edhe une jam krejtesisht i medimit tend Muhamed
edhe une jam krejtesisht i medimit tend Muhamed
Afroi buzet te te shuaj zjarrin.
Po ti me thua;
-- Ý marr! A shuhen zjarret me zjarre!?
lozobnjarja qenka vertete lozonjare , ka shume deshire te kerceje , te kendoje , te defreje sepse me sa duket i paska shume qejf filmat , dhe i ngaterron me jeten reale , i ngaterron me realitetin , duket qe eshte shume siperfaqesore , e brishte dhe romantike , por jeta nuk eshte e tille , realiteti eshte krejt tjeter moj e dashur lozonjare . te uroj qe te jetosh me kembe ne toke ok?
wow Muhamed, you have a point, por Lozonjarja nuk e kishte ne ate menyre qe e thua ti. Pastaj ne qe jemi ktu ne Amerike e dime te ndajme realitetin me endrat, ne mund te shohim filma amerikane, por e dime realitetin, can I say the same for YOU?
Lozonjare ide shume e mire vetem se eshte pak e veshtire per te realizuar, sepse te gjith jane ne vende te ndryshme por nqse behej ktu ne mich. I AM THERE. Dhe si sirena e vogel, prinderit nuk jane dhe AQ te lirshem, sepse pak a shume dhe ata dine ca behet me rinine e sotshme, dhe ndoshta e besojne femijen e tyre, por kane besim ata me c'fare shoqeri femija i tyre do te jete?? Ose sa e sigurt eshte??
Nejse, it's the thought that counts hun
pacim![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
" Femra nga natyra eshte krijese delikate,..."
Me fal zotrote, por ne cilin shekull ke humbur rrugen?????????
Pra, nje ndihme e vogel. Tani e kemi shekullin e 21dhe qe te vini ju ne ralitet ,duhet te hudheni nga shekulli i14 ne te 21tin!
Shpresoj se do e gjendeni rrugen, edhe se ndihma ju vje nga nje femer ´( qe me siguri eshte delikate) Ngase i keni njohur ju te gjitha femrat!!!!!!??????!!!!!!!!!
jeto sot, se neser eshte von
Gana me shkrive, te lumte goja. lol
Muhamed une jam e nje mendimi me ganen, tani dua ta di se kush eshte real ketu hehe.para se te vesh ne konkluzion per te tjeret duhet ta dish se cfare po thone jo cfare mendon ti se cfare po thone.
Lozonjare me pelqen shume medimi yt, ka te mirat dhe te keqijat, ti e di vete dhe te respektoj qe te pakten ti po interesohesh te besh dicka, po si jemi ne shqiptaret nuk mendoj se do jete e suksesshme, se edhe po erdhen do behen lemsh, jo te tere ajo dihet por jane nja ca shkopinje te shtrember qe te prishin tere gardhin apo jo?
Me respekt Karamelja![]()
All that you have within you, all that your heart desires, all that your nature so specially fits you for--that or the counterpart of it waits embedded in the great Whole, for you. It will surely come to you.
Krijoni Kontakt