ehj satano mbaj mend qe besimi eshte Personal. Une nuk besoj per ty por per mua. Une ty mund te te deshmoj besimin qe kam por jo te besoj per ty.
tani une te thashe psikologet qe kam pyetur ketu me jane pergjigjur ne te kunderten tende, kjo per mua do te thote nje gje e madhe edhe jo e vogel.
jne 1994 mora ne dore nje dhjate te re edhe fillova ta lexoja. me terhoqi me teper se kurani(kisha filluar te lexoja edhe kuranin para se te lexoja biblen). ishte perjudha qe isha ne kerkimin e Perendise.
kur u bera i krishtere qe e kam pranuar Jezusin ne jeten time nuk ka patur te tjere qe e kane pranuar veç vellai edhe motra ime. te gjithe ishin kundra nesh, sepse ishim te krishtere. vertet kam kaluar nje perjudhe (ta quajme) te keqwe sepse te gjithe ishin kundra meje. por brenda 2vjeteve u shpetuan(pranuan Jezusin) edhe gati 40 te rinje te tjere, rreth asaj qe une ju fola, e pranuan.
Tani prindrit e mi nuk me flasin me keq per krishtin edhe krishterimin sepse pane qe Jezusi jeton edhe vepron ne mua edhe ne fund edhe ata e pranuan Jezusin ne zemrat e tyre!
kjo ishte nje pjese e historise qe kur kame pranuar Krishtin se çare ndodhi. nuk eshte siç mendon ti por eshte e kunderta, asnje nuk besonte kur une besova. Une nuk besova sepse pashe te tjeret por sepse Jezusi ndryshoj jeten time.
te njejten gje do te beje edhe me ty!!!
Zoti te bekofte!!!!
Krijoni Kontakt