Cfar mendimi keni kur djali eshte me i gjate se vajza, me nje diference te dallueshme?![]()
Cfar mendimi keni kur djali eshte me i gjate se vajza, me nje diference te dallueshme?![]()
Kur e do personin, s'ben pyetje kaq te ceketa!
Sduhet te jete vigani shkurtabiqi se pastaj do shkalle te varet si varese floriri.
Dukesh qe s'paske ren ne dashuri ndonjehere ose s'je ndodh ne ket situate se do jesh i shkurterPostuar mė parė nga Arrnubi
![]()
Une kam pothuajse 2 vjet e fejuar dhe gjatesia s'ka qene ndonjehere problem midis nesh dhe pse ai esht 1.93 e une 1.70.
S'e ke degju ate kengen e mocme...zgjodha njerine ???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PrideNPrejudice : 08-05-2004 mė 22:43
Kushoja im eshte rreth 185 cm kurse e shoqja rreth 160, dhe eshte shume fun kur i shohim tek ecin bashke, se mezi duke ajo afer tij.
S'ka asgje te keqe, mendoj une.
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
Njeriu nuk i shpeton dot dashurise ti pride.Postuar mė parė nga PrideNPrejudice
Por per te qene i shkurter nuk jam , e as i gjate mesatar do thoja 1.50 cmduke llogarit ekstremet 2.55 cm me 90 cm .(lol)
Mire me vjen mire qe fejuar por si shume difence keni ne gjatesi duhet me porosit vinc per ta puth se e shoh shkallet s'bejne dobi .
Per kengen e mocme "zgjodha njerine" e ke degjuar ate kengen moderne tjeter ti per gjatesine " As e vogel moj as e madhe " qenke cupez moj namuzqare
Ah se harrova ben ftohet aty lart se qeke shume e gjate.(lol)
PS
sapo e lexova nje postim tendin tani(lol)
Pleshti me i madh se morri moj mos ke ngatarruar koordinatat e atij te fejuarit me te tuajat.
Mos eshte ai 1.70 me ti 1.93![]()
une te dashures i kam bere kepucet me poroci (taka te larta)![]()
kurse te fejuares ja kam hequr kepucet (kembe sbathur si tomi me kidman)![]()
keshtu pra une e kam zgjidhur problemin.
ne dashuri ska gjatetesi me mire evogel se sa e madhe
Pa lek, por me pare ishalla do bejme hajre.
sepse fjalet e pamenduara jane si k.... e pambuluara
perpuqem me kete mendiminPostuar mė parė nga all the stars
por personalisht un mendoj qe gjatesia ka bukurin e saja...edhe pse mashkulli eshte goxha i gjatenuk mendoj se do ket edhe aq problem..Personalisht me pelqejne me shkujt e gjate,edhe pse per vete nuk kam ndonje gjatesi kudi se cfare...
mluq pluq bunny
How can she fall, if there is no one there to catch her
Postuar mė parė nga PrideNPrejudice
COOLpatjeter qe sdo jet shqiptar ky..
![]()
Krijoni Kontakt