Postuar më parë nga RTP
Ja ke qellu RTP qetu si me dore, bravo te kofte. Snab istyq Drenica e Kuqe se osht rrame ashtu e nuk je Inn hic masnej ashtu.
![]()
Hej qysh nuk mujtem me mujt Besen sot ne Prishtine. Ncncnncnc. Per pak tha Fadil Muriqi. Vec thane qe e kishin prish pak dikush prej Plisave se e kishin therr ni pejon. Marre duhet mi ardh atij kalaveshit kriminel qe e ka therr njerin pa kurrgja. Plisat tjere duhet me ja cu policise per veshi kete fare krimineli. Nuk luhet e as nuk kqyret futbolli mu rreh, therr, e myt me njani-tjetrin (leni ata budallet e anglise e italise ju) po luhet e kqyret per qef e me respekt e dashni per shoqishoin.
Thane qe Pacolli osht tu e ba ni qender biznesi te madhe ne rrugen e Fushe-Kosoves, ma te madhen ne Ballkan, a pernime a? Qe ka kush informacion, le t'na i bjen ketu.
Ni shoqe jemja ketu ne Phoenix, i pelqen shume ajo kanga e 2Po2 me Tingullin e trente, Prishtinali jom, a qysh po i thojne asaj kanges qe e kane qit per Prishtinen tone, te dashme shume, edhe e ka incizu me ni CD e ma ka lane ne kerr, kur mas do dite e coj kerrin ne Servis te dilleri ketu, e me thirrin me marr masnej, masi qe ja kishin ba servisin kerrit, t'ja kishin pa leshu zanin tripat e servisit kesaj kange ne kupe te qielles e tia kishin nis me kcy, thashe ca u ba, gumojke atyja me Prishtinali jom. Une kisha harru qe e kom kete kenge ne kerr krejt, thashe tekoka naj shqiptar qe punon atje, kur masnej me ra ne mend qe u kane Cd-ja ne kerr temin, masnej po vjen menaxheri i tyne e po ju bertet ca jeni tuj ba keshtu atyne, e po me thote mue 'me fal edhe ma keshtu nuk ndodh', une i thashe jo more mire ja kane ba, le t'knaqen me muzike se te rij jane.![]()
Krijoni Kontakt