Postuar më parë nga
bela70
Më ke bër për të qeshur me kët tekstin e mësiperm...e qfar inati kam un këtu me k♪7to shkri nuk po e kuptoj fare(spo e kuptoj pse duhet te kem),por siduket ti qenke psiolog i fort dhe paske aftesi të na i lexosh edhe ndjenjat përmes internetit He he...Po ta them dhe ty e gjithve këtu un nuk tallem me askend por më iritojn këso lloj temash koti kur hapen e përate reagoj...reagoj kur njerzit si puna e juaj mundoheni te na predikoni e te na jepni këshilla e llojloj mësimesh kinse se si duhet të jemi musliman të mir,se si po përparon muslimanizmi(e që e mirpres po të jet realitet)në bote,se si po "shtohemi" në numer, ju që mendoni se jeni më musliman se të tjerët (e që është mkat apo haram të mendosh në at mënyr)e qe per mua ësht gabimi më i madh që i ngarkoni vetes,pasi veq Perendia ka drejt të gjykoj të tjeret se sa e si besojn ...E JO JU...
Ketë tekst nuk e lexova gjer ne fund fare...se siq ju kam then edhe më par mua nuk më intereson(apo më shkurt smë ha palla) për prosperitetin apo zhvillimin e popujve tjer,as të këtyre gjermanve që i përmend e më së paku të popujve arab....mua më intereson vetë përparimi e zhvillimi i popullit tim...dhe poijau ceku jo vetem i asaj pjese që ju propagandoni në "emër ' të saj,pra asaj muslimane,por i tër popullit tim pa dallim feje, sepse për mua jan vllezrit e mi cilësdo fe i takojn....
E për fund edhe njëher të të them se un nuk tallem me askend por flas tamam realen që besoj e kan në mendje shumica e popullit ton,,jo ato si puna juaj...me të mira mbetshi me ëndrat e juaja...
Krijoni Kontakt