Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327

David Beckham më i paguari në botën e futbollit!

Beckham tops rich list

Beckham is the clear leader in the money stakes
    England captain David Beckham is the highest paid footballer in the world, earning around £15m last year.
    According to France Football magazine, Real Madrid paid him around £4.4m, including bonuses, while his off-field endorsements made up the remainder.

Real's Ronaldo and Zinedine Zidane are next on the list, while Liverpool and England striker Michael Owen is the Premiership's best paid player.

Manchester United's Sir Alex Ferguson is the highest earning manager.

FOOTBALL'S RICH LIST
    David Beckham (£15m)
    Ronaldo (£11m)
    Zinedine Zidane (£9.4m)
    Michael Owen (£6.1m)
    Sir Alex Ferguson (£5.8m)
    Sven-Goran Eriksson (£3.7m)
    Fabio Capello (£2.8m)
    Arsene Wenger (£2.3m)

The amount picked up by Sir Alex is likely to raise the most eyebrows. Sven-Goran Eriksson was thought to have the most lucrative managerial contract in England.

But, with an income of £5.8m, Ferguson earned a clear £2m more than the England coach and well over twice the amount of his rival at Arsenal, Arsene Wenger.

The figures also show that salaries of top players continue to soar even though the game has been beset by financial problems in the last few years.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    E pyes veten a ia vlen ky lojtar te gjithe ata para qe i merr.Eshte fakt se me pelqen loja e tij ama...hmmm prap se prap ndonjeher dyshoj si per Beckhamin ashtu edhe per lojtaret tjere,te cilat marrin cifra enorme per paga dhe ndoshta...them prap ndoshta nuk i meritojne te gjithe ato para qe i marrin.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Go Pistons Maska e ledio
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne bote
    Postime
    625
    Beckham nuk i meriton ato para. Une nuk e kuptoj qe perse e bleu Reali kur pati gjithe ata yje. Ai i fiton ato para vetem nga emri qe ka. Ka lojtare 100 here me te mire se ai dhe nuk marrin aq para.
    *Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
    *There is no such thing as no chance.
    *There's a better way to do it.......... find it
    *If you can dream it, you can do it
    *You haven't failed until you quit trying
    *Success doesn't came to you..........you go to it.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Reklame dhe korrupsion gjithandej.
    Tamam si Milani.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Dordi1.
    Reklamaxhiu,ne maje te botes futbollistike,fatkeqsi.
    Dikur ,ne ate maje ku qendron fytyre engjellori ,qendronin ata qe te dhuronin caste magjike ne fushen e lojes,sot hipokrizia ,biznesi fitimprures e kane shendruar futbollin ne Beckham mania.Nje nga futbollistet nese eshte i tille me te rendomte,qe lexohet se cfare ben ne fushe akoma dhe nga gjyshi im qe ka miopi te theksuar.Nje kros,nje ence,dhe ky eshte futbollisti i holliwoodit.Eh futboll ku ke rene................
    Sa per trajneret e njejta histori,utopiku ,i vjeteruari Ferguson me i paguari,ndoshta vleresohet per zerin bas qe ka kur bertet e cirret duke share lojtaret.
    Edhe 100 Cantona ti japesh perseri ai di preferoje artilerine ajrore me topcinjte nga fshati mashkullore ,vellezrit Zeman dhe Mexhid Neville.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga ledio
    Beckham nuk i meriton ato para.
    Je ne vete ti re (dhe te gjith ju qe mendoni senuk i meriton)...apo nuk shikon mire nga syt?...po ai eshte si shpirt ore ca nuk i meriton ai gjith ato para??? loooool

nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    Kur e pyeten Stefan Effenberg, diku aty nga viti 1999, se cilet lojtare do te deshte tek Bayern; ai dha pergjigjen RAUL dhe BECKHAM!

E di qe Kolombi nuk pelqen asnje nga te dy, por ky eshte fakt!

Sot futbollisti eshte produkt qe shitet dhe blihet. Nuk besoj se ne biznes dikush futet pa marre parasysh perfitimin. David Beckham eshte per momentin, sportisti me i njohur ne planet! Edhe po te me lejohet mendimi im personal, nje lojtar qe ka vend ne cdo ekip. A vlen aq sa thuhet? Me mire le ta thote Futbollisti Europian i Vitit, Pavel Nedved qe nuk ishte as tek Top 20! Ironi e paster!
    Ndryshuar për herë të fundit nga dordi1 : 04-05-2004 më 18:58

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Ne qofte se ka djem me njohuri futbolli qe une personalisht u heq kapelen nje nga keta dhe je ti gjermani Dordi1,po c'fare do te me thuash ne lidhje me reklamaxhiun,nuk do ta pranoj.
    Nese futbolli ne kohet e sotme eshte varferuar ,kjo me teper nga prezenca e lojtareve te tipit Beckham,qe e teheqin magjine e ketij sporti jashte fushes se gjelber.
    Si tifoz i cmendur i te kuqve te Mynihut nje vajtje e reklamaxhiut atje do me bente te jepja fatkesisht doreheqje nga ekipi im i zemres.
    Me eshte e veshtire te besoj se nje lojtar i klasit te Effenbergut te kerkonte per bashklojtare marjoneten e komedive te Molierit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    Konsiderata reciproke gjenovez!

Deklarata e biondit eshte reale! Megjithate ti mos ki merak, se Rummenigge dhe Honess jane gjirokastrite dhe nuk e hudhin paren kollaj!

Kujto vetem vjet, kur Man. United luante me Real ndeshjen e kthimit ne Angli per cerekfinale ne Champions League!

E futi ''cunin e bukur'' Ferguson andej nga fundi i pjeses se dyte, kur madrilenet e kishin cu rezultatin 2-3 me triplete te Ronaldo! Dy golat e Beckham, i pari me ence nga larg, i dhane asaj ndeshje nje bukuri te ralle...

Thuhet qe edhe cifuto-rusi Abramovich mbas asaj ndeshje vendosi perfundimisht me ble Chelsey! Megjithese, kete te fundit as une nuk e besoj!

Meqenese, ra fjala, sot mora vesh qe trajner i Chelsey, vitin qe vjen, do te jete portugezi Jose Mourinho, aktualisht me Porto.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Simpatine time per beckham e kam shprehur jo thjeshte si lojtar modern edhe tipik anglez por per vete ate qe perfaqeson. nje produkt i komercializmit boteror. beckham nuk eshte thjesht nje lojtar i mire ai eshte makine parashe. E tregon fakti qe fle ne nje krevat me nje nga show girl me te famshme te botes. Personalisht tek Bayern do e kisha von nr 11 pasues te Effenbergut . kjo per faktin qe e konsideroj krim ti hiqet 7 Sholl edhe 23 Hargreaves. Sa per Raulin kete se kisha ndigjuar ama e kam thene me kohe qe eshte i preferuari im ne top liste. Mbi te ne preferencat e mia qendron vetem nje lojtar. I madhi perandori i Romes TOTTI. Ate te kishte Bayern atehere behej mrekullia. Ama lexova qe do te jete galaktiku i ri i Madrilenjeve. Per interin lexova qe ka hedhur grapat Ze Robertos. Per mendimin tim bayern ben mire ta shese brazilianin qe tek bayrn eshte thjeshte lojtar statik.

Ps: Na duhet nje Rehagel. A ka mundesi ta gjej njeri? lol
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Skuadrat e huaja dhe patriotifozlliku i shqiptarëve
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 14-06-2008, 08:40
  2. Loro Boriçi, legjenda e futbollit shqiptar
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-08-2006, 14:09
  3. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 14:09
  4. Sheriati në futboll....
    Nga Cappuccino në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 14-07-2006, 11:56
  5. Kronika nga Historia e Futbollit Shqiptar
    Nga BlueBaron në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 12:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •