kush do i paguaj demet???Postuar mė parė nga K+J
kush do i paguaj demet???Postuar mė parė nga K+J
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga brilant : 12-05-2004 mė 11:01
eshte pike e mjesit dhe te lumte dora qe me kursen!Postuar mė parė nga KaLTerSi
muaahhhhhhh![]()
JO, as nje here se kam menduar une nje gje te till...eshte fakt!...nuk shquhen Shqiptaret per gjatesin...nefakt shikon shume qe jan aty tek 1,70 - 1,75 dhe mos te them me pak.Mendon se djemte shqiptare s'jane te gjate?
Avash re, mos e bertit kaq fort qe banoj ne Kine se une e mbaja per sekret...Ti fier alda ne kine banon se kinezet se kalojne 1;70 hajde moj ta marrsha se kendej nga veriu jemi vigane mos na shoj rracen .Oj kjo cika shkurter.lol
Nuk them se ska cuna shqiptar te gjat (and if ti je i gjat te lumte!)...ne pergjithesi jan aty tek 175 me 1-80 dhe te pakt jan ata 1,85 e lart, dhe mua sme bien shume ne sy po te jen me pak se 1,85...thjesht mendimi dhe gustua ime.
Po une nuk kam ndonje problem me te dashurin o shpirta, thjesht doja te shifja se cfar mendoni...
Ju puth...
Shijoje jeten cdo cast...
Ai qe shpiku krevatin, i kishte dy pare mend. Per te zgjidhur probleme te tilla, shpiku.
Diskutoni sa te doni ne forum, kur vjen puna per te dashuruar, fatkeqesisht nuk eshte me zgjidhja juaj, ate e vendos dika tjeter.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
sdua te jete shume i gjate (qe mos te dukem shkurtabiqe lol) sadoqe vesh taka, por nejse nese do dike sbesoj se do indikoj shume
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
do doja qe cuni te ishte me i gjate se un. nuk e di, por do ndihesha''ne siklet'' and not comfortable if he was shorter. ...
Po ku e gjeti ajo ate aq te gjate e une gjeta nje akoma me te gjate?
Shaka bej.
Per mua eshte normale qe djali te jete me i gjate se vajza ndersa e kunderta nuk me pelqen fare.![]()
Me kujtuat me kete temen filmin "Dy here mat" Met bega ishte me i shkurter se nusja dhe une me kete mendim kam nusja duhet te jete me e gjate se burri edhe ta mbaje hopa pa pati mundesi (lol).
Celesi i Parajses:Ska hyjni tjeter pervec Zotit, dhe se Jezusi dhe Muhamedi a.s jane profetet e Tij.
Hej pyetje eshte ajo?
Po shtoj dicka lum si ai djali qenka me fat![]()
Krijoni Kontakt