Ej o njerez te vuajtur, te lumtur, te merzitur, te gezuar, monotone, alternative, te pire , esell, te gjalle dhe te vdekur! Une jam THJESHT nje pike e padukshme ne larmine e pafundme te kesaj bote apstrakte! Me injorancen time po mundohem te hap nje teme( per here te pare nga ana ime ne kete forum) te cilen jam i sigurte qe nuk do mundim ta zgjidhim, por te pakten do ta diskutojme bashke! 2; 10; 100; 1000 mendje jane me mire se nje apo jo?!
KUSH ESHTE ARSYEJA QE NE JEMI SOT KETU DHE KU DO JEMI NESER???
A PO ARRIJME MOTOT TONA APO PO I SHOHIM ATO TE NA KALOJNE PARA SYVE????????
PSE SA HERE MENDOJME NDIHEMI KEQ!? EDHE PSE KEMI BERE TE PAMUNDEREN SA ME SHUME MUNDOHEMI AQ ME KEQ NDJEHEMI??
MOS ESHTE ME MIRE TE JETOJME THJESHTE (SHUME THJESHTE). Per mua eshte keshtu ! duhet vetem te jetojme dhe te perfitojme e te shkollohemi ne SHKOLLEN me te madhe egzistuese! JETA! Ne cdo moment mund te ndajme me njerez gjera pozitive sado te vogla qofshin! Dhe ne qofte se ato jane negative, po bejme shkollen qe te mesojme apo jo!
Pres sa me shume mendimeeeeeeeee! Secili mundesisht te thote moton e jetes se tij vetem nje ate me kryesoren??????????!!!!!! Pershendetje!
Krijoni Kontakt