Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 186
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2005
    Vendndodhja
    QUEENS, NYC
    Postime
    160
    se pari do te thoja ishalla o njerez kalohet ky bill qe miliona njerezve, perfshire mua te na bije shpirti rehat e ti shohim te dashurit tane kudo qe i kemi. Kjo goca flet ashtu sepse nuk e ka provuar ne shpatullat e veta dhe pike. Sado qe te flasim ne se kemi paguar mijera dollare neper avokate, jemi ndare me vite prej prinderve dhe familjes, duke punuar pune te rendomta dhe duke bere shkollim te larte ne te njejten kohe (kam shum shkoke qe jan ne kete gjendje), per arsye sepse pas 9/11 na i pren lejet e punes kshu qe vetem puna e krahut mbetet zgjidhja. dikush nuk i kupton keto gjera po nuk i pati provuar vete. Po Zoti eshte i madh. Ishalla behet ky bill dhe na rregullohen jetet te gjitheve. Po dhe ata qe i kane dokumentat do beheshin totalisht trukripur sikur te mos e vinin doren ne zemer ne situate te tille e te beheshin sikur jane republikane te thekur, te vjelur brez pas brezi ne south-in amerikan (flas per qafkuqte), jo me albaneze qe erdhen dje me dokumenta dhe u bene senatore konservative. jo per noji gje, po e lexoi Bill Frist noji koment ashu si me lart do i coje Tiranes nje telegram urgjent per emigrante te emancipuar dhe qe nuk mbajne ane.
    interist

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc
    Me ne fund do fitojn ata njerez te ndershem qe me verte e meritojn Ameriken se deri sot pjesa me e madhe e fitojn njerzit e keqe dhe te lige sepse ata kan fat!

[/B]

He o nik se sjemi aq te keqij dhe te lig se fundja na bohet qejfi qe ju te miret dhe mbaret do i fitoni.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    He o nik se sjemi aq te keqij dhe te lig se fundja na bohet qejfi qe ju te miret dhe mbaret do i fitoni.

E kisha fjalen per shume njerez qe u bie llotaria dhe kan shancim me temadh dhe ata njerez jan ata qe bojn krime, vjedhje, mashtrime....sepse te keqit i bie fati me shume dhe i miri vuan me shume!

Asnjeri mos ta mari personalisht ate citim, e kisha then vetem per shume njerez te mire qe se kan meritu te vujn edhe per letrat ne Amerike!

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Protesta te medha po behen keto dite po kjo e Ny ku more pjes me mijra vete qe i nga me te medhat ,sic duket sban me uj pilafi lol

Ja i foto ,do kisha deshire te isha dhe une mes ketyre me i flamuur albanex
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    B

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga FsHaTaRi
    Protesta te medha po behen keto dite po kjo e Ny ku more pjes me mijra vete qe i nga me te medhat ,sic duket sban me uj pilafi lol

Ja i foto ,do kisha deshire te isha dhe une mes ketyre me i flamuur albanex
    te ngjash me kete te fotos thua?

Une them qe ne si forum te bejme proteste qe narit ti jepen dokumentat me cdo kusht, se pastaj ngelem pa qumesht dhe pa kalcium fare

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Se pari:

1) Ata nuk jane imigrante ilegale, por ligji dhe shteti i quan 'aliene ilegale'

Per Anglo Saksonin, e bardhe, protestant, te kesh 12 milione ALIENE qe nuk kane nder mend te Amerikanizohen...eshte nje kafshate e pa-kaperdishme.

2) Alienet i sjellin fitime ekonomise

Argumenti se alienet ilegale kushtojne taksa paguesit para eshte idiotllik! Ata i kursejne robve para.

Prandaj, gjithe kjo rremuje eshte me karakter rracor ne thelb!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qafir Arnaut : 03-04-2006 më 17:52

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    @lunesta

I nderuar hermafrodit (djal me nick femre)
    Ti si erdhe ne USA, na e thua pak?
    Erdhe si dobic me llotari apo te solli babi nepermjet ambasades pasi kishte miqesi???
    Legalizimi i emigranteve te paligjshem eshte dicka shume e rendesishme pasi nuk ndikon vetem tek ta por edhe te familjet e tyre.
    Ne si shqiptare duhet te jemi me te ndjeshem rreth kesaj ceshtje se kemi 1 milion atdhetare ne Greqi ku 3cereku jane te paligjshem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FЯODO : 04-04-2006 më 00:41

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Frodo9
    @lunesta

I nderuar hermafrodit (djal me nick femre)
    Ti si erdhe ne USA, na e thua pak?
    Erdhe si dobic me llotari apo te solli babi nepermjet ambasades pasi kishte miqesi???
    Legalizimi i emigranteve te paligjshem eshte dicka shume e rendesishme pasi nuk ndikon vetem tek ta por edhe te familjet e tyre.
    Ne si shqiptare duhet te jemi me te ndjeshem rreth kesaj ceshtje se kemi 1 milion atdhetare ne Greqi ku 3cereku jane te paligjshem.

Pse Lunesta eshte mashkull ? Une e dija femer . lol
    Pastaj lunesta sikur eshte ilac , qetesues per gjume ... dicka e tille .

Nejse mire e ke ti Frodo , ishalla legalizohen shqipot ngado qe jane , se kane vuajtur te jene aty ku jane sot . Nje rast te fresket fare nje e njohura ime i vdiq i jati dhe nuk mundi dot ti shkoje ne varrim .. vetem sepse eshte ilegale ne usa per plot 13 vjet . A ka gje me te dhimbshme sesa te ndahesh per se gjalli me njerezit andej .. dhe me e keqja te mos kesh mundesi ti besh respektin e fundit .. para se ta fusin ne dhe ... sad , sad ..
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Lajmet sikur thone qe senati duhet te votoje kete jave per kete ceshtjen e emigracionit por mua s'me duket se do bejne gje kaq shpejt. Pastaj edhe me kete "Guest worker visa" sikur po i bejne gjerat pergjysem. C'ju gjen ti bejne te gjithe residente? Marrin punet nga Amerikanet? Cilet Amerikane? Ata qe preferojne te rrijne ne shtepi dhe te marrin wellfare ne vend qe te gjejne nje pune?
    Ignore List: Den Bossi

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anëtarësuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Si mund te qendroje njeriu ilegal per 13 vjet, sidomos femer.
    HAKUNA MATATA

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emigrantët, rrezik kombëtar për Greqinë?...
    Nga DYDRINAS në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 22:42
  2. 400 mln euro nga emigrantet ne Greqi
    Nga Michigan2005 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 16:09
  3. UDB: Dosja per emigrantet shqiptare ne Itali
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:04
  4. Emigrantët dhe diplomacia “Nano”
    Nga NEOLTI në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-06-2005, 14:30
  5. Greqi,izolohen emigrantet
    Nga kolombi në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2005, 13:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •