Postuar mė parė nga bebushja
mire e ke ti bebushke
po jan ne amerkike keto statistika
apo jo?
sipas vendit dhe kuvendit
se ketej nga ballkanet djamte jane....e dine vet ata si jane
keshtu qe ato statistika nuku kane efekt per ketej
![]()
Postuar mė parė nga bebushja
mire e ke ti bebushke
po jan ne amerkike keto statistika
apo jo?
sipas vendit dhe kuvendit
se ketej nga ballkanet djamte jane....e dine vet ata si jane
keshtu qe ato statistika nuku kane efekt per ketej
![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Hmmmmmmmmmmmmm nuk e dija THEODORA qe romantika ne vetvete ka kombesiPostuar mė parė nga theodora*
,se dija qe ter romantiket qenkan amerikan(lol)
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
e po cte bejmePostuar mė parė nga bebushja
ca jan romantik e ca jan te eger
keshtu e ka kjo bote![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Romanca e njė dite.
BUKURIA
Nga njė vogėlushe
Sytė dot si heq.
Shikoj gruan time,
Bėr si mos mė keq.
Nė gjoksin e saja
Sytė i pėrqėndrova.
Hidhej i hazdisur,
Dotė nuk durova.
Buz e saj e kuqe
Jetė tė dhuronte.
Syri i saj i kaltėr
Zėmrėn shigjetonte.
Trupi i saj i bukur
Tundej si Selvija.
Ku ta pėrqėndroja
Vėshtrimin s'po dija.
spontaniteti dhe surprisa jane shume te rendesishem per te bere qe nje dite te jete romantike dhe te kujtohet gjithmone si e tille..kam pasur shume dite dhe shume momente romantike ne jeten time, por mbi te gjithe njerin nuk do ta harroj kurre...ka ndodhur shume vite me pare.. ishte ditelindja ime por te dashurit tim nuk ja kisha thene...po e prisja gjithe kohen qe te vinte te me takonte dhe isha shume e zemeruar me te..minutat me dukeshun ore dhe oret dite...nga mbremja erdhi dhe me mori te dilnim, nuk mi beri urimet dhe as me pyeti perse une isha e zemeruar, me tha vetem qe do te takonim nje shokun e tij tek nje lokal...une edhe pse zemra po me plaste beja sikur nuk kishte ndodhur asgje, e dija qe nuk kishte mundesi te me bente dhurata per ditelindje,por te pakten urimet.....
kur hyme brenda ne lokal ishim vetem une dhe ai dhe ne mes gjendej nje tavoline e shtruar per dy vete...dhe ai si nje kavaljer me mori per dore dhe me shoqeroi tek tavolina...une kisha ngelur pa fjale isha shume e emocionur...me uroi ditelindjen...kishte pergaditur gjithcka ne cdo detal...dhe tufa me trendafila te verdhe qe me dhuroi (lulet e mia te preferuara) e varsja qe ishte fshehur ne mes tyre.....kane qene dhuratat me te bukura qe me kane bere....
Krijoni Kontakt