kerkoj nje crack per Counter-STrike V1.6 qe ta luaj ne internet se kam nje crack por nuk lidhet me internetinPo qe se ka ndonje ndonje crack qe PUNON me thoni
kerkoj nje crack per Counter-STrike V1.6 qe ta luaj ne internet se kam nje crack por nuk lidhet me internetinPo qe se ka ndonje ndonje crack qe PUNON me thoni
Mesazhi u fshi sepse pėrmbante lidhje tek faqe ofenduese.
Ju lutem vizitorėve qė nė raste tė tilla tė pėrdorin mesazhet private.
Edi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 04-05-2004 mė 23:15
Goodbye DEBUG, hello reboot...
vet se kam perovuar counter strike por nga experinca me lojera te tjera spara bejne pune cracket se kur ti lidhesh online serveri i tyre controllon numrin serial te lojes tende edhe nese eshte numer qe ata e dine qe eshte "illegal" ose numer i perdorur nga shume veta ata ste lene te futesh.... vet te njejten gje po me ben edhe me Halo pc por ia gjeta anen..... kur une behem host ose kur gjej ndonje host tjeter me crack mund te loz online.. por perseri them se nuk e di per counterstrike.....
cs ka nje gje qe cdo person qe e luan online ka nevoj per serial te ndryshem e te regjistruar nga serveri qendror i cs kshu qe cdo serial qe mund te marresh te lejojne te installosh lojen po jo te lush online (cs luhet vete ne rrjet)
Esht nje menyr duke krijuar nje fake lan qe ka dal ne lidhje me lojen worcraft 3 po nuk jam i sigurt per funksionimin e ti (fake lan eshte i mundshem ama )
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
or eper lan e dija vete une por thashe se mos ka ndonje ndonje key-generation te vlefshem per tu lidhur online se keshtu per rrjet e di ate muhabet une
Krijoni Kontakt