Cfare ndodh ketu? Une sapo hyj ne forum antivirusi jep njoftim se nje virus tenton te infektoje kopjuterin. Keni filluar te shperndani viruse tani?![]()
![]()
Cfare ndodh ketu? Une sapo hyj ne forum antivirusi jep njoftim se nje virus tenton te infektoje kopjuterin. Keni filluar te shperndani viruse tani?![]()
![]()
Forumi nuk pėrdor asnjė faqe me prapashtesėn htm. Po tė shikosh nė krye tė faqes adresat mbarojnė me prapashtesen PHP (.php)
Faqja forumishqiptar[1].html nuk ėshtė faqe origjinale e Forumit Shqiptar por ėshtė ruajtur nė kompjuterin tėnd me atė emėr nga ndonjė shfletues i infektuar ose nga virusi qė ke nė kompjuter.
Nė mijra vizitorė ti je i pari qė ankohesh pėr kėtė problem. Bėji kontroll kompjuterit se nuk ta ka fajin forumi.
Edi
Si eshte e mundur qe e marr kete njoftim sa here hyj ne kete faqe dhe jo ne ndonje tjeter?! Ky trojan njihet si nga ata qe sherbejne per te kontrolluar pc e te tjereve. Sic duket dikush qenka i interesuar te dije se cfare bej une ne pc timeAshtu si mund te jete interesuar per shume te tjere ketu
![]()
BERN, mos u grind kot!
eshte me te vertete qe eshte hera e pare qe degjohet dicka e tille! ndoshta dikush te ka bere ndonje loje, por te jesh i sigurt, qe nuk ka interes nga ana e forumit shqiptar, te te nise nje trojan, apo te kontrolloje pc tend!
gjithsesi, ti qenke i mbrojtur, dhe nuk rrezikohesh nga ky lloj sulmi!
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Ose dikush kėrkon tė frikėsojė anėtarėt e Forumit Shqiptar pėr ti hedhur nė ndonjė forum tjetėr. Edhe kjo bėhet, apo jo?Postuar mė parė nga BERN
Edi
Mire e ka ai..se une sa here bej loggin me nickun Ricky^al mua me del page can not be displayed .....o mjeshtera si i behet kesaj pune >>???
ncncnc Edo, tani po do ta kthesh ne drejtim personal e?! Une ta kam ilustruar gjithashtu. Ky trojan sherben per te pergjuar tjetrin, per te shikuar aktivitetin e dikujt ne pc.
Berni ke kompjuterin vertet te infektuar
te duhet te shkosh te temporary files dhe pastrosh komplet
Trojanin e ke ne Temporary files
shkohet klikohet lart ne browser ne Tools(Werkzeuge)/internet options/ aty klikohet ne butonatDelete(hiq) filet,hiq cookies dhe pastro historine
klik apliko dhe ok poshte
===
Ose kopjo direktorine qe ke vene aty DERI ku thote temporary files(perfshije ne kopjim edhe Temp files) dhe direktorine e kopjuar e fut ne start/run
klik ok ne run dhe te hapet dritarja e windowsit me gjithe temporary files
Klikon lart ne edit/zgjedh "select te gjitha".Pastaj klikon lart ne file dhe ne menu zgjedh Delete(hiq) dhe ke arritur te heqesh trojanin dhe gjithe skedaret e perkohshem
Trojani del se eshte i strehuar ne skedarin Htm forumi shqiptar
por kjo nuk do te thote qe trojani te ka ardhur nga forumi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 03-11-2004 mė 18:07
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt