Pershendetje, kjo pyetje behet shume a lind njeriu mekatar a i paster??? apo ai behet me von nje mekatar??? fiton veset e keqija e behet mekatar.
Pershendetje, kjo pyetje behet shume a lind njeriu mekatar a i paster??? apo ai behet me von nje mekatar??? fiton veset e keqija e behet mekatar.
Eda une e kam thene edhe diku tjeter qe njeriu mbart mekatin fillestar qe trashegohet nga nena e njerezimit, Eva. Por me duket e dhimbshme qe nje foshnje te konsiderohet mekatar.
Une do te kerkoja nje mendim prej teje: Ke konsideron mekat ti Eda?
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
a lind njeriu mekatar?
jo!
asnje foshnje nuk lind mekatar
por jeta i ben te ketille
se qfare ka bere nena e babai i nje foshnjeje nuk do te thote qe femija ehste mekatar. si do te qofte foshnja gjithnje eshte i pafajshem.
Njeriu nuk linde mekatar, behet i tille me kalimin e kohes, ne fakte cfar faji ka ai se mekaoi Eva me Adamin apo jo...
Apo jo?
Mekati i Adamit dhe Eves ka pasoja te shumta per njerezimin.
Duke qene se rrenja e pemes njerezore, Adami dhe Eva, mekatuan, edhe fryti i kesaj peme, gjithe njerezit e tjere, linden nen mekat. Pra, mekati i Adamit dhe Eves solli si pasoje korruptimin e natyres njerezore.
Berati po ne qofte se nje femij vdes, pra vdes duke qene ne Mekat, keshtu ai nuk futet ne parajs, sepse akoma nuk e ka prauar mesazhin e Jezusit...
Apo jo?
Daniel,
Pyetja jote nuk ka te beje nese njeriu lind me mekat apo jo. Hap teme tjeter po deshe, por me sa mbaj mend, deshmuesi ka diskutuar gjere e gjate ne lidhje me kete ceshtje ne nje teme nga Mesime nga Bibla.
Pastaj Daniell
njerzit nuk vdesin nga mekatet, ata vdesin se e kane te shkruajtur.
sepse ke shum njerez pa mekate qe vdesin per dite.
Njeriu nuk lind mekatar, por lind nga prinder mekatare dhe si te tille ai trashegon mekatet e tyre.
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Keto dy pergjigjet para meje jane ne ajer fare!
1)Vdesi se e kane te shkruar
2)Jo mekatare, por mbartin mekatet e prinderve (qe nenkupton fajet por jo natyren fajesore te prinderve)
Dhe keto pohime behen nga te krishtere ne mos gaboj!!!!!
GABIM..,TURP...,JO-TE VERTETA...,JO KRISHTERE!
Neser do marrim pak kohe perse jo!
Krijoni Kontakt