane kurrfare lidhjeje me njera tjetren.
    Madje, po te flasim sociologjisht dhe etnikisht, Shqiperia nuk ben fare pjese ne Evrope, por, jemi ne boten e trete, nderkohe qe Evropa i ka vene emrin vetes "BOTA E PARE". Duam s'duam, keto gjera duhet t'i pranojme.
    Prandaj, edhe kam ze te bertas: Rrofte Shqiperia dhe Amerika!!!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985

Prandaj, edhe kam ze te bertas: Rrofte Shqiperia dhe Amerika!!!
    Isha kurioz me dite , kur e ke shkru ket frazen ma siper , a je cu ne kembe...?lol
    Edhe kujdes pak me kto shprehjet aromatiko-dashurore te tipit 'zemer' se kam rrush un...
    ...

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Ngeli edhe Shqiperia duke puthur menderet e Amerikes. Ne fund te fundit, cfare i kane bere Irakienet Shqiperise?
    Amerika ndihmoi ne clirimin e Kosoves sepse ishte larja e nje turoi qe po bente si Amerika por dhe Europa shume vone mbasi u masakruan 2 milion Kosovare dhe u debuan nga Kosova.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Lightbulb

Epo boll bertitet Evropa Evropa, bre!
    Na permendni edhe luften e Kosoves tani?
    Eshte i vetemi rast qe une e kam pare Ameriken qe te hezitoje disi ne nderhyrjen e saj. Ishte nje lufte politike e ashper qe diplomacia Amerikane beri ne qarqet Evropiane per te miren e Kosoves, dhe perseri, e gjithe Evropa juaj demokratike ishte kategorikisht kunder nderhyrjes ne "Serbi"... Fundi i fundit, po cenohej nje eksperiment Evropian, i cili nuk kishte mbushur as shekullin dhe qe po gjendej ne prag te rrenimit total. Serbia eshte nje sajim i Evropes suaj te dashur. Sot serbet jane 10 miljon, per shkak te hegjemonise dhe shtypjes dhe asimilimit te dhunshem te ushtruar mbi shqiptaret dhe popullsite e tjera qe sot perfshihen nen administrimin territorial serb.
    Le qe Evropa mbeti kategorikisht kunder luftes me Serbine deri ne fund te bombardimeve, por, dikush duhet ta kete edhe te qarte, para se te fershelleje ne ere dhe t'i duket vetja se po thote ndonje gje te mencur; pse avionet e pare luftarake u nisen nga Anglia, dhe jo nga Italia, qe para se gjithash ishte 20 minuta fluturim nga Beogradi? Mire Italia qe u ngjir duke bertitur qe serbet ishin vellezerit e Italise, po Gjermania pse e kundershtoi me aq patos? Po Franca? Po demokracite e tjera Evropiane? Po Greqia qe nuk lejoi as perdorimin e hapesires se saj ajrore, dhe i la ushtaret Amerikane qe lundronin me flamurin e lirise se shqiptareve se paku 2 jave te mira ne det, dhe nuk i la te vinin kembe ne toke??? Hapni syte, ose te pakten, nese keto fakte i dini sic i di dhe une, mos harroni aq kollaj se kush na ka bere mire dhe kush na ka bere keq; nuk po flasim per Evropen politike te kohes se Napoleonit apo Dushanit, apo Papateve dhe inkuizicionit... Po flasim per Evropen "e re", qe mundohet te na mbushe mendjen per demokracine dhe vlerat e saj.
    Amerika disa here ia terhoqi veshin Evropes, duke i bere te qarte si e bardha ne te zeze qe ishte Amerika qe duhej te zgjidhte problemet e krijuara mu ne zemer te Evropes. Fundi i fundit, Evropianet jane mesuar tashme te veprojne me afate te ngjashme me epokat gjeologjike, dhe u pa perfundimi i Bosnjes...
    Po te mos kish hyre Tony Blair dhe nese Amerika nuk do te na gjendej edhe njehere ne krah, atehere me te vertete qe duhej te fillonim nje lufte Ballkanike, nese ne shqiptaret do t'i dilnim zot vetes, dhe nuk do te lejonim qe gjaku te behej uje, pra, t'i gjendeshim ne krah vellezerve kosovare.
    Por ja, desh Zoti, dhe Amerika edhe njehere na u gjend ne krah!
    Jo per nder qe duhet t'ia dime, por edhe ne duhet t'i gjendemi ne krah gjithnje, pavaresisht se sa pak mund t'i ofrojme.
    Mua me habit fakti qe paska ende shqiptare qe nuk shohin dot me larg se hunda e tyre dhe ndihmen e dhene na e konsiderojne si te keqe te madhe.
    Te themi "shyqyr" qe Amerika nuk sheh gjithnje nivelin e popullaritetit ne nje grup shoqeror apo etnik, para se te marre vendimet e drejta. Sepse po ve re, se injorantet ne Shqiperi e paskan zerin me te larte se kushdo tjeter.
    Gjithsesi, gjysma e se keqes eshte qe gjithkush ka mendimin e vet...
    Gjithe te mirat, bijte e shqipes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 01-04-2005 mė 15:59
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659

Mua me habit fakti qe paska ende shqiptare qe nuk shohin dot me larg se hunda e tyre dhe ndihmen e dhene na e konsiderojne si te keqe te madhe.
    Te themi "shyqyr" qe Amerika nuk sheh gjithnje nivelin e popullaritetit ne nje grup shoqeror apo etnik, para se te marre vendimet e drejta. Sepse po ve re, se injorantet ne Shqiperi e paskan zerin me te larte se kushdo tjeter.

.

Ngushellohu, kesaj kategorie nuk u shkon zeri me larg se forumi apo llafet neper kafene :P

Bogdan Chmielnicki Maska e antares
    Anėtarėsuar
    19-08-2004
    Vendndodhja
    Ukraine
    Postime
    880
    Ah sikur Nanua te dergonte ca figura te tipit Xhixho ne Irak!
    E jo 120 po 120 000!
    Durim Xhixho, lufta me Iranin, Sirine, Korene e ndoshta Kinen po afrohet.
    Sa menyre fisnike per te falenderuar Jankite per "clirimin" e Kosoves! Me ate rast 1 000 000 jetojne jashte dhe sikur te "lehtesoheshim" nga 500 000 figura te tilla ndoshta me mire do e kishte Shqiperia......
    Me mendjengushtesine e nje adoleshenti te perkedhelur le te vazhdojme "ti nxjerrim gjuhen Europes", se na mbron vellai i madh Janki pastaj!
    Dhi e zgjebosur e bishti perpjete!
    "The United States appear to be destined by Providence to plague America with misery in the name of liberty"
    -Simón Bolķvar

i/e regjistruar Maska e Xhixhua
    Anėtarėsuar
    09-03-2005
    Vendndodhja
    bathore... mer cope druni
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga antares
    Ah sikur Nanua te dergonte ca figura te tipit Xhixho ne Irak!
    E jo 120 po 120 000!
    Durim Xhixho, lufta me Iranin, Sirine, Korene e ndoshta Kinen po afrohet.
    Sa menyre fisnike per te falenderuar Jankite per "clirimin" e Kosoves! Me ate rast 1 000 000 jetojne jashte dhe sikur te "lehtesoheshim" nga 500 000 figura te tilla ndoshta me mire do e kishte Shqiperia......
    Me mendjengushtesine e nje adoleshenti te perkedhelur le te vazhdojme "ti nxjerrim gjuhen Europes", se na mbron vellai i madh Janki pastaj!
    Dhi e zgjebosur e bishti perpjete!
    A te fryfsha m'vesh une ty o ballakumi xhixhos qe po ngatarro kekun me byrekun. Se ka nevoje amerika per nanon e xhixhon apo per ty. Lale amerika do vetem ti japesh voten sepse 100 ushtare qe ka cu nano atje qe po na dilke ti si opozite i merr dhe fshi sumen amerika. Per clirimin e kosoves, laje pak gojen me uje para se me i zon emrin amerikonit se oshte turp. Se franca "jote" bashke me ata pabuksat e rusise e kane bo ballkanin corap minatori. Lugen n'brez ne boj pershesh. Se po mos ishte per kta kushedi sesa kosovare do ishin vra e pjek. Po se mos te plas dollapi ty se kush i dha zgjidhje ktij muhabeti. Ti krija bishtin evropes meqe e ke afer. Krifja ene masanej boni masazh. Thuje i here ti o politikani elokuent i xhixhit qe te ka bo mire evropa ty ? Ma thuj nji her? A ka hipokrizi me te modhe me thone te drejtat e njeriut lart e poshte dhe kur vje puna ty dhe ate tjetrin ne athine, selanik, rome, paris apo frankfurt te trajtojne si plene dhe ta hudhin pashaporten surratit. Si ka munsi qe tipa si zotnija juj me mendjen e nje njeriu te zgjuar dhe te mocem, me horizont kaq te madh nuk shofim pak me larg dhe vazhdojne te genjehem me evropen qe gjithmone e ka terheq ket popull per hune kur ky ka qen ai popull qe i ka mbrojt disa here. Si ka munsi or ti intelektuali i xhixhit qe gjithe evropa bonte vizatime mbi territorin e shqiprise duke i dhone 3/4 e trojeve zgjebeve qe kemi per komshij ndersa ngrihet nji burre qe as kishte nai interes mbi shqiprine dhe i nalo duke i thone " ky komb do te mbetet de nuk do tretet".? si ka munsi qe i vetmi vend qe munohej sadopak ne kohen e dulles te permyste regjimin ishin kta, dhe evropes nuk i rruhej fare? Si ka munsi qe kur vje 1999 kta bombardojne dhe e cojne sadamin e jugosllavise aty ku duhet kurse Franca bo lloqe me rus e me kinese si e si me ja fut shqiptareve? Si ka munsi te thush ti qe po na hiqesh sikur i do te miren e kombit, te jesh kundra atij qe te dha krah dhe te hoqi satrapat ka kurrizi dhe te perkrahesh ata qe dune me te fut gungen? Kjo lale me duket alla-nano mu. Edhe ti alla-nano duhet te jesh. Politika e do qe ta kesh mire me xhaxhin. Historia ka tregu se kush e ka pas mire me xhaxhin osht ngrejt ne kome dhe ka ec drejt. Shife greket ti. Shif dhe jugosllavin sa shpejt eci kur i dha nihma xhaxhi. E kom shkrujt dhe i here tjeter, amerikonit lyja buken me mjolt dhe hudhi ne sheqer ciper. Nuk po thote njeri qe hudhi ne plena keta te evropes po ama tani qe je tu ec me paterica, per interes te kombit dhe te gjithe atyre qe e qujne veten shqiptare amerika te duhet me fort se evropa (ki i cike parasysh si kujisin klyshat e evropes nga frika xhaxhit se mos njef pavarsine e kosoves ashtu sic njofi maqedonine pa pyt asnjonin) . NQS del nai pic...llonje qe ti japi xhaxhit sheqer dhe ne te njejten kohe ti ferkoje kurrizin evropes me lezet duke pi cice ka te dyja ec ti bojme lapidar my perkrah skenderbeut. Deri me sot ska dale njeri. Ka shume si puna jote qe dune me "cu" xhixhin e te tjere ne kore apo siri e na ndricojne me ate zgjuarsine dhe shpotine e vet. Po deri me sot i vrime ne uje na kan bo. Se vdiqen duke bo vizita ne bruksel e ne athine po shkojne per lesh dhe vijne te qeth. Njelen duke i thone jo te drejtat e njeriut, jo varferia jo leshi jo preshi....asnjoni sdo me vone dore per investime apo per nai hapje korridori. Po na tregoke evropen ti. Rri me ato shpresat e asociim-stabilizimit qe te shet brukseli ty se ta futi ne maqedonia (se mos te rre menja se maqedonsit jane me mire se ne).
    Me the qe jom adoleshent mendjengushte i perkedhel apo dicka e till. Meqe te kom shkrujt alla katnarce, do m'thush qe jom edhe gjo e trashe qe bo gjasme si politikon. Caredolloj gjoje te thush ta respektoj se ska gjo as me njef as me bo .. po nisesh vetem ka ato qe kom shkrujt. Nuk e di se ku jeto po une i kom provu te dyja ene evropen ene ameriken. N'amerike e nij veten si gjithe te tjeret, n'evrope e nij veten si leproz nga trajtimi qe me bojne si shqiptar. Di dhe kte me ca kom lexu se pa pat nai interes te modh amerika me ca ka pat i ka dale per krah shqiptareve disa here, kurse evropa gjithmone na ka nenvleftesu. Kom qejf qe te shpalosesh ti ato dijet e tuja tani dhe te me thush dicka qe ka bo evropa per ne si komb ne teresi.
    Hajt me te mira.....

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. A ėshtė kėrcėnim Amerika pėr paqen botėrore?
    Nga ORIONI nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 212
    Postimi i Fundit: 09-05-2011, 09:49
  2. Misioni Amerikan Nė Shqipėri (1946)
    Nga DriniM nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 30-07-2010, 21:39
  3. Ēėshtja Ēame
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Interviste e ambasadorit amerikan ne Tirane
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-12-2002, 10:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •