Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Prezervativi? Po, faleminderit. Vendosja e prezervativit eshte nje gjest natyror, Prezervativi plastik, eshte i vetmi perjashtim nga rregulli per perdorimin e gjerave natyrale. Pasi nga seksi i sigurte, nuk duhet hequr dore. Kurre. E megjithate mos e hidhni kurre ne plazh, apo mes bimesise. Edhe pse eshte i lejueshem per tu perdorur, kjo nuk do te thote se duket te rrezikohet ambienti.

Po nqs je me nje person per koh te gjat...akoma duhet te perdoresh...nejse se dolem nga tema.
    Tashi dit romantike...nje dit qe i dashuri im do me trajtone si mbreteresh dhe ne e shpenzojm duke bere gjera aktive/sportive.....plazh...etc.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Te i hipemi Bicikletave dhe te dalim te shetisim neper nje MAL.. aty te ndalemi , te pim pak uj dhe te nisemi prap

Me ty jam...edhe kjo eshte shume romantike!!!

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Citim Postuar mė parė nga Egla-tina
    C`fare do deshironit te ndodhte ne nje dite romantike ?
    Sa me shume spontanitet, te bejme sende qe normalisht nuk do na shkonin ndermend.
    do deshironi cdo gje te jete spontane?
    E thash me larte, per mua spontaniteti eshte kyc.
    nese keni (pasur dite romantike ) deshiron ta tregoni midis nesh?
    Sot kisha por besoj se ajo qe perjetova nuk do jete e hijshme te ndahet me forumistat.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Fotoja e maturės :) Maska e Kinezja
    Anėtarėsuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzė liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    Vetmi, nje cigare, buze detit, kujtime te lumtura nga e kaluara!
    Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Cdo cast qe jam me te dashurin tim eshte romantik per mua sepse dua ne cdo moment te mos jet kurre i njejt me ate moment qe shkoj keshtu cdo cast eshte joni!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    kalaja e beratit eshte vertet nje vend romantik .
    para ca kohesh isha atje se bashku me te dashuren time te re dhe ishte vertet nje kohe romantike .

natyra e bukur ,murret karakteristike te kalase dhe ajri i paster , prezenca e te dashures dhe meditimi me bene te ndihesha si asnjehere .

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    dite romantike eshte nje dit buze detit........
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    tirana eshte shume here me e bukur dhe romantike vetem kur bie shi , po , po kur bie shi ,
    ndoshta keshtu me duket mua , por nje shetitje ne nje nga bulevardet e tiranes , pasi ka pushuar shiu dhe duke pare te erresohet dhe dritat ndizen nje nga nje , eshte vertet romantike .
    rruga e lagur dhe lageshtira qe ndien ne ajer , rruget qe mbushen me njerez dhe eshte si pyll qe gjethet bien avash avash pas nje furtune te madhe dhe cdo gje normalozohet dhemer formen e duhur .
    rezatimi i dritave ne rruget e lagura dhe ajo zhurma qe sapo vjen e behet me e madhe.
    nuk e di , por keto gjera me kane pelqyer dhe me jane fiksuar ne kujtese qe kur i kam perjetuar .

hani Maska e hani
    Anėtarėsuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga maratonomak
    ne nje dite rom antike do doja te ndodhte keshtu ; pasi jam zgjuar shopejt dhe kam pire kafene qe ma servir e dashura ime do i hipi motorit dhe do shkoj ne nje vend qe vetem une e di ; atje eshte qetesi absolute dhe do e mbeshtesja koken te preri i vajzes qe dua duke haruar cdo gje qe me mundon ; pasi qendroj me vajzen do hap trasten me ushqime qe kam mare ne vendin e pershtatshem per pkinik qe vec une e di ; ne ajrin e paster dhe ne zhurmen perkedheklese te gjetheve nga pemet pereth dhe ne shoqerine e detit te qete do i coja ne goje cdo ushqim te zgjedhur te dashures sime e cila me sheh si me qene dhurata e saj e vetme me e bukur ne gjithe jreten e saj ; pra atje ne qetesi absolute do vazhdoja te tjera gjera te cilat te gjkithe i dime ;HAPY TO BE A MAN;

me pelqejne tipat si ty cuni bravo ide e forte

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Egla-tina
    Te dashur vajza te forumit kjo teme eshte me shume per ne.
    C`fare do deshironit te ndodhte ne nje dite romantike ?
    do deshironi cdo gje te jete spontane?
    nese keni (pasur dite romantike ) deshiron ta tregoni midis nesh?
    Ne nje dite romantike do te ikja diku larg,diku ku deti eshte blu i erret dhe rera bore e bardhe,ku mund te kishte palma dhe lulet me te bukura,ku te isha e qete ne vetmine time dhe larg kesaj bote,aq larg saqe do te doja te isha fill e vetme per shume kohe...
    Do ishte romantike te degjoja zhurmen e valeve dhe kengen e zogjve te degjoja kembanat qe binin diku larg,te kisha shoqerine e diellit dhe te eres dhe ku parfumi i tyre te ishte dehes dhe te me vinte ne gjume.
    Dhe ne zgjimin tim do te doja te kisha prane te vetmin njeri qe mund te me kuptonte dhe te me donte per ate qe jam,do te ishte princi i endrrave te mia,do te ishte vete jeta qe doja te jetoja...........Ku ne te cilen do te kishte vetem pasion,mirekuptim dhe dashuri!

Pse kaq e veshtire realizimi i endrrave,saqe dhe vete menyren e te shprehurit te asaj endrre qe duam ta jetojme,e kemi te veshtire qe ta pershkruajme ne disa rreshta!!!??

respekte
    "Carpe Diem"

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mesazhet me romantike qe keni marre .
    Nga Gloria83 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 08-03-2009, 07:54
  2. Letersia romantike shqipe....?
    Nga arianit_real nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 13:59
  3. Gjėja mė romantike qė keni bėre deri tani!!!
    Nga Visage nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 27-09-2007, 09:45
  4. Jeni pasionalė apo romantikė?
    Nga troyanss nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 00:17
  5. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •