Postuar më parë nga
Lunesta
Sic e thashe me lart, se mu dhane dokumentat 'ne pjatance' pa ardhur ketu e morra dhe mundimin te vije ne USA, perndryshe kurre sdo te kisha levizur nga Tirana, sepse e dija qe do vija pa dokumenta dhe po ti tekej shtetit te huaj mund te me ngrinte per leckash se e ka ate te drejte. E dija qe pa dokumenta je i humbur dhe nuk do doja kurre ta ulja dinjitetin personal neper zyra emigracioni pafund e pashprese. Te tjeret kane bere llogari te tjera, por mos te fajesojne ameriken per padrejtesi sepse ne castin qe e tejkalon vizen ke shkelur ligjin. Mos me kerko ti mua qe te llogjikoj nen optiken e 'vellezerve tane emigrante shqiptare' se patjeter qe argumentimi im do jet tendencioz per shqiptaret, por llogjiko ne parim. Pastaj une shkas mora jo nga emigrantet tane te cilet si permenda fare por nga keto manifestimet e fundit te ilegaleve. Ne LA paturp fare dolen me mijera hispanike ilegale te ndergjegjshem qe kane shkelur cdo ligj dhe me mijera flamure meksikane kerkonin me force legalizim. Ka nje tipar te qarte ofendues ne kete lloj shpalosjeje mendimi qe cdo amerikan e merr si insult. Ai qe del haptazi me flamur te huaj ne nje toke te huaj nuk eshte fare humble por eshte arrogant. Si do ndiheshe ti po te dilnim nje 500 000 mije kineze ilegale te sheshi skenderbe me flamurin kinez dhe te kerkonin me force qe qeveria shqiptare ta harronte thyerjen e ligjit e ti bente shqiptare?
Krijoni Kontakt